Dubioza Kolektiv с концерт в София на 5 юли

Той ще бъде на столичния колодрум
6
Dubioza Kolektiv с концерт в София на 5 юли

Dubioza Kolektiv ще има самостоятелен концерт в София на 5 юли 2023 г., на столичния колодрум, съобщават организаторите от "Строежа" и Fest Team.

Босненската група гостува у нас в "Арена Армеец" (днес "Арена София") през 2017 и 2019 г., когато и двата пъти събра по над 10 хиляди души. През последните две години бяха сред хедлайнерите на фестивалите Arte Feastival във Велинград и Hills Of Rock в София.

Dubioza Kolektiv е създадена през 2003 година, като оттогава насам се превръща в една от най-популярните съвременни групи на Балканите. Състои се от седем члена. Стилът им се характеризира като "кросоувър" с елементи на дъб, ска, реге, хип-хоп, рок, пънк, електронна музика и балкански мотиви. Текстовете им са на теми мир, разбирателство, толерантност, критика срещу бюрокрацията и политически фигури, против ксенофобията. Музикантите правят турнета в почти всички държави в Европа, участват на големи фестивали като Glastonbury (Великобритания), Roskilde (Дания), Sziget (Унгария), имали са турнета в Щатите, Австралия и Индия, лайв в Колумбия. Правят самостоятелни концерти в арените в Белград, Загреб, Пула.
 
Билетите за предстоящото гостуване са вече в продажба и се разпространяват чрез платформата Ticketstation.bg. Първите 500 билета са на цена от 38 лв., следващите 2000 броя са на промо цена от 48 lw., следват регулярните на цена от 55 лв., а на самата дата ще възлизат на 65 лв. Освен онлайн, те могат да бъдат закупени и от магазини „На тъмно“, както и от касите на „Fast Pay“.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още по темата: Dubioza Kolektiv
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Гледал съм ги в Лондон! Страшно шоу направиха. Освен, че смесват различни стилове по уникален начин, имат и страхотно сценично поведение! Много енергия!
3
3
 
1
 
! Отговори
цеца преди 1 година
всеки над 20, който още слуша ска трябва да ходи да се прегледа
2
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Роми от Сърбия.
1
3
 
0
 
! Отговори
Зеленият преди 1 година
Преди години ставаха за слушане, сега са се изместили яко в чалга сектора!