Дни до големия концерт на "Остава" в зала 1 на НДК

Музикантите се събират по повод 30-ата си годишнина на 7 октомври
30 сеп 2022 16:41, Петя Славова
3
Дни до големия концерт на "Остава" в зала 1 на НДК
Снимка: Monte Music Ltd

Само дни ни делят отголемия концерт по повод 30-годишнината на група Остава. Събитието е на 7 октомври в зала 1 на НДК. Свилен, Жоро, Дани, Алекс и Боян ще разкажат с музиката си всеки момент от своята история.

"Щастливи сме, че интересът към концерта с всеки изминал ден става все по-голям. Сигурни сме, че всички ще запомним датата 7 октомври 2022 година" - споделят Свилен и Жоро от Остава - "Зад гърба си имаме екип, който ще ни помогне да представим музиката, която е нашият живот вече 30 години по уникален начин."

Музикантите ще представят емблематични парчета като "Шоколад", "Океан", "Мъничко човече" и "Внимание". В репертоара им влиза и новата им песен "Помощ", част от новия им албум "Кислород".

С концерта в зала 1 на НДК Остава правят своя поклон на благодарност към тези, които ги следват вече 30 години и създават фен клуб, чрез който ежедневно ще бъдат близо до тях. Първите членове на Националния фен клуб ще са част от афтърпартито на 7 октомври.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още по темата: концертндк
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
1
 
! Отговори
мъничко човече преди 1 година
До АнонименШефе, залата е вече разпродадена! Чакай за правостоящи ако искаш да видиш пълна зала 1 в НДК на яка БГ алтернативна група! Нема само чалгата да пълни зали, нали затова се прибрахме в БГ, за да видим прогреса!!!
2
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Певеца сам ли ще се слуша как "пее"?Ако се чуе и ще се откаже веднъж завинаги!))))
1
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Големия концерт с един зрител без нерви ,който е способен да издържи скимтенето и цвиленето на тоя!))))