Маги Джанаварова с нова песен, любовна и със секси емоция

В клипа участие взима и актьорът Иво Аръков
13 юли 2022 13:00, Красимир Ангелов
39

Маги Джанаварова представи новата си песен "Давам", в чийто клип участва и актьорът Иво Аръков.

"Преди няколко месеца отидох в студиото на Денис и му казах "Дай да напишем нова песен". Пусна ми бийта на тази песен, започнах да измислям и след 2 часа имахме припев и куплет. Текстът отново е авторски, пак е свързан с моите емоции и чувства. Всичко, което пиша, е свързано с мен. Изключително благодарна съм, че точно Иво Аръков участва във видеото, което снимахме в мое любимо селце в Гърция", разказа изпълнителката пред Bulgaria ON AIR.

Тя признава, че за пръв път е организирала заснемането на клип в чужбина и ѝ е било доста трудно. Изпитвала е страх дали ще се справи, но нещата са се получили изключително лесно.

"Тази песен беше създадена с любовна и секси емоция, за флирт. Представях си някакъв много красив мъж с хубаво тяло. Искаше ми се да е актьор, защото аз не съм - да компенсира моята неопитност. Той успяваше да ме отпусне в много от моментите, в които се стягах и не знаех как да се държа естествено. Изключително благодарна съм му, той беше първото име, за което се сетих", сподели певицата за участието на Иво Аръков.

Посланието на песента е да можем да даваме, а Маги Джанаварова отбеляза, че винаги се стреми да дава любов в чистата ѝ форма.

А къде феновете на певицата може да я видят през лятото вижте в следващото видео.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
0
 
2
 
! Отговори
a преди 1 година
Не помня да е имала такъв разголен клип, но явно само това продава. А и биологическият часовник тиктака, трябва да се навъдят повече желаещи за тази кака.
26
0
 
0
 
! Отговори
Deep Zone преди 1 година
Vlady, и аз слушам основно тежка музика, но всяка песен, вкл. брутални ретро чалги, са КЛАСА над която и да е песен на Еуфобия, тея са най-голямото дъно, което съм слушал. Дано се разпаднат скоро. Нищо общо нямат с добри БГ банди в екстремната сцена като Врани Волоса, Дъ Ривендж Проджект и други. Спомням си, че по случайност подраних за един концерт и случайно засякох Еуфобия да подгряват. Едва ги изтърпях.
25
0
 
3
 
! Отговори
въй преди 1 година
дава, дава , много дашна се изкара ....
24
0
 
3
 
! Отговори
vlady преди 1 година
*** песен и *** клип. В България се правят далеч по-качествени песни примерно Eufobia - Madness при това и клипът е интересен и съдържателен.
23
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ще е новина ако песента не е "любовна и със секси емоция" Любовното май е да се увиваме по бельо около юнак, който да ни заведе на екзотична дестинация, откъдето можем да постнем кадри за завиждане в Инстаграм. Това е послането да връстниците й и подрастващите.
22
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На тази аудиторията са от типа на оня Семерджиев.
21
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не знам кой е по-смешен... тази или пишман актьора Аръков, каквито като него само в Чалгаристан могат да станат ''известни''. Извън нашите граници щеше да мие чинии в някоя дюнерджийница. Впрочем и двамата щяха.
20
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 11... аргументът "ти не си музикант, съответно не можеш да критикуваш" е доста комичен, да не кажа п*остоват и елементарен. По същата логика никой няма да право да критикува политиците, ако и самият той не е политик. Усещаш ли как ти куца кухото разсъждаване? И да, тази си е най-чиста форма на п*оститука, минала през поне 10 легла в Пайнер.
19
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това е като чалга изпята на английски.
18
0
 
5
 
! Отговори
Що преди 1 година
Не си ходи на село да копа картофи?
17
1
 
4
 
! Отговори
ха преди 1 година
готин кадър сте барнали за статията обаче
16
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Песен, та дрънка!
15
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"Разбрахте ли сега защо извън нашите граници никой не е чувал за БГ "артисти" ......" - аз тая за пръв път я виждам, даже няма да си пусна звука :D пък съм си в нашите граници. Поредната квачка едноднеква, минала през няколко кревата с претенции да е звезда и да е известна. Пълно е с такива: ***, певачки, водещи..... един и същи персонаж
14
1
 
18
 
! Отговори
Илиян преди 1 година
Моля това девойче да се ориентира към друга професия. Жал ми е.
13
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тая коя е и кой по д*яолите е Иво Аръков?
12
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Разбрахте ли сега защо извън нашите граници никой не е чувал за БГ "артисти"...
11
2
 
7
 
! Отговори
ИВАН преди 1 година
ТАКИВА КАТО ТАЗИ И ДРУГИ ПОДОБНИ ИН ДИВИДКИ ПО ВРЕМЕТО НА СОЦ-А ТАЗИ ЩЕШЕ ДА Е ШИВАЧКА НЯКЪДЕ! НО СЕГА Е ПЕВИЦА!
10
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Много голема песен ейй.мале,мале!Мрънка ли мрънка.
9
7
 
3
 
! Отговори
do 8 преди 1 година
Съгласен съм с теб,но идва следващият въпрос: Ти какво създаде дай да го видим да го оценим и да видим дали и ти не си същия некадърник който мята хейт по друг ? Кажи си професията ако си таксела ако си касиер ,ако си водопроводчик дай да ти използваме услугите да ти видим нивото,щото аз ниво не виждам никъде в Бг ама професори много
8
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Давам без проблем!А имаше и една друга песен-напипай гоооо!