Деца в руските окопи: Войник, но не на игра

В Русия има повече от 200 военни училища. Желаещи за тях – също
182

Снимка: Reuters

В Русия има повече от 200 военни училища. В тях децата са подложени на тежки тренировки, учат се на дисциплина и разбира се - патриотизъм.

Шанс имат само най-добрите, а който издържи докрай, може да разчита на стремглава кариера, пише в свой материал DW.

Освен нормалните предмети, които се преподават във всяко друго училище, тук децата изучават и боравенето с оръжие. А и как да се справят в определени тежки условия.

Боравенето с оръжие заема централно място в учебния план. Малките кадети прекарват с оръжие в ръка и голяма част от свободното си време. Докато връстниците им се отдават на безгрижни детски игри, членовете на паравоенните клубове "Патриоти" и "Руски рицари" обменят опит в боравенето с оръжие.

През 2001 година руската държава разработи образователна програма, която отдава голямо значение на възпитанието в патриотизъм. Военните училища и паравоенните летни лагери са точно част от тази програма.

А на какво още се обучават децата вижте в следващата галерия.


182
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
142
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
В кочината децата от малки се готвят за убийци. Трагедия
141
2
 
7
 
! Отговори
азиатска му работа преди 11 месеца
по подобие на османската империя ,руската империя също поддържа еничарски корпус.Млади момчета от поробените 140 народа от руската империя насила са принудени да се бият за шепа руски олигарси които преди са били от комунистическата върхушка на СССР....и това в 21 век
140
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Младите руслямски джихадисти..
139
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
До Зозо

Не само че са конструирали Калашников, САЩ са съставили първият "Петилетен" стопански план на СССР и са изградили цялата индустрия на Болшевиките:
покойният проф Антъни Сътън е написал редица книги, в които е обяснил, че самите Американци, са изградили заводите на Москвич (с технологии на BMW), заводите на ГАЗ (с технологии от Ford), заводите на Лада (с технологии на FIAT), петролната индустрия на СССР (с технологии на Occidental Petroleum, NYSE: OXY), и т.н. ... ... ... и т.н. ......
138
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Браво! Така трябва да се възпитават подрастващите и у нас , ако искаме да знаят някой ден историята на България! А у нас е обратното възпитават се на евротолерастия, еврогейство и пошлост! Докато не сесмени политическата система у нас няма да се оправим!
137
2
 
6
 
! Отговори
Щ. Атанасов преди 11 месеца
До реалист
Казвате "В Русия гей-браковете са непознати."
...
Но в РУСИЯ МНОГОТО ТАЙНИ ГЕЙ ОБЩЕСТВА СРЕД ЕЛИТА И СРЕД СРЕДНАТА КЛАСА също са НЕПОЗНАТИ!
136
1
 
6
 
! Отговори
Какво прави Путин? преди 11 месеца
Хитлерюгенд (на немски: Hitlerjugend, „Хитлерова младеж“) е младежката организация на Националсоциалистическата германска работническа партия, просъществувала от 1922 до 1945 година. Създадена е през 1922 г. като младежка секция – Jugendbund (Младежки съюз), за млади мъже между 14 и 18 години. Остава под командването на СА до май 1932 г. От 1933 до 1945 г. е единствената официална младежка организация в Германия и е паравоенна.
135
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Бабы нарожают.
134
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
То и в окопите на ИДИЛ е същата работа. Такова е бъдещето - хибридна армия.
133
1
 
6
 
! Отговори
до 129 преди 11 месеца
хитлер югенд е названието, а хитлер Юрген са просто две немски имена
132
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Какъв Хитлер Юрген бе хахах. Чул недочул се прави на компетентен .
131
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
От края на 1990-те години Русия се представя като много добричка, родолюбива и православна държава!!!
...
Но тези училища приличат повече на лагери за необолшевишки православен джихад!
130
4
 
14
 
! Отговори
Путлапах акбар преди 11 месеца
Подобна експлоатация на деца имаше в ИДИЛ и при Хитлер...
129
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Като Хитлер юрген, то така почват световните войни
128
11
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Чудно е да се видят деца които се занимават с нещо смислено и полезно вместо да висят по кафенетата с цигарки в ръцете.
127
15
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Руските пичове нямат нищо общо с краварските ***.чета-наркоманчета.Това го знае всеки който е влизал в казарма.А болшинството от краварската армия е черно.кожа.На полигона в Ново село никой не е виждал краварски войник или сержант с бяла кожа.
126
15
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Тия май не са мръднали от времето на Сталин. Тогава са пращали деца на фронта, сега ги подготвят за същото. Да се чуди човек дали в Русия времето не е спряло? Май да и нищо не се е променило от 1940 г.
125
4
 
7
 
! Отговори
Зозо преди 11 месеца
До Безплатен руски трол
От 1949 г. М.Калашников работи в гр. Ижевск, където „АК-47“ е пуснат в масово производство (1949). Там сътрудничи с германския оръжейник Хуго Шмайсер (Шмайзер), създател на щурмовата пушка „МР-43“. Оръжията им си приличат на външен вид, но имат различна конструкция. Тази версия се оспорва от редица историци, според които АК-47 е разработен в действителност от екипа на Хюго Шмайзер в Ижевск в периода 1946-48 като за основа е използвана автоматичната карабина STG-44
124
11
 
7
 
! Отговори
Безплатен руски трол преди 11 месеца
Крайно време е някой да каже как Хуго Шмайзер е направил АК 47, а Михаил Калашников е бил *** селянин дето не е знаел от къде се пуска струга, и поради тази причина се е учил да прави сапове за чапи и лезгяри...да, да не се смей, точно такива като теб.
123
14
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
САЩ са велика страна и притегателна сила за милиони хора от цял свят, докато в Русия дори родните пишман рАсафили не щът да ходят. Да питам как е синчето на Ниновица в САЩ? Хаха, как само баламосва крепостните, а те й вярват! И на милионера Валерката Симеонов вЕрват и на другия голЕм патреот Волен жълтата книжка вЕрват буухахахаха! И на Путин вЕрват че ще мине дунава и ще ги направи началници в ТКЗС, хахаа! Русофил = крепостен оФчи мозък!