До 2050 г.: 14% от населението на Европа - мюсюлмани!

Изследователски център разглежда 3 сценария за миграцията
30 ное 2017 07:36,
53
До 2050 г.: 14% от населението на Европа - мюсюлмани!
Снимка: Архив, Reuters

Мюсюлманите могат да станат между 7,4 процента и 14 процента от населението на Европа до 2050 г., показва проучване на изследователския център "Пю", публикувано днес и разглеждащо три сценария - нулева, средна и висока миграция, предаде Франс прес, цитирана от БТА.

Американският институт, който е световнопризнат в демографските си изследвания, е включил в проучването си настоящите 28 държави членки на ЕС, Норвегия и Швейцария.

По негови данни през 2016 г. делът на мюсюлманите в Европа е бил 4,9 процента, а 53 на сто от всички имигранти в 30-те страни от 2010 до 2016 г. са били мюсюлмани.

Дори да спре сега и за постоянно имиграцията към изследваните държави, мюсюлманите ще се увеличат от 4,9 процента в средата на 2016 г. до 7,4 процента от населението през 2050 година. "Пю" обяснява това с факта, че "мюсюлманите са по-млади (средна възраст 13 години) и по-плодовити (средно едно дете повече на жена) от останалите европейци".

Вторият сценарий се основава на продължаването на легалната имиграция, която отчита Европа през последните години, и на спиране на наплива на търсещи убежище мигранти. При него мюсюлманското малцинство ще достигне 11,2 процента от европейското население през 2050 г.

Според третия сценарий, ако продължи темпото на мигрантската вълна, отчетена между 2014 г. и 2015 г., до 2050 г. те ще са 14 процента от населението на 30-те държави.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
1
 
1
 
! Отговори
Galia69 преди 5 години
Сега ще ви кажа, защо Европа се ислямизира:Така нареченият "Европейски геноцид", по идея на един човек, на име Ричард Калерги, който да унищожи Европа, като европейците се мешят с араби, *** т.н. Така може да се създаде една нова раса, която лесно да се манипулира, за да могат евреите да командват света. Тоест, илюминатите!Ама знаете ли?Както Русия освободи България от ислямизация, да не стане така да освободи и цяла Европа
41
2
 
5
 
! Отговори
муспи преди 6 години
До дедо Ташунко - Дядо Ташунко, казваш че за всички хора има място, но те не искат място, а твоя креват, чиния и жалките ти средства за съществуване, а теб да изхвърлят в клозета и пуснат водата. Те не изпускат Пособията, биха и работили но - искат в Мерцедес не баш монтажници, а директори на бюра. За Тях Европа е баровци, които стоят на бюра и живеят разкошен живот - реки от масло и мед и армии бели кадънки! Те за това е пророкувал Моамед, и то дойде!
40
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 38Подкрепям предложенията ти, но с една корекция.Детски надбавки само за две деца - добре, но само при условие, че и двамата родители работят!Ако на кадъната не й харесва да ходи на работа, да си върви откъдето е дошла. Няколко поколения европейци са късали от залъка си, за да натрупат сегашните социални фондове, но не са правили това с цел шалвараната с бурката да дойде да яде наготово и да снася на всеки 9 месеца по едно яйце, извинявам се - не яйце, а дете.
39
2
 
4
 
! Отговори
Да, ама не преди 6 години
14%, ако седим и гледаме безучастно какво става.Ние имаме задача да се справим с едни, дето Т.Живков ги събра от съседни държави, създаде им условия да се плодят, а те за благодарност решиха да се насочат към радикалния ислям.Западът ще реши дали безучастно ще гледа как на територията му прииждат пълчища неграмотни, за да живеят на соц. помощи.Може да се наложи някои да преплуват Средиземно море в южна посока на автомобилни гуми. Онзи който е пресметнал 14-те%, май е правил сметка без кръчма
38
5
 
5
 
! Отговори
От Франция преди 6 години
Франция е супер, няма толкова мюсюлмани каквато е пропагандата тук, освен това повечето мюсюлмани са хора като нас и са свестни. Омразата и неразбирането са ви промили мозъците. Тази омраза ще ви разболее така, бъдете добри и свето ще ви отвърне с добро. Не приемайте всичко за чиста монета в съвременната информационна война. Поздрави!
37
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Защо се позволява на аму//Джи да се заселват в Европа? Над 2деца никакви детски. Всеки проявил се като радикален, с цялото семейство се изселва от страната завинаги!!! Всеки проявил се с агресия към Християнството, също вън! Безмилостно към тях. Те наистина идват са завладяват! Защо идват като не им харесва нашия начин на живот? Да си стоят при камилите в пепеляка, какво да ръгнали към Европа? Приемане на християнството също. Не искат, шут у гъ/и и обратно. Каква е тази самоубийствена толерантно
36
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
MNOGO POVECHE SA.
35
2
 
5
 
! Отговори
Не! преди 6 години
До дедо ТашункоПич, много е красиво и човешко това, което си написал, но и по детски наивно. Алчноста е е мега деструктивна сила, прав си, но ти бяга фокуса. Тези хора, мюсюлманите, в основната си част не могат да съществуват с нас, те ни презират, точно заради религията, паралелно с това се множат като бълхи... замисли се какво си причиняваме с тази псевдо толерантност към тях..
34
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Юзел ЙоздемирКои сте вие, че да ви пита някой за каквото ш да било, алаходупецо? Ще назрее деня в който ще изчистим Европа и Константинопол от "разлагащия се труп", наречен ислям (по думи на Ататюрк) Марш в пустинята да правиш чавета на айшето
33
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 2020г. 1/4 от населението на Германия ще са мюсюлмани. Това са 20 милиона души. Стане ли това, нещата за Гепмания са НАПЪЛНО НЕОБРАТИМИ. Ще трябва да заграждаме Западна Европа с ограда да не пъплят из Европа новогерманци, новофранцузи и новобелгийци. Шенген и без това е в клинична смърт и е въпрос на време народите да си върнат суверенитета и контрола над границите. Амин! Бог (истинския, не алахудупеца) е с нас!
32
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До дедо ТашункоНе става въпрос за ксенофобия. Християните и мюсюлманите са различни цивилизации с напълно различни възприятия. Да си седят в мюсюлманския свят, нямат място в Европа. А на циника ще кажа, че не САЩ са виновни, че кравата Меркел напълни Европа с диваци. САЩ не приеха. Тръмп й каза че е "напълно луда". А Путин рече "осъзнавате ли какво направихте?" Меркел трябва да бъде съдена като национален предател. Но няма да стане защото цяла Германия е управлявана от национални предатели.
31
3
 
12
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 6 години
Алчността на богатите ще унищожи планетата. Мюсулманите са хора като нас, непрекъснато манипулирани. Хора, не се поддавайте на ксенофобия и паника. За всички хора на планетата има място, стига да намерят общ език.
30
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Забележете, как "института" бил "световно признат" /вероятно признат от левите неолиберални медии/. С 2 думи, вервайте ни, поднасяме ви коректна информация. Само това е достъчно да наостря уши и да се замисля дали данните не са подвеждащи и подадената информация манипулативна. :-) Всеки сам да решава, но според мен това изобщо не са верни данни. Катината е много много по-сериозна.
29
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До циникТи не гледай ЕС ,защото в него има 2 пъти по-малко мюсюлмани от колкото в цяла Русия.
28
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Има решение. Просто всеки тарамбук преди да направи дете на съпругата си ще се вмени задължението да направи такова и на някое християнско семейство което няма или има само едно дете..
27
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ами те и сега са повече. Истинските християни са не повече от 2-3%. Паленето на свещ по празници, фалшивото кръстен и носенето на християнски символи не те прави християнин. Християнството умря отдавна
26
3
 
19
 
! Отговори
Не! преди 6 години
Тази статистика е менте! Те и сега минават този процент на запад, защо лъжете?!?!?
25
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много песимистична прогноза. След като ви позволиха на геювете в ЕС да се бракосъчетавате ще ви разрешат и да си раждате и деца и тенденцията ще се промени.
24
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ми че то в братска православна Русия сега е по-голям процента на мюсулманите бе!?
23
3
 
22
 
! Отговори
Циник преди 6 години
САЩ постигна целта си - Европа СЕ ПРЕВЪРНА в мюсюлмански нужник...и скоро ще загуби "постигнатия след ВСВ жизнен стандарт", един сериозен икономически конкурент - бива системно разрушаван!Шеметаците плюят Путин - щото са шеметаци!А марионетното правителство на Меркел ще си строши краката да угажда на презокеанските окупатори!