Банова и Плевнелиев on air! Пререждат българин на "Хийтроу"

Говорителка ли, синоптичка ли... Приятел ли, президент ли?
Обновена: 21 ное 2017 12:10 | 21 ное 2017 12:08,
163

Снимка: Facebook

Българин успя да заснеме президента Росен Плевнелиев и синоптичката Деси Банова на летище в Лондон.

Още по темата

Снимките са направени вчера на Летище "Хитроу", а президента и синоптичката са се чекирали за полет на British Airways за САЩ.

Александър Митев пише в профила си във Facebook:

$Регистрирам се на гишето на British airways в Лондон, но ми казват че полета бил overbooked. "Could you please wait sir"... ми казват и аз чакам. По едно време гледам една се прережда, говори нещо на гишето и става ясно, че е взела билет. И то не само тя минава, а и приятеля й. Безобразие, ама я гледам позната ми изглежда. Да, май беше говорителка или синоптичка. Е сигурно е бързала за телевизията... Впрочем за мен място така и не намериха... трябваше да се кача на следващия самолет..."

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


163
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
14
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Или Плевнелиев е пътувал в икономическа класа или, някакъв случаен пътник- лъже.Аз мога да кажа, че Папата ме е прередил
23
6
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Overbooked важи само за Economy Class. Който има билет за първа или бизнес класа си се качва. ГоУема новина от 3лaткa!
22
48
 
30
 
! Отговори
политолог преди 6 години
Петър Стоянов, уважаван от демократичната общност, често канен да изнася лекции на престижни форуми. Гоце, руското мюре с големия шлем забравен от всички. Плевнелиев, високо ценен сред цивилизованите нации с много престижни отличия. Румен харесван само от Деси - действащ Президент, който е канен в чужбина, само ако по протокол няма как да се избегне, защото където и да цъфне се държи, като посланник на РФ и дудне като дърта свекърва за сваляне на санкциите срещу ***.
21
5
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Спокойно неговото е напред след някоя годинка ще се разхожда като горд лопатар дано вратите У къщата му са достатъчно широки.
20
22
 
12
 
! Отговори
cazzo duro преди 6 години
Нищо ново под небето. Поредната руска хибридка...
19
14
 
32
 
! Отговори
иван преди 6 години
Ами драскача трябва да знае , че като стане и той президент щи има до живот ДИПЛОМАТИЧЕСКИ ПАСПОРТ .. и естественно ще минава без ред....ОБЩО ПРАВИЛО В ЦЯЛ СВЯТ ЗА ВСИЧКИ ТАКИВА ПЕРСОНИ
18
17
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Докога ще ни занимавате с този cмeшник на снимките?
17
3
 
21
 
! Отговори
habib преди 6 години
Защо всички синоптички ходят с политици ? :D Защото обичат шума на парите.. Не ща да им слушам тъпите прогнози пъ. От сега нататък ша гледам само БТВ и всеки друг канал, ама не и тез уруспийски прогнози. Като синоптички знаят къде валят парите и привилегиите. Гледайте си прогнозите сами. Я че си гледам интернетот.
16
36
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Обикновен чистач на тоалетни е решил, че има по - важни дела от Президент Плевнелиев! няма как да сатне това, отделно Плевнелиев пътува в Бизнес-Лукс класа, а не се вози в обикновените помещения с нискочелата гмеж.
15
44
 
26
 
! Отговори
Президент Плевнелиев преди 6 години
Българинът лъже, завижда за жната на господин Плевнелиев!Евтина манипулация е това!Мачкай, Роска!
14
6
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Трябваше да му изплющиш един зад врата.
13
12
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ей ,народната пара трудно се харчи -то не бе имения в Гърция ,то не бе бизнеспаркове, сега по синоПички в Сащ !а овцето рррррр към нап,ной,и данъчното да пълните касичката ,че да имат да харчат .
12
83
 
37
 
! Отговори
историк преди 6 години
Плевнелиев е единствения политик, след Стамболов с ясна позиция по въпроса за пагубното влияние на Руската империя върху България. Червените вампири век и половина лочат българска сиромашка кръв. Съветските *** не пропускат възможноста да го охулят. В този случай гледат под полата на приятелката му. Жалки продажни мижитурки.
11
8
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Плевела бих хлътнал толкова по Деса, че щял да и подари една офшорка....
10
2
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
То все бива журналистическо гъзоблизане, но вие отново надминахте себе си.
9
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това е фотошоп.
8
11
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Къде са "Господари на ефира" със скункса?
7
7
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Президент на България , си е президент по жизнено,така че това ми прилича на скрита реклама на Плевнелиев , просто се опитват да го изкарат обикновен човек и полваш като всички останали евтините билетчета за самолети,Защо в скритата реклама има критика ,ами да може да ви привлече вниманието .Не разбрах обаче защо рекламират биш президент излегнал от политиката.
6
13
 
64
 
! Отговори
158 преди 6 години
Плевнята е отивал да си вземе хонорара от американските му приятели.. Все пак като обяви, че са заедно с Банова, не пропусна да нападне Русия агейн..
5
50
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Айде, айде ревльовци. Дали е така изобщо или просто търсиш сензация е друг въпрос.Но и да е така, ако не си бизнескласа е възможно да ти се случи и без да те "предрежда" президент. А когато ти станеш президент сигурно и ти ще предреждаш хората. Най-вероятно за по-важни дела бърза. Оплакването ти трябва да е към авиокомпанията, а не да хейтиш Банова или президента.