Iron Maiden с концерт в София през юли 2022 година

Билетите за шоуто влизат в продажба на 6 декември
23
Iron Maiden с концерт в София през юли 2022 година
Снимка: ronmaiden.com

Още шест европейски града добавят Iron Maiden към своето турне „Legacy Of The Beast“ 2022.

В турнето се включва и концерт в Арена Армеец, София, на 13 юли 2022, а специални гости ще бъдат Lord Of The Lost, обяви в ефира на Z-Rock Стефан Еленков от Fest Team.

„Вярвам, че това, че сме част от турнето, показва колко е ангажирана групата с нас и колко високо ценят публиката ни“, допълни той.

Билетите за шоуто влизат в продажба на 6 декември след 10 часа на ticketstation.bg, на цени от 80 до 200 лв. Както винаги, ще има и ексклузивни предварителни продажби само за членовете на фен клуба на Iron Maiden.
Шоуто „Legacy Of The Beast“ получава изключително одобрение от фенове и медии като най-екстравагантното и зрелищно изпълнение в кариерата на бандата до момента, със сет лист с любими от десетилетия парчета и вече е гледано от над два милиона души по света. Освен някои от най-големите хитове на Iron Maiden, на концерта за пръв път ще прозвучат на живо парчета от последния студиен албум на групата – Senjutsu, който дебютира под #1 в България.

“Следващото лято най-сетне ще можем да направим голямото европейско турне „Legacy Of The Beast“, което трябваше да се случи през 2020 и се наложи да отложим два пъти! Щастливи сме, че успяхме да добавим още концерти в няколко страхотни източноевропейски страни, включително Украйна, където не сме свирили никога! Планираме някои промени в продукцията и сет листа, за да включим парчета от новия албум Senjutsu – така ще направим „Legacy Of The Beast“ 2022 дори още по-впечатляващ и грандиозен. Все пак, бъдете сигурни, че ще включим всички хитове и ключови елементи от първоначалния ни замисъл за турнето – легендарния Spitfire, огнехвъргачката, гигантския Икар и всичко останало! Разбира се, ще разтърсим ситуацията с един нов Senjutsu свят, в който Еди ще има сериозна конкуренция.“, споделя Rod Smallwood, мениджър на Iron Maiden.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още по темата: концертIron MaidenСофия
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
2
 
2
 
! Отговори
Мнение преди 2 години
предлагам концерта да е само за неваксинирани, другите ги е страх
18
1
 
17
 
! Отговори
Атанас Велмазов преди 2 години
НАЙ-ВЕЛИКИТЕ В ИСТОРИЯТА НА ХЕВИ МЕТЪЛА ! НЯМА ДВЕ МНЕНИЕ ПО ВЪПРОСА ! Но и аз, както беше споменал един пичага по-надолу не се кефя на АВЕ- тата ( така ги наричам - АРМИЯТА НА ВМИРИСАНИТЕ ЕЛЕЦИ ) ! И аз съм метъл , но изглеждам нормално и се обличам нормално, а не като АВЕ-тата *** елеци на цигари бира и оцет, дълги мазни некъпани с години къси, високи кубинки в 30 градуса жега, камуфлажните панталони и старите избелели суичъри, мега про.тивни изчадия , хубавото е, че стават все по-малко
17
10
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не са ми от любимите групи като Kiss, AC/DC, Judas и Motley Crue.
16
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен до 19 преди 2 години
Хехе , те били старци. Ами ти какъв си? Присмял се хърбел на щърбел!
15
26
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нима ще позволим този сатанинстки ритуал, да се състои в нашата православна родина?
14
2
 
8
 
! Отговори
до 13 преди 2 години
Нещо ме бъркаш с някого. Аз имам 3 деца и ЩЕ ходя на този концерт. Просто масовката фенове на твърдата музика у нас са под всякаква критика откъм социален статус и външен вид.
13
0
 
10
 
! Отговори
Дедо Мъдури преди 2 години
Гледам пропускате да споменете концерта в арена армеец, където звука беше ужасен, а иначе концерта на Локомотив си беше много добре.
12
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Krom Само ретроспекция направих, къде-кога са имали концерти. Иначе и аз не помня кой знае колко от концерта им, което значи че не съм останал впечатлен.
11
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 5 Счупи малко гипса бе. Стига с тая кариера поне за 2 часа. То бива-бива задръстеняк ама ти не се търпиш. Деца не щеш да имаш, на концерт не щеш да ходиш, всичко в името на кариерата. Все едно паметник ще ти направят.
10
3
 
3
 
! Отговори
Krom преди 2 години
До Анонимен 9 - за този в Надежда ти говоря. За мен беше разочарование. Лично мнение разбира се.
9
11
 
6
 
! Отговори
Застаряващ фен преди 2 години
Скука!
8
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 7 За съжаление, по разбираеми причини преди 1989-та не можеха да дойдат. За първи път дойдоха през 1995-та май с Бейли. Сега ще им е 3-то идване.
7
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Krom Предишният концерт беше в Пловдив. По-предишният беше на стадиона в Надежда. А още по-предишният в Студентски град.
6
6
 
12
 
! Отговори
Krom преди 2 години
До Фен - аз пък бях разочарован на Стадион Локомотив при предишния им концерт. Брус Дикинсън през цялото време се криеше зад сцената, студено отношение към публиката, когато концерта завърши не реагираха на публиката с поне още едно изпълнение, което си е стандарт. Ако ги сравня с починалия Дио и неговото поведение, разликата е космическа. Дио уважаваше и обичаше феновете си. Мейдън - студени и високомерни англичани. Така мисля.
5
14
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Идват в БГ когато никой вече не се интересува от тях по света.
4
1
 
6
 
! Отговори
Хемус преди 2 години
Там съм!Отсега ми замириса на лачени черни котки!
3
22
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Оф, вмириcaните фенове на метал музиката отново ще вилнеят. Няма лошо. И аз съм рокаджия, ама тия вонящите с мешките и дългите коси ги ненавиждам. Разбира се, не всички на концерта ще са такива. Ще има и нормални хора с живот, семейства и кариери.
2
4
 
12
 
! Отговори
Фен преди 2 години
Поредният концерт на Maiden, който НЯМА да пропусна, както и UDO, Sabaton, White Snake и Merciful fate. FFDP този път ги пропускам!
1
3
 
3
 
! Отговори
\\nn// преди 2 години
\\nn//