Гришо и Никол – на луксозен остров! Заедно... с мама Мария

Шампионът най-вероятно ще е гост на Ричард Брансън
21 ное 2017 17:30,
131
Гришо и Никол – на луксозен остров! Заедно... с мама Мария
Снимка: "Марица"

Григор Димитров и Никол Шерцингер заминават на луксозна почивка. Гришо, който преди дни спечели най-големия си трофей в кариерата, купата на ATP, ще отмаря с любимата жена на екзотичен остров. Двамата обаче няма да са сами, компания ще им прави майката на Григор Мария.

Много е вероятно тримата да заминат тези дни за остров Некер, който е собственост на британския милиардер сър Ричард Брансън. Той посреща тенис звезди от световна класа, сред които е и Григор.

Още по темата

Освен него още няколко професионални тенисисти ще мерят сили в благотворителен турнир, в който ще се включи и ексцентричният Брансън.

Тричата най-вероятно ще бъдат настанени във вилата Great House. Къщата е на два етажа и разполага с девет спални. Тя е реновирана през 2013 г., след като пострада при тропическа буря, предизвикала пожар.

Остров Некер е с площ от 300 000 кв. м. Той е собственост на Ричард Брансън от 1984 г. и често заема място в класации на най-добрите островни курорти.

На острова има шест вили и резиденция, в които могат да се настанят до 28 гости. Цените започнат от 65 хил. долара на вечер. Това е едно от любимите ваканционни места на звездите.

Кейт Мос го избра за 40-я си рожден ден, Лари Пейдж – за сватбата си, Джей Зи, Марая Кери и Опра Уинфри също са наемали острова.

Ричард Брансън го придобива, докато мястото все още е необитаемо. Цената, която той плаща за него тогава е 180 хил. долара. След което построява луксозен курорт на него.

След голямата победа на Григор в лондонската Арена 02, преизпълнен с гордост и възторг от Лондон към Хасково обаче си тръгва бащата на Гришо - Димитър Господинов, пише "Хасковска Марица".

Всички състезатели, които тренират на кортовете на ТК Хасково 2015 с нетърпение чакат бившия национален селекционер да разкаже за подвизите на своя син.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


131
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
80
9
 
7
 
! Отговори
до 85 преди 6 години
Е кво толкова - ще гледа внуци мулатчета.Пък нали е председател на ГЕРБ-жени в Хасково, а Кристалина им заръча да си подобрят генофонда.Баба Марийкя изпълнява.
79
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аха. Почна се. Госпожо Димитрова, Ноле живее в Сърбия, Рафа в Испания и Федерер в Швейцария. Жената на Ноле е сръбкинята Елена Ристич, на Федерер швейцарката Мирка. И са си от една кръвна група. Моля Ви, внимавайте да не излезете съвсем от коловоза! В интерес на сина Ви.
78
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Oсвен че на снимката не е Гришо, но и островчето е около 3 Българии. Много точно ни информират:(
77
2
 
6
 
! Отговори
мъка,мъка преди 6 години
На острова сградите са сериозно пострадали от тропическия ураган който премина и текат ремонти ,не може да се посещава,отиват на другия му остров на бахамите ,само дето сградите са по високи ,иначе е невероятен лукс.
76
6
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Когато на 26 години станете трети в света , тогава си плюйте на воля.
75
12
 
9
 
! Отговори
БРАВИСИМО преди 6 години
Тези, които гледат тенис от години ще си спомнят как Григор отказа да играе в София (турнирът не бил на световно ниво) и отиде да играе в Турция.Тогава отнесе и с право много критики.Явно пиарите му са си взели бележка и сега Григор само тръби, че се гордее, че е българин, че играе за страната си. Това най-добре се видя на Олимпиадата в Рио. Как игра за страната си и как игра напр. Надал за Испания.Нито един от най-великите не е говорил в интервюто си, че е горд испанец, швейцарец,американец и п
74
5
 
8
 
! Отговори
Пепо преди 6 години
Хм,каква е тази снимка тук,не трябва ли да са споменантите хора от статията,а не други? Колкото до Гришо-честито,да биеш все така! Естествено,че мама трябва да е с тях,да пази синчето от нежалани действия,че да не вземе тая църна баба да зачене,че изгоря момчето,че после язък му и за титли,язък му и за парите...
73
4
 
1
 
! Отговори
До putyu преди 6 години
Абе 75 ти пиян ли си или просто неграмотен?Или да не си,,швед".Много интересен пост си се опитал да напишеш, ама..............подрЪжаваш на Мюмюн Ибишев.
72
10
 
28
 
! Отговори
Богомил преди 6 години
Драги завистници и черногледци с промити комунистически мозъци. Никой от вас не прочете ли, че Григор ще бъде гост на Брансън и ще участва в благотворителните мачове, които той организира всяка година. Кой от вас е дал поне един лев за благотворителност?Смрадливи нещастници, така ще си умрете без да прогледнете. Лошото е, че пречите на България.
71
6
 
6
 
! Отговори
80% преди 6 години
Тази ли "новина" трябва да се пъстри на първа странаица ,а ? Ей големи манипулатори сте от Днес ! Новините които са интересни и не вървят коментарите под вашето "виждане" то се биват махнат и от "първа страница " и давай на 80% жълти новини .
70
5
 
12
 
! Отговори
putyu преди 6 години
казва се идол. модел за подръжание. на кого да подръжават младежите, на тиквуля дето лепи стикери на сик. какво лошо има да подръжават на гришо. спорт. някой с кашон по главата ли те би да четеш за гришо бе срутник. навсякъде чалга, аз една чалга пръскалка непознавам. що, щото не ме интересува
69
2
 
9
 
! Отговори
До 72 справедлив. преди 6 години
Малка поправка Григор много отдавна не играе в ,,Чалънджъри " и ,,Фючърси" а само в Мастърс .Бъркаш го с Лазов,Грозданов или Лазаров.! 13 и половина милиона /само от наградни фондове/не се печелят с нискобюджетни турнири.Плюс това има данък върху сумата плюс процент за треньора и масажиста и плащане на път и хотел и на целия щаб.Така че половината пари автоматично изчезват.
68
4
 
13
 
! Отговори
От 71до 70 преди 6 години
Има много удритопковци в историята на човечеството но само трудолюбиви и амбициозни са успели.И Лейвър и АШ и Макенроу и Борг и Самрас и Агаси и Федерер и Надал ще останат в историята като велики спортисти Да влезеш в тези редици се иска труд,воля,лишения и ум .А кой е *** се вижда.
67
4
 
11
 
! Отговори
До ,,умния"72 преди 6 години
И ти си в 80%.Абе как е възможно да има толкова много млади увредени хора.То когато някой е действително Т.Ъ.П.,това няма как да му бъде обяснено.Хора без амбиции и непрекъснато хленчене.Никой не е хващал ракета но всичко му е ясно.А речника.....?Написаното от 72 е ярко доказателство на горното.Горката България !
66
30
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Някакъв удритопковец бил спечелил 2 милиона.Ми голем праз. Та той не може да каже две приказки на кръст.*** и хако gЪz.Освен това се поти над дърта миризлива мЪнХалка.
65
3
 
18
 
! Отговори
Оня с парвенюто преди 6 години
Ти като ползваш,, френски определения " съзнаваш ли каква безмислица си написал?Млад човек който с къртовски труд е изработил 13милиона долараи е обречен да не умре беден,За разлика от пръскащите слюнки неудачници тук той е осигурел живота си и живота на своите родители,дарява 2милиона за болни деца и ти наричаш този човек парвеню.Щял да види той !!!
64
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Стоичков и той не ги е крал,Слави и той ,Симеон си взе бащинията!Абе всичко си е окей и за Волен гласуваха и му дадоха милиони от обръчите да се ожени!Всичко е наред!Мачкай Гриша!
63
0
 
17
 
! Отговори
game1 преди 6 години
Кой е това на снимката ?? Това не е Гришо !! Само аз ли виждам ??? Никой ли не рипортна на калпавите автори ???
62
4
 
8
 
! Отговори
аман от комплексари преди 6 години
До Анонимен 57: "пЪрвеню" .... ? Ама иначе е в топ 10!! А ти, понеже не си "пЪрвеню", се погледни къде си!!
61
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не мога да разбера негативните коментари за Григор Димитров. Парите си нито ги е отраднал, нито е направил някоя далавера. Изкарани са на корта, пред очите на цялата публика. А как си ги харчи, с кого и къде си е негова лична работа. На вас никой не ви държи сметка как си харчите парите, с кого ходите и къде ходите, нали?