Гришо и Никол – на луксозен остров! Заедно... с мама Мария

Шампионът най-вероятно ще е гост на Ричард Брансън
21 ное 2017 17:30,
131
Гришо и Никол – на луксозен остров! Заедно... с мама Мария
Снимка: "Марица"

Григор Димитров и Никол Шерцингер заминават на луксозна почивка. Гришо, който преди дни спечели най-големия си трофей в кариерата, купата на ATP, ще отмаря с любимата жена на екзотичен остров. Двамата обаче няма да са сами, компания ще им прави майката на Григор Мария.

Много е вероятно тримата да заминат тези дни за остров Некер, който е собственост на британския милиардер сър Ричард Брансън. Той посреща тенис звезди от световна класа, сред които е и Григор.

Още по темата

Освен него още няколко професионални тенисисти ще мерят сили в благотворителен турнир, в който ще се включи и ексцентричният Брансън.

Тричата най-вероятно ще бъдат настанени във вилата Great House. Къщата е на два етажа и разполага с девет спални. Тя е реновирана през 2013 г., след като пострада при тропическа буря, предизвикала пожар.

Остров Некер е с площ от 300 000 кв. м. Той е собственост на Ричард Брансън от 1984 г. и често заема място в класации на най-добрите островни курорти.

На острова има шест вили и резиденция, в които могат да се настанят до 28 гости. Цените започнат от 65 хил. долара на вечер. Това е едно от любимите ваканционни места на звездите.

Кейт Мос го избра за 40-я си рожден ден, Лари Пейдж – за сватбата си, Джей Зи, Марая Кери и Опра Уинфри също са наемали острова.

Ричард Брансън го придобива, докато мястото все още е необитаемо. Цената, която той плаща за него тогава е 180 хил. долара. След което построява луксозен курорт на него.

След голямата победа на Григор в лондонската Арена 02, преизпълнен с гордост и възторг от Лондон към Хасково обаче си тръгва бащата на Гришо - Димитър Господинов, пише "Хасковска Марица".

Всички състезатели, които тренират на кортовете на ТК Хасково 2015 с нетърпение чакат бившия национален селекционер да разкаже за подвизите на своя син.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


131
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това на снимката не Григор Димитров.
39
13
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Питам се не го ли е гнус да го слага там където е бил баджанака Хамилтън и още 30-40 тъмни баджанаци.
38
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сигурен съм, че Гр0шо всеки ден ще мисли за верните му кати ли в България!Ще се притеснява за тях
37
4
 
4
 
! Отговори
cx преди 6 години
Олеле .. и не поддържаме и unicode chars.
36
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А рублопитека Георгиев (прекръстил се на руска кална река-Волга) ще пийне един шампоан за вана довечера.
35
6
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да внеса едно уточнение за тези,които се притесняват за портфейла на Гришо да не му изтънее от високите цемни в имението.Миналата година Григор беше гост на милиардера,което естествено означава,че не е плащал.Ако отново отиде там,вероятно ще е пак с покана,тъй като милиардера му е фен.Така че споко,не се тръшкайте излишно и спете спокойно.Всичко е наред.
34
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мачкай Гришееее
33
30
 
10
 
! Отговори
Странджата преди 6 години
Да му се отнеме БГ паспорта на тоя
32
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Що бос на плочките, мама?!
31
38
 
12
 
! Отговори
Западноевропеец преди 6 години
Срам си за родината си Гришо
30
3
 
9
 
! Отговори
cx преди 6 години
Знам, че не е голяма грешка, но това "арена 02" направо ми бърка в червата. По принцип е арена O₂ , но и O2 да се напише пак е вярно. Но "0 (нула) 2" да се напише, това вече си е чист мързел.
29
31
 
9
 
! Отговори
Българка преди 6 години
Да верно е защо не ги изхарчи парите в България и да ги налее в нашата икономика ами ги дава навън срам срам е това момче
28
33
 
9
 
! Отговори
Запознат преди 6 години
Не смее да се покаже сега в България щот знае че ше го одрусат данъци яко иска да изхарчи парите по к0бри и острови. Никав бългрин не си гр0шо
27
11
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Коя от двете е мама, че нещо не виждам кой знае каква разлика ? Гришата да се взима в ръце и да тръгне с нещо младо не вярвам да има проблем в това отношение.
26
6
 
12
 
! Отговори
До 26 преди 6 години
Прав си.Аз отговорих на един,който искаше от Григор пари за благотворителност.
25
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе 65 хиляди $ на вечер са си много, даже и за милионер, ама сигурно на него ме безплатно, щото ще го ползват за реклама
24
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За нуждаещите се в България се обръщайте към ГЕРБ/ДПС/Патриотите и БСП.Никой не е длъжен да дава за благотворителност. В момента издевавтелствата и злоупотребявате.Със сигурност и Григор ще направи някоя програма за подпомагане на млади спортисти или подобно, но не е длъжен да си дава парите за клаузи и за неща, за които задължението е на родните политици.Като сте недоволни и искате благотворителност, защо не поискате от Пеевски, ЧЕрепа, Бойко, Гергов???!!!Мрънкачи.
23
6
 
3
 
! Отговори
Негрий Блажев преди 6 години
Тава е дискриминация
22
4
 
26
 
! Отговори
До 28 преди 6 години
Ще те поправя,ама по по-различен начин.У нас политици,бизнесмени,олигарси станаха милионери и милиардери и то на наш гръб.Някой от тях да си е бръкнал в джоба и да е извадил пари я за болно дете,я за пострадали от наводнения,я за бедни пенсионери.Поправи ме ако знаеш подобен случай.
21
5
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Горкото момче,от много тренировки и турнири няма време да си хване ново гадже,затова сега ще празнува с каквото му е под ръка.