Български сирачета – сексуални роби в Саудитска Арабия!

Разкритията са на принцеса Амира Бинт Ейдейн Бин Нейеф
24 ное 2017 09:00,
37
Български сирачета – сексуални роби в Саудитска Арабия!
Снимка: flickr

Саудитска принцеса твърди, че деца сираци от България, Румъния, Бангладеш, Шри Ланка, Филипините, Джибути, Сомалия и Нигерия са били "купени" и наети за сексуални робини в Саудитска Арабия.

В интервю за френския вестник "Льо Монд" принцеса Амира Бинт Ейдейн Бин Нейеф сподели, че робството в Саудитска Арабия е под различни форми, но е държано в тайна от хора от кралската фамилия.

Принцеса Амира е бивша съпруга на саудитския принц Ал-Уалид бин Талал, който наскоро беше арестуван в рамките на антикорупционна акция.

Според нея град Джеда се е превърнал в пазар за робини, където се използват непълнолетни момичета за секс партита, включващи злоупотреба с наркотици и алкохол.

"Децата стават собственост на онези, които ги купуват, и нямат право да си тръгнат сами без разрешение. Дори и азиатските прислужници, които идват да работят тук, често се превръщат в робини. Младите момичета са разделени на по-малки групи и експлоатирани за неморални действия", настоява принцесата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това е проруска пропаганда. Не го четете!
24
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Саудитска Арабия е една цивилизована държава, като България и Косово, защото е приятел на САЩ. Тази принцеса скоро ще я приберат за корупция и сама ще стане сексробиня в Гуантанамо.
23
1
 
2
 
! Отговори
Факт! преди 6 години
До муспиМда евреите бях ги забравил!Но те са бита карта така или иначе!
22
1
 
0
 
! Отговори
Арабски Букмейкър преди 6 години
Сам да питам,има ли там,Еврошанс
21
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Престъпна дър. е САуд,арабел
20
1
 
1
 
! Отговори
hm преди 6 години
a tq otkude 3nae tova?
19
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Саудитска Арабия е шеф на комисията за човешки права към ООН. Само казвам...
18
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 18За съжаление трябва да кажа, че четох статия , която и вие можете да намерите в интернет. Казва се "HUMAN RIGHTS WATCH критикува ареста на принцовете" и обвинява новия наследник, че е авторитарен, погазва им правата и подтиска опозицията.За щастие това беше само в началото, след като се установи, че има замесени деца, HRW се изнизаха като пръDNi, но никой от тях не се сети да се застъпи за жертвите.НПОтата, защитават правата, само на престъпните си шефове и техните марионетки.
17
3
 
2
 
! Отговори
муспи преди 6 години
До Факт! - Отговорът е само един - ние сме врагове на дявола! - Абсурд при това лакейство от Тиквата до Цесека?! - Да, но Тиквата и Цекато не са българи, не е и български и безбройните мафии. При комунизма имаше само една, гигантска но и тя не беше българска. Дяволът яхве ни мрази, защото го знаеме и сочиме с пръст. Това е Велико изключение, дар Божи, - че Запада не го познава и му служи със съзнанието, че хем достойнството в гъ?а хем душата в рая!
16
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Къде отиде благоверността им?! Уродливи нрави... но ще си платят! Не вярвам някой(дори международна органозация) да вземе да разследва и да търси начин да спаси децата! Там, където има много пари и власт, изобилства и от къде прикрити, къде неприкрити извращения. Поданиците на света биха се отвратили и ужасили!
15
1
 
33
 
! Отговори
Факт! преди 6 години
Само се питам едно как се докарахме до състояние при което държава на 1300 години от бели хора да бъде на нивото на Шри Ланка Бангладеш Джибути и тн при това че е от 10 години в ЕС.
14
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Къде е разследването ??Къде са политиците съда и полицията да притиснат арабите и да се разбере кой е виновника и кои са жертвите ???Това са деца българчета, които нямат родители и само ние можем да им помогнем !!
13
1
 
16
 
! Отговори
Дръндер преди 6 години
До ДЕМОКРАТ 9Щото в Саудитска арабия е демокрация. Ти чуваш ли се какви ги говориш?
12
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В тубата гледах клип как един американски полицай просна върху лъскавичко возило собственика му- един арабски принц и му надяна белезниците за нагло поведение. Беше много приятно клипче. https://youtube/watch?v=7zTpdnGh1AI
11
1
 
37
 
! Отговори
Kr преди 6 години
Саудитска Арабия е извън критиките.Причината е проста. Тази страна е приятелка на Съединените щати.
10
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Въпросните прицове са свързани с Хилъри, и вече са арестувани. Разпитват ги агенти от Blackwater, ядат яко бой, висят надолу с главите, и ги бият с гумени палки. Не се притеснявайте, справедливост има.
9
11
 
47
 
! Отговори
Бай Тошо преди 6 години
Е при мен както помните банани нямаше.Децата обаче бяха на училище а не роби в чужди държави.......Капитализма е това ---Не ви ли казвахме ама не вярвахте. Вярвахте на лъскавите опаковки на Холивуд..... Еми това е. За няколко процента
8
1
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какъв списък от държави сред които е и България.
7
8
 
57
 
! Отговори
ДЕМОКРАТ преди 6 години
Е и ... Какво ? ... Това да не би да Ви учудва ? ... КОИТО ПЛАЩА - ТОЙ ПОРЪЧВА МУЗИКАТА ! ... Колкото грубо и нагло да звучи ... си е точно така ! ... "ДЕМОКРАЦИЯТА" е за обикновените хора... Тия с МИЛИАРДИТЕ ... "СВЕТОВНИТЕ ГОСПОДАРИ" ... Те са - НАД "ДЕМОКРАЦИЯТА" ;) ! ... Може да хванат и тикнат в затвора някой "ОБИКНОВЕН" изнасилвач или педофил ... Обаче дали ще бъде същото .. за някой насилник или педофил със банкова сметка в Милиарди зад гърба си , а ? ... Но .. това е .."ДЕМОКРАЦИЯТА" ;)!
6
4
 
49
 
! Отговори
350 милиарда преди 6 години
Няма значение колко пари отделят за оръжие и култура. Еволюцията не се купува с пари, тя трябва да се изживее. Значи някъде след около милион години и много труд тия може и да се изправят на два крака и да заприличат поне малко на хора. Обаче, както знаем те не са много по труда, а нали труда прави от маймунaта човек, та не е сигурно, че и след милион години ще стане.