"Васко Жабата" впечатли една от най-големите музикални компании

Warner Music е поискал от Фабрицио Паризи и The Editor да вдъхнат нов живот на песента
48

Правата на песента "Комбайна-вършачка", по-известна в последно време като "Васко Жабата", вече е собственост на една от най-големите музикални компании в света. Warner Music работи с едни от най-известните изпълнители, сред които Мадона, Ед Шийрън и Принс преживе.

Музикалният гигант е поискал от българските композитори Фабрицио Паризи и The Editor да вдъхнат живот на песента, и да я върнат в клубовете.

"Получихме едно обаждане, докато ремиксирахме по един друг проект, и ни зададоха въпроса: "Искате ли да ремиксирате "Васко Жабата", сподели музикалният продуцент Фабрицио Паризи.

"Стана ни супер странно, че от Warner Music искат "Васко Жабата", коментира другият музикален продуцент - The Editor.

"Те се свързаха с нас, искайки ние да направим ремикс, защото те са взели правата. Сега, ако не се лъжа,  тази песен е хит в над 14 държави, отиваме към 18. Абстрахираме се от оригинала и започнахме да си мислим, ако го бяхме написали днес, ние, без значение каква е песента, как би звучала, погледнато през нашата призма", допълни Паризи и е учуден, че след толкова години песента е тотален хит.

Вижте повече в репортажа на Иван Кънчев, Иван Ставрев и телевизия Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


48
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Композитори:)
12
6
 
18
 
! Отговори
Натовеца преди 1 година
На китарата Боко тикваттта ,той ще граби скъпи гости само от вас !Няма да се караме няма да се биеме кюлчета в шкафа ще събираме !
11
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
НАИСТИН А ЛИ? ТОВ А Е СТРАХХ ОТНОО!
10
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
въх края иде, знаех си, че преди апокалипсиса ще бъде идиотокрация..и света ще потъне в простотия:)))))
9
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Хахахааааааа
8
9
 
12
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
До До 1 Нещо против хората на село ли имаш? Добри, сърдечни, истински и трудолюбиви са. Едни от най-истинските хора са, а има и мъдрост у тях, много повече мъдрост, отколкото у градските.
7
6
 
33
 
! Отговори
Хахахаха преди 1 година
До 6, за съжаление съм софиянец, но ако ми изпаднат пари с кеф бих отишъл на село. Та по същество - слушах я песента -балканска музика без вулгарни проссстотии, клипчето е весело - жена праща мъжа си да оре, а той с ракийййката заспива на нивата. Всички в клипа са с народни носии, Абе весело парче. Не се пее за дроггга, бентлита, манекенки със силикон и прочие от новите ценности. Пак подчертавам - не съм чалгарр, а и това не е точно чалгия. Айде лека нощ и със здраве ;)
6
11
 
21
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
Аз ги харесвам тези песни, защото показват, че ние, балканците, сме веселяци напук на всичко. Е, някак се справяме, макар и трудно, но обичаме да се веселим. Чуждопоклонниците нека се кефят на Ники Минаж, Селена Гомес и други певци, които правят комерсиални бози. Аз искам навсякъде да присъства балканският дух. Тиквата и оная простата, нататък знаете не ги намесвайте. Тиквата не е пример за балкански ведър човек, а за балкански хитрец.
5
5
 
10
 
! Отговори
До 1 преди 1 година
Пак пък легенда......може би във вашето село
4
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тикватаб на тая песен опъва Поцинкованата. И тя *** на извивките.
3
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това в любимата песен на Тиквата. Пуска си я в Жипката.
2
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Про стотия до шия, ние до колене....
1
4
 
27
 
! Отговори
Хахахаха преди 1 година
Пълни глупости.... Дори и самите ***.Камчия да я изпеят пак - няма да е същото. Васко Жабата е велик и не подлежи на ремикс.Все едно сега да направиш римейк на филма Оркестър без име!!!! Каквито и актьори да намериш, какъвто и сценарии да напишеш няма как да стане легенда. Оставете го Васко Жабата т.е. хита Комбайна Вършачка какъвто си е и какъвто го обичат Балканите.По хубав не може да го направите - само ще се изложите.