Десетки ужилени от мним кастинг агент, използвал "Българската Коледа"

Ахмед Мюмюн Али често попада в крими сводките за измами, блудство...
Обновена: 21 ное 2017 08:24 | 21 ное 2017 08:15, Камелия Цветанова
13
Десетки ужилени от мним кастинг агент, използвал "Българската Коледа"
Снимка: Президентството

Десетки ужилени от мним кастинг агент. През изминалата седмица и името на "Българската Коледа” беше замесено в опит за измама от мошеника. Във Facebook се разпространява обява за кастинг за нови лица на календара на кампанията за 2018 г.

Още по темата

Конкурсът се печели лесно, а бъдещата слава се оказва платена. При всяко получаване на документ трябва да се плати такса от 10 лева, съобщи Нова тв.

Не след дълго измамата лъсва. Таксите са платени, а човекът взел парите - изчезва. От официалния сайт на "Българската Коледа” става ясно, че такъв конкурс няма.

Оказва се, че документите са от рекламната агенция "Златен лъв”. Тя се свързва с името на пловдивчанина Ахмед Мюмюн Али.

Попадал неведнъж в полицейските сводки за кражби, измами, блудство, фалшифициране на документи и предлагане на работа на непълнолетни.

Ужилените от него са десетки. Никой от ужилените от Ахмед Мюмюн Али не е върнал парите си, а мечтаната слава останала само мираж.

Освен за измами, Ахмед Мюмюн Али е разследван и за блудство с непълнолетни момчета.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
1
 
11
 
! Отговори
Нов преди 6 години
Пари за благотворителност през всякакви организации (дори и истински) са дадени на вятъра. Отиват за кампании, пиар акции, заплати на заетите ... и до нуждаещите се почти не стигат. Ако искаш да дадеш, намери нуждаещият се и му дай!
10
3
 
2
 
! Отговори
АНТИ преди 6 години
Българска Коледа правят пак,туй за мошеници ясен е знак,да бръснат *** на сухо, нали,*** ще дава ГРЕШНИ пари.
9
1
 
19
 
! Отговори
Камелия Цветанова! преди 6 години
Госпожо Цветанова, когато пишете такива статии показвайте на общността снимката на въпросния мошеник! Иначе е безмислено!!!
8
1
 
13
 
! Отговори
За съжаление, преди 6 години
Случаят е поредното доказателство,колко много балъци има в България.Който не ни е срещнал,той не ни е измамил. Най- вече,политиците.
7
3
 
5
 
! Отговори
бизнес училище преди 6 години
До Анонимен - А ужилените защо са се натискали да си показват суратите ? И после вече реват...ми ето, успяха да станат узвестни у нас и по света. И това за едни никакви пари!Само дето и това им се свиди, та оклепаха промоутъра си! Българи юнаци!
6
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
От години се говори за измами, свързани с благотворителност. Болни деца, благородни каузи - измама. За това аз пари за благотворителност не давам!
5
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В страната на слепците и Едноокия е цар.
4
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В долината на Тиквите всичко е възможно.Дори невъзможното.
3
7
 
14
 
! Отговори
ined преди 6 години
Шайката на Борисов завлече милиарди, а подгонили Мюмюн за 10 лева
2
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мен ми се струва че ситуацията е такава крадеца откраднал от крадците тая бг Коледа си е жива измама за оригиналната говоря само операторите колко пари пребират от нея преди събираха за едно дете искахме телефона лично да дадем парите на детето на родителите аааа не можело ни отговориха ми като не може търсете други балаци
1
4
 
17
 
! Отговори
Последни времена преди 6 години
Само една слаба държава може да се излага като слага патрон на благотворително мероприятие, президента си. Навремето държавата не беше принудена да проси от народа си подаяния и да я отменят в социалните й функции. Никога няма да даря и лев на Ротшилдската организацийка де има БМВ за линейка.