Деси Добрева и нейната коледна версия на "Вървят ли двама"

В момента записвам нов албум, сподели певицата
17 дек 2021 12:23, Анисия Иванова
11

Певицата Деси Добрева представя своя коледна версия на песента на Мария Нейкова - "Вървят ли двама".

"Това е една от най-хубавите български песни. Неведнъж съм казвала, че това е "химнът на любовта на България". Исках да направя нещо хубаво за Коледа. Тази песен има дълга история. Още 2018 г. я направих с група "Жестим". Зароди се идеята, че бих искала от себе си да дам нещо на тази песен и да възродя някоя от нашите стари красиви творби", сподели Добрева в студиото на "България сутрин".

Певицата не скри вълнението и радостта си, че имаме много красиви български песни и прекрасни автори и изпълнители. "На всеки свой концерт преработвам 1-2 песни в мой стил, за да напомня за тях", обясни тя.

Деси Добрева отправи към всички пожеланието да имат човек до себе си, на когото да вярват и да не спират да обичат и да се радват на живота.

"В последните две години поради обстановката, в която живеем, успяхме да осъзнаем, че е много хубаво да се събираме, да имаме близки хора покрай нас. Самотата понякога помага, но не и постоянно", убедена е певицата.

Аранжиментът на песента е съвместно дело с Алекс Нушев.

"В момента записваме нов албум. В него също има няколко песни, които са обработени. Тези прекрасни китари, които чуваме в песента "Двама", са в негово изпълнение. Един много красив акордеон се чува на Нено Илиев", сподели още тя за Bulgaria ON AIR.

Певицата допълни, че концертът ѝ "Пустоно лудо" е планиран за 2 юни 2022 г. в "Арена София". И добави, че ще бъде дори по-хубаво сега, тъй като в него ще се включат повече артисти.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още по темата: Деси ДобреваBulgaria ON AIR
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
5
 
! Отговори
Нони преди 2 години
Много натрапчиво и простовато същество. И нахално присъствие.
8
1
 
5
 
! Отговори
Да е жива и здрава! преди 2 години
Много е сладка и по-мярка за мойта мъжка .....?!?
7
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Който няма капацитет да сътвори нещо ново, прави лошо копие на нещо старо...това е истината. Посредственост!!!
6
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не лош глас, когато някой(Ку-ку бенд) и направи песни. Като поведение доста антипатична. Леко простее, а и се вижда, че не е много интелигентна. По-добре да не говори. Но пък успява да е певица, което показва предприемчивост.Лично за мен, нейните интерпретации на народни песни са лек кич. Нищо ново и никакво чувство.
5
0
 
13
 
! Отговори
Бебо преди 2 години
Голямо бутане на тази жена. Брей, брей, брей. По добре да възроди някоя песен на ментора си Слави Трифонов като " шат на патката главата " - примерно...
4
1
 
17
 
! Отговори
Траян преди 2 години
До probi Аз мисля че без нея предаването е много по-добро. Това момиче има ли собствена песен която да е шлагер. Посягането към песента на Мария Нейкова е дебелоочие. Мария я е писала и изпяла с голяма душа и невероятен финес, бленда, фраза и подходящо настроение за филма. Моля не посягайте към големите а направете нещо сами. Желая ви здраве.
3
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не ми харесва, разлигавила е песента. Класиката затова е класика - достигнат е върха и не е необходимо някой да се упражнява в преработки.
2
8
 
6
 
! Отговори
probi преди 2 години
Харесвам много Деси, но не ми хареса, че я отстраниха от предаването Музика безкрай .Много добре си се справяше, момичето, внасяше една радост, свежест, енергия.Харесваше ми и когато се включваше с пеене.От момента, в който тя липсва в това предаване, изобщо не го гледам. Не е същото без нея.
1
0
 
7
 
! Отговори
Стар преди 2 години
От Козият рог ли беше, че почвам нещо да забравям с тоя пост ковид