Български сирачета – сексуални роби в Саудитска Арабия!

Разкритията са на принцеса Амира Бинт Ейдейн Бин Нейеф
24 ное 2017 09:00,
37
Български сирачета – сексуални роби в Саудитска Арабия!
Снимка: flickr

Саудитска принцеса твърди, че деца сираци от България, Румъния, Бангладеш, Шри Ланка, Филипините, Джибути, Сомалия и Нигерия са били "купени" и наети за сексуални робини в Саудитска Арабия.

В интервю за френския вестник "Льо Монд" принцеса Амира Бинт Ейдейн Бин Нейеф сподели, че робството в Саудитска Арабия е под различни форми, но е държано в тайна от хора от кралската фамилия.

Принцеса Амира е бивша съпруга на саудитския принц Ал-Уалид бин Талал, който наскоро беше арестуван в рамките на антикорупционна акция.

Според нея град Джеда се е превърнал в пазар за робини, където се използват непълнолетни момичета за секс партита, включващи злоупотреба с наркотици и алкохол.

"Децата стават собственост на онези, които ги купуват, и нямат право да си тръгнат сами без разрешение. Дори и азиатските прислужници, които идват да работят тук, често се превръщат в робини. Младите момичета са разделени на по-малки групи и експлоатирани за неморални действия", настоява принцесата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
26
 
12
 
! Отговори
Не вярвайте, хора! преди 6 години
Фалшива новина е това!Стига са се позовавали на авторитетни вестници, това е лъжа.Отворете електронното издание на вестника - няма такъв материал изобщо!
4
9
 
62
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ислямски ценности
3
12
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И ето ви отговора за какво мнимото американско семейство щеше да ползва осиновените 4 деца от България.Българската държава знае ли какво се случва с децата след като ги продаде или не?
2
10
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не може да бъде, саудитите са либерални демократи с много нефт.
1
6
 
58
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
350 милиарда за орьжие ама за култура и образование няма парии това в 21 век са наи добрия приятел на сащ краставите магарета как сенадушват