Педофил се прави на 15-годишен, набира жертви във FB

За 3 месеца маниакът добавил 1500 момичета в профила си
14 ное 2017 22:09,
7
Педофил се прави на 15-годишен, набира жертви във FB
Снимка: Reuters

36-годишен софиянец с фалшив профил във Facebook примамвал деца и млади момичета за онлайн сексуална експлоатация. Днес служители от ГДБОП задържаха маниака при спецоперация.

По време на разследването е установено, че мъжът е използвал целенасочено ресурсите на социалната мрежа за осъществяване на контакти с малолетни момичета, които да изнудва и склонява към участия в порнографски представления, както и за обмен на материали с порнографско съдържание, съобщи МВР.

По първоначални данни той се е представял с фалшива самоличност на 15-годишно момиче. Така за около три месеца мъжът е добавил в профила си над 1 500 момичета на възраст от 12 до 15 години.

Използвайки възрастта на децата и тяхната наивност и доверчивост, педофилът умело ги манипулирал да изпълняват извратените му желания.

Осъщественият арест е поредна успешна реализация на служителите от сектор "Киберпрестъпност" в противодействието им срещу онлайн сексуалната експлоатация на деца, отчитат от МВР.

През изминалите две седмици ГДБОП и колегите им в регионалните структури проведоха още три операции на територията на страната, при които бяха  установени и задържани лица за разпространение на материали, съдържащи сексуално насилие и сексуални извращения с деца на възраст между 1 и 9 години.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
в демокрацията всеки си има нужди.. и права
4
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не се правил на момче , а на момиче
3
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе дори и 15 годишен да е смятай какви са тия непълнолетни момичета които изпращат голи снимки на нипознати те са за бой не тоя
2
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бой, бой, бой, бой!После да иде да се оплаче на арменския поп!
1
14
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ама моля ви се как така? Нали фейсбук е върха на западната демокрация. Свобода и контакти с целия свят без ограничения. На какво основание сте задържали човека. Да бъде пуснат веднага.