"Котки на разсъмване" с нова песен, смеси фънк, джаз и фолклор

Музикантите от "Котки на разсъмване" разказаха за проекта си
13 юни 2022 10:36, Красимир Ангелов
3

Младата родна група "Котки на разсъмване" представя новата си песен "Фънк". В нея има както фънк и джаз елементи, така и характерните за българската народна музика ритми.

"Модерни деца сме и си създадохме чат, в който да си комуникираме. В един момент името на групата го приехме всички, защото ни хареса как звучи", посочи Десислава Райкова в студиото на "България сутрин".  

По думите на Деян Балев самото записване и заснемане на песента не е отнело чак толкова време, но докато се е случило всичко, са минали 9-10 месеца.

"Проектът е изготвен за по-малко от 100 лв. С това искаме да покажем, че не е нужно да имаш каквото и да е финансиране, за да направиш нещо такова. Още нямаме дати и места, но планираме през лятото да направим представяне на песента", допълниха музикантите пред Bulgaria ON AIR.

Гледайте целия разговор във видеото.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
0
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
Когато искам нещо да ме разтърси си пускам -"Барселона" с Фреди Меркюри и Монсерат Кабайе ,"канто делла тера " с Андреа Бочели и Сара Брайтман(клипа в който тя е с червена рокля) ,"Кашмир" с Джими Рейдж и Робърт Плант, а когато се нуждая от релакс си пускам йога релакс музика.
2
0
 
6
 
! Отговори
ох преди 1 година
на мама звездите беее !
1
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Манджа с грозге