Банова и Плевнелиев on air! Пререждат българин на "Хийтроу"

Говорителка ли, синоптичка ли... Приятел ли, президент ли?
Обновена: 21 ное 2017 12:10 | 21 ное 2017 12:08,
163

Снимка: Facebook

Българин успя да заснеме президента Росен Плевнелиев и синоптичката Деси Банова на летище в Лондон.

Още по темата

Снимките са направени вчера на Летище "Хитроу", а президента и синоптичката са се чекирали за полет на British Airways за САЩ.

Александър Митев пише в профила си във Facebook:

$Регистрирам се на гишето на British airways в Лондон, но ми казват че полета бил overbooked. "Could you please wait sir"... ми казват и аз чакам. По едно време гледам една се прережда, говори нещо на гишето и става ясно, че е взела билет. И то не само тя минава, а и приятеля й. Безобразие, ама я гледам позната ми изглежда. Да, май беше говорителка или синоптичка. Е сигурно е бързала за телевизията... Впрочем за мен място така и не намериха... трябваше да се кача на следващия самолет..."

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


163
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
64
5
 
59
 
! Отговори
хихихихи преди 6 години
Баси фейка!. Летя поне 3-4 пъти в месеца, на доста летища съм бил ама някой да си купува билет на гейта до сега не съм видял! Как ви се вижда тази работа Деси Банова да се изтъпани с куфарите на гейта и тогава да си "купува" билет за презокеански полет?!!??! Аланкоулу, билети на гейта не се продават!! Това да не ти е автогарата в Перник!
63
2
 
13
 
! Отговори
МакКонар преди 6 години
Интересно ми е как и къде са се здапознали. Какви са им общите интереси. Абе как стават тези неща?
62
12
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До cazzo duroАз знам. Това е някой, който единствените му пътувания са с Чавдара да муа кибапчета на Бузлуджа. Понеже партийните секретари вънаги предреждат обикновенните другари в автобуса е предположил, че и на летищата е така.Занесъм буркани на внус си в гарада. Оня му показал някви снимки от някво летище и на осмата ракия решил да впечатли другарката Нинова с невероятна публикация.
61
6
 
20
 
! Отговори
хахахах преди 6 години
Сега се почва едно коментиране на ситуация, която ние познаваме само по разказ на някой си, който е снимал с телефона като муха. Нито сме били там, нито знаем какво и как е било. Винаги може да се случи полетът да е с повече резервации. Няма да свалят целия самолет, за да не страда папаракът.
60
8
 
6
 
! Отговори
Кърлеш преди 6 години
Като гръмне аеца много неща ше си додат по местата
59
25
 
26
 
! Отговори
Цонко преди 6 години
Съвсем нормално е ако трябва да се избира между един гащник и един Президент, да се избере Президента! Какво точно е учудващото тук?!!
58
1
 
48
 
! Отговори
zz преди 6 години
бананова република, бананови проблеми. По-важно е кой с кого къде се е натискал и предреждал, а къде отидоха 4 милиарда от КТБ не е важно. Не 80%, а 100% ***!
57
11
 
46
 
! Отговори
Брадвата преди 6 години
Mr. Bean и Златотърсачката
56
23
 
37
 
! Отговори
аа1830 преди 6 години
Това да не е селската бакалия че да се предредиш. Просто злобна статия, която показва и нивото на журналиста и медията, която я е публикувала.
55
9
 
30
 
! Отговори
cazzo duro преди 6 години
Не знам кой е направил папарашките снимки ама "авторът" на текста май на летище не е стъпвал. :))
54
7
 
16
 
! Отговори
Пена чистачката преди 6 години
Златкоо много фейк тая нюз бре.
53
2
 
18
 
! Отговори
8 инча желязо преди 6 години
много добър материал, трябва да сложат предупреждение 18+, аз прекъснах работа, горещи снимки!
52
8
 
40
 
! Отговори
Отегчена преди 6 години
Много сте изпаднали, щом тези нескопосани дрънканици ги публикувате като новина!Я се разровете из световния обмен и намерете нещо съществено! Ако ви стига акълът де!
51
15
 
43
 
! Отговори
Случаен преди 6 години
Абе ти кой си? Та държиш сметка на хората и им се бъркаш в живота. Папарак ли си, или си ***? Тръгнал си да пътуваш, що не си гледаш в паничката, ами поглеждаш в чуждата паница. Кой , какъв е, си е негова работа. Ти, ако не знаеш правилата за пътуване, пак си е твоя работа. Ей такива *** като теб оплюват БГ и българите. Голяма сензация си направил, направо си открил топлата вода. И сега какво, накефи ли се като оплюваш хората, засрами се!!!!!
50
2
 
7
 
! Отговори
Фолклорната истина преди 6 години
Рогата са част от главата на подходящи за това мъжки горски индивиди, може и от ЗООлогическа градина, детска градина или градината зад президенския палас
49
12
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вече се знае кой е пререденият българин. Това е била другарка Нинова нарамила 2 тежки дисаги с буркани зимнина за отpочето и в САЩ.
48
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Някой трупа актив за чужда сметка
47
9
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като не искаш да чакаш, си вземи бизнес класа и няма да яакаш, убеден съм ,че ако въобще има нещо вярно, плевнелиев е с бизнес класа.
46
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не ми изглежда да са те !!
45
6
 
4
 
! Отговори
123 преди 6 години
До АнонименНе но работещото момиче ми сподел, че твоята я е учила на занята. Какво да с еправи, при вас си е семейна традиция.