До 2050 г.: 14% от населението на Европа - мюсюлмани!

Изследователски център разглежда 3 сценария за миграцията
30 ное 2017 07:36, Василия Пейчева
53
До 2050 г.: 14% от населението на Европа - мюсюлмани!
Снимка: Архив, Reuters

Мюсюлманите могат да станат между 7,4 процента и 14 процента от населението на Европа до 2050 г., показва проучване на изследователския център "Пю", публикувано днес и разглеждащо три сценария - нулева, средна и висока миграция, предаде Франс прес, цитирана от БТА.

Американският институт, който е световнопризнат в демографските си изследвания, е включил в проучването си настоящите 28 държави членки на ЕС, Норвегия и Швейцария.

По негови данни през 2016 г. делът на мюсюлманите в Европа е бил 4,9 процента, а 53 на сто от всички имигранти в 30-те страни от 2010 до 2016 г. са били мюсюлмани.

Дори да спре сега и за постоянно имиграцията към изследваните държави, мюсюлманите ще се увеличат от 4,9 процента в средата на 2016 г. до 7,4 процента от населението през 2050 година. "Пю" обяснява това с факта, че "мюсюлманите са по-млади (средна възраст 13 години) и по-плодовити (средно едно дете повече на жена) от останалите европейци".

Вторият сценарий се основава на продължаването на легалната имиграция, която отчита Европа през последните години, и на спиране на наплива на търсещи убежище мигранти. При него мюсюлманското малцинство ще достигне 11,2 процента от европейското население през 2050 г.

Според третия сценарий, ако продължи темпото на мигрантската вълна, отчетена между 2014 г. и 2015 г., до 2050 г. те ще са 14 процента от населението на 30-те държави.


53
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
0
 
0
 
! Отговори
Galia69 преди 4 седмици
Сега ще ви кажа, защо Европа се ислямизира:
Така нареченият "Европейски геноцид", по идея на един човек, на име Ричард Калерги, който да унищожи Европа, като европейците се мешят с араби, *** т.н. Така може да се създаде една нова раса, която лесно да се манипулира, за да могат евреите да командват света. Тоест, илюминатите!
Ама знаете ли?
Както Русия освободи България от ислямизация, да не стане така да освободи и цяла Европа
42
2
 
3
 
! Отговори
муспи преди 11 месеца
До дедо Ташунко - Дядо Ташунко, казваш че за всички хора има място, но те не искат място, а твоя креват, чиния и жалките ти средства за съществуване, а теб да изхвърлят в клозета и пуснат водата. Те не изпускат Пособията, биха и работили но - искат в Мерцедес не баш монтажници, а директори на бюра. За Тях Европа е баровци, които стоят на бюра и живеят разкошен живот - реки от масло и мед и армии бели кадънки! Те за това е пророкувал Моамед, и то дойде!
41
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
До Анонимен 38

Подкрепям предложенията ти, но с една корекция.
Детски надбавки само за две деца - добре, но само при условие, че и двамата родители работят!
Ако на кадъната не й харесва да ходи на работа, да си върви откъдето е дошла. Няколко поколения европейци са късали от залъка си, за да натрупат сегашните социални фондове, но не са правили това с цел шалвараната с бурката да дойде да яде наготово и да снася на всеки 9 месеца по едно яйце, извинявам се - не яйце, а дете.
40
1
 
3
 
! Отговори
Да, ама не преди 11 месеца
14%, ако седим и гледаме безучастно какво става.
Ние имаме задача да се справим с едни, дето Т.Живков ги събра от съседни държави, създаде им условия да се плодят, а те за благодарност решиха да се насочат към радикалния ислям.
Западът ще реши дали безучастно ще гледа как на територията му прииждат пълчища неграмотни, за да живеят на соц. помощи.
Може да се наложи някои да преплуват Средиземно море в южна посока на автомобилни гуми. Онзи който е пресметнал 14-те%, май е правил сметка без кръчма
39
5
 
4
 
! Отговори
От Франция преди 11 месеца
Франция е супер, няма толкова мюсюлмани каквато е пропагандата тук, освен това повечето мюсюлмани са хора като нас и са свестни. Омразата и неразбирането са ви промили мозъците. Тази омраза ще ви разболее така, бъдете добри и свето ще ви отвърне с добро. Не приемайте всичко за чиста монета в съвременната информационна война. Поздрави!
38
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Защо се позволява на аму//Джи да се заселват в Европа? Над 2деца никакви детски. Всеки проявил се като радикален, с цялото семейство се изселва от страната завинаги!!! Всеки проявил се с агресия към Християнството, също вън! Безмилостно към тях. Те наистина идват са завладяват! Защо идват като не им харесва нашия начин на живот? Да си стоят при камилите в пепеляка, какво да ръгнали към Европа? Приемане на християнството също. Не искат, шут у гъ/и и обратно. Каква е тази самоубийствена толерантно
37
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
MNOGO POVECHE SA.
36
2
 
4
 
! Отговори
Не! преди 11 месеца
До дедо Ташунко
Пич, много е красиво и човешко това, което си написал, но и по детски наивно. Алчноста е е мега деструктивна сила, прав си, но ти бяга фокуса. Тези хора, мюсюлманите, в основната си част не могат да съществуват с нас, те ни презират, точно заради религията, паралелно с това се множат като бълхи... замисли се какво си причиняваме с тази псевдо толерантност към тях..
35
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
До Юзел Йоздемир

Кои сте вие, че да ви пита някой за каквото ш да било, алаходупецо? Ще назрее деня в който ще изчистим Европа и Константинопол от "разлагащия се труп", наречен ислям (по думи на Ататюрк) Марш в пустинята да правиш чавета на айшето
34
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
До 2020г. 1/4 от населението на Германия ще са мюсюлмани. Това са 20 милиона души. Стане ли това, нещата за Гепмания са НАПЪЛНО НЕОБРАТИМИ. Ще трябва да заграждаме Западна Европа с ограда да не пъплят из Европа новогерманци, новофранцузи и новобелгийци. Шенген и без това е в клинична смърт и е въпрос на време народите да си върнат суверенитета и контрола над границите. Амин! Бог (истинския, не алахудупеца) е с нас!
33
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
До дедо Ташунко

Не става въпрос за ксенофобия. Християните и мюсюлманите са различни цивилизации с напълно различни възприятия. Да си седят в мюсюлманския свят, нямат място в Европа. А на циника ще кажа, че не САЩ са виновни, че кравата Меркел напълни Европа с диваци. САЩ не приеха. Тръмп й каза че е "напълно луда". А Путин рече "осъзнавате ли какво направихте?" Меркел трябва да бъде съдена като национален предател. Но няма да стане защото цяла Германия е управлявана от национални предатели.
32
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Мирно и безшумно превземане на културния свят , който от съжаление и прекалено внимание към тях се предава без бой . Сега следва едно безумно развъждане и строене на молитвени домове и процентът ще скочи още в близките години много .
31
3
 
9
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 11 месеца
Алчността на богатите ще унищожи планетата. Мюсулманите са хора като нас, непрекъснато манипулирани. Хора, не се поддавайте на ксенофобия и паника. За всички хора на планетата има място, стига да намерят общ език.
30
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Забележете, как "института" бил "световно признат" /вероятно признат от левите неолиберални медии/. С 2 думи, вервайте ни, поднасяме ви коректна информация. Само това е достъчно да наостря уши и да се замисля дали данните не са подвеждащи и подадената информация манипулативна. :-) Всеки сам да решава, но според мен това изобщо не са верни данни. Катината е много много по-сериозна.
29
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
До ***

Ти не гледай ЕС ,защото в него има 2 пъти по-малко мюсюлмани от колкото в цяла Русия.
28
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Има решение. Просто всеки тарамбук преди да направи дете на съпругата си ще се вмени задължението да направи такова и на някое християнско семейство което няма или има само едно дете..
27
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Ами те и сега са повече. Истинските християни са не повече от 2-3%. Паленето на свещ по празници, фалшивото кръстен и носенето на християнски символи не те прави християнин. Християнството умря отдавна
26
2
 
18
 
! Отговори
Не! преди 11 месеца
Тази статистика е менте! Те и сега минават този процент на запад, защо лъжете?!?!?
25
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Много песимистична прогноза. След като ви позволиха на геювете в ЕС да се бракосъчетавате ще ви разрешат и да си раждате и деца и тенденцията ще се промени.
24
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Ми че то в братска православна Русия сега е по-голям процента на мюсулманите бе!?