Новини с таг "%93%CF%E8%E0%ED%EE %C5%EA%F1%F2%F0%E0%E2%E0%E3%E0%ED%F6%E0%94"

13.09.2017 20:12
Маестро Людмил Ангелов и "Пиано Екстраваганца”

«1»

Фиксинг БНБ

EUR 1.95583
GBP 2.19904
USD 1.66016
RUB 2.78819
RON 0.420482
TRY 4.23239