Гришо и Никол – на луксозен остров! Заедно... с мама Мария

Шампионът най-вероятно ще е гост на Ричард Брансън
21 ное 2017 17:30,
131
Гришо и Никол – на луксозен остров! Заедно... с мама Мария
Снимка: "Марица"

Григор Димитров и Никол Шерцингер заминават на луксозна почивка. Гришо, който преди дни спечели най-големия си трофей в кариерата, купата на ATP, ще отмаря с любимата жена на екзотичен остров. Двамата обаче няма да са сами, компания ще им прави майката на Григор Мария.

Много е вероятно тримата да заминат тези дни за остров Некер, който е собственост на британския милиардер сър Ричард Брансън. Той посреща тенис звезди от световна класа, сред които е и Григор.

Още по темата

Освен него още няколко професионални тенисисти ще мерят сили в благотворителен турнир, в който ще се включи и ексцентричният Брансън.

Тричата най-вероятно ще бъдат настанени във вилата Great House. Къщата е на два етажа и разполага с девет спални. Тя е реновирана през 2013 г., след като пострада при тропическа буря, предизвикала пожар.

Остров Некер е с площ от 300 000 кв. м. Той е собственост на Ричард Брансън от 1984 г. и често заема място в класации на най-добрите островни курорти.

На острова има шест вили и резиденция, в които могат да се настанят до 28 гости. Цените започнат от 65 хил. долара на вечер. Това е едно от любимите ваканционни места на звездите.

Кейт Мос го избра за 40-я си рожден ден, Лари Пейдж – за сватбата си, Джей Зи, Марая Кери и Опра Уинфри също са наемали острова.

Ричард Брансън го придобива, докато мястото все още е необитаемо. Цената, която той плаща за него тогава е 180 хил. долара. След което построява луксозен курорт на него.

След голямата победа на Григор в лондонската Арена 02, преизпълнен с гордост и възторг от Лондон към Хасково обаче си тръгва бащата на Гришо - Димитър Господинов, пише "Хасковска Марица".

Всички състезатели, които тренират на кортовете на ТК Хасково 2015 с нетърпение чакат бившия национален селекционер да разкаже за подвизите на своя син.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


131
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
6
 
18
 
! Отговори
До БЛАГОТВОРИТЕЛНОСТ преди 6 години
Ти даваш ли нещо за благотворителност според твоя джоб?
19
9
 
14
 
! Отговори
БЛАГОТВОРИТЕЛНОСТ преди 6 години
Да е жив и здрав Григор да си харчи парите! Но ВСЯКА звезда, а той вече е наистина ЗВЕЗДА поглежда и към нуждаещите се или пък си има кауза, която подпомага. За БЛАГОТВОРИТЕЛНОСТ говоря. ДА, знам че участва в благотворителни турнири, но мисля че нещо свързано директно и само с БЪЛГАРИЯ ще е добро и от полза за всички. Поправете ме ако има подобно нещо, но не го знам...
18
11
 
36
 
! Отговори
Пич преди 6 години
"Нали беше голям българин и го правеше за България!Що не отиде на почивка в България"Ако искаш да отидат двамата с Никол на почивка в Китен, и да плащат по 10 лева за 2 шезлонга и чадър, ама ако искат и шалтета по още 5? И е си правят фигурки с пясъка от фасовете изхвърлени от такива интелектуалци като теб? И после да хапнат по порция цаца в препържена мазнина? Щото е българин де! Сериозни, вие глупави ли сте или се правите на глупави?
17
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е чак толкова българин не е ,а и на острова ще му излезе по-евтино от бг.
16
6
 
18
 
! Отговори
До 10 преди 6 години
Милчо,Милчоооо,много си зле моето момче и много си ограничен.В България и лекари и спортисти и много други,които добре си вършат работата получават унизително малко.В белите страни лекарите са доволни от заплащането.А спортистите-много пари получават само най-добрите,а те не са чак толкова много,и не получават пари от държавния бюджет,а от билети и спонсори.А дано да си разбрал,ама надали.
15
6
 
13
 
! Отговори
кака ти преди 6 години
До BBАман от т...ъпи парчета като тебе ! На кой са му потрябвали Гришовите милиони - обичаме го не заради тях, ама как да ти обясни човек. Иначе гастарбайтер не се пише с Ъ. Марш да учиш.
14
23
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нали беше голям българин и го правеше за България!Що не отиде на почивка в България!
13
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е некои требва да меси мекици сутрин
12
4
 
23
 
! Отговори
Евала пич преди 6 години
Браво на момчето, заслужена почивка. Кой където може - един на градския на Китен, друг по островите...p.s. А на Николче дупе да и е яко...
11
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какво значи много е вероятно да заминат...,започвате статията,така,все едно сте сигурни къде и с кого ще бъдат,а после-много е вероятно...Сега ще гадаем ли или имаме точна информация.Не че има някакво значение,де,къде и с кого ще бъдат,но все пак трябва да сте коректни към читателите.
10
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да Фнимава да си не секне кръста дорде плющи
9
4
 
13
 
! Отговори
Руди Хес преди 6 години
Григор заслужава ,ама тая Никол ще разреве британския милионер оставяйки острова без един банан.
8
9
 
34
 
! Отговори
Тинев преди 6 години
Ама мнОООООООООООго злобни душици!П.П. Ами идете и Вие на такъв остров! Отворковци! Играйте-бийте-и почивайте????В какво се превърна българина? От де дойде тази омраза? Оскотя ли нацията?
7
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е,щом и мама е там,значи работата вече е разтурена.
6
26
 
8
 
! Отговори
консерва преди 6 години
а колко парички получава на година от българските данъкоплатци през министерство на спорта - запознайте се и после го уважавайте, а при това отказа и на купа дейвис да участва за каквото всъщност ги получава тези пари целогодишно!
5
13
 
34
 
! Отговори
Така е преди 6 години
Баба Мария ще спи между двамата, да не стане някоя беля.
4
10
 
74
 
! Отговори
РВ преди 6 години
Спечелил 2 милиона, кво са 2 милиона бе ганююю? На кво завиждаш? А че се е побъркал от тренировки, диети, режими....че докато ти мааш маанета на масата той се поти в залата? Вместо да се радваш че БЪЛГАРИН е вдигнал престижна купа пред целия свят, той му брои парите. А що не му броиш разходите тогава? *** смята само другия кво взема а не кво дава.
3
8
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До BBТози "гастарбайтер" ще дари спечеленото на нуждаещи се. Колко гастарбайтери са го направили?! Злобари пълно!
2
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тричата най-вероятно ще бъдат настанени във вилата Great HouseТриЧата??!А, до 1 - ходи се скрий. Като не искаш да четеш, не чети и не коментирай.
1
71
 
12
 
! Отговори
BB преди 6 години
Аман от тоя дето едвам говори Български... Бил спечелил турнир от кой взел много милиони... АБЕ да ви питам ВИЕ ли ги взимате тея милиони или този гастърбайтер ?