Музикален спектакъл за Емил Димитров превзема сцената

"На нея с обич!" е е съвкупност от театър музика и кино
Обновена: 20 мар 2023 11:10 | 20 мар 2023 11:10, Анисия Иванова
0

С музикалния спектакъл "На нея с обич!" Емил Димитров отново започва да превзема сцената и да омагьосва зрителите.

"Това е спектакъл за живота на артиста, чийто живот е музиката, а сцената е неговият дом, който искрено обича и се прекланя пред публиката, която го е създала и без която не може. Артистът, който не бива никога да бъде забравян, а песните му да се пеят от всички поколения", каза в "България сутрин" актьорът, който влиза в ролята на Емил Димитров - Даниел Цочев.

"Този спектакъл е с много емоция, обич и преклонение, от артист за артист. Публиката пее и плаче заедно с мен през целия спектакъл, но накрая излиза щастлива. Има преживяване от двете страни, омагьосване. Това е единственият спектакъл, в който публиката е главно действащо лице. Когато я няма публиката, я няма тази магия между сцена и зала", каза още гостът.

Даниел Цочев обясни, че неговата роля е да влезе в образа на Емил Димитров, но не приличайки на него, а изпълнявайки неговите песни.

"Получи се хубава емоция за това, че стана спектакъл за цялото семейство. Зрителите са от съвременниците на Емил до деца на 6-7 години", уточни още актьорът пред Bulgaria ON AIR.

"Спектакълът е съвкупност от театър музика и кино, преплетен с песни, които изпълнявам на живо. Зад мен има киноекран, който пресъздава кино истории към много от песните", сподели Даниел Цочев.

Гледайте целия разговор във видеото.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари