Легендарните Hooverphonic с концерт в София на 25 май

Той ще бъде в НДК
18 май 2022 17:07, Петя Славова
1
Легендарните Hooverphonic с концерт в София на 25 май
Снимка: НДК

Легендарните Hooverphonic ще свирят в зала 3 на НДК на 25 май. Голямата новина за българските меломани е, че вокалист в предстоящия концерт на белгийската трип-хоп формация е Гейке Арнарт, изпълнителка на смаш хита от 90-те “Mad About You”.

Концертът на Hooverphonic в София е част от европейското им турне, което вече е в разгара си. Непосредствено преди гостуването й тук, бандата ще изнесе три гига в съседна Румъния. Ревютата на критиката за първите концерти от турнето са впечатляващи.

Присъствието на харизматичната Гейке Арнарт на сцената е забележително, а изпълненията й въздействащи. Независимо, че през годините  в Hooverphonic пеят 6 вокалистки, Гейке остава емблемата на групата и това ясно личи на сцената.

Шоуто на трип-хоп формацията е стилно издържано по отношение на осветление и звук, а класата на музикантите гарантира силно емоционално преживяване.  През годините формацията изгражда свое собствено, уникално и разпознаваемо звучене.

Много от песните й са част от саундтраци на значими филми и телевизионни продукции като „Открадната красота“, „Знам какво направи миналото лято“ , „Постоянен мрак“’, “Местопрестъплението“, „Антураж“, „Никита“, „Забравени досиета“, успешната поредица на Netflix “Академия „Чадър“.

На концерта на 25 май в София Hooverphonic ще изпълнят хитовете „2Wicky“, „Eden“, „Mad About You“, „Anger Never Dies“, „Amalfi“, „Badaboum“, „Romantic“, както и песни от третия им албум “The Magnificent Tree“.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: концертндкHooverphonic
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари