Деца в руските окопи: Войник, но не на игра

В Русия има повече от 200 военни училища. Желаещи за тях – също
182

Снимка: Reuters

В Русия има повече от 200 военни училища. В тях децата са подложени на тежки тренировки, учат се на дисциплина и разбира се - патриотизъм.

Шанс имат само най-добрите, а който издържи докрай, може да разчита на стремглава кариера, пише в свой материал DW.

Освен нормалните предмети, които се преподават във всяко друго училище, тук децата изучават и боравенето с оръжие. А и как да се справят в определени тежки условия.

Боравенето с оръжие заема централно място в учебния план. Малките кадети прекарват с оръжие в ръка и голяма част от свободното си време. Докато връстниците им се отдават на безгрижни детски игри, членовете на паравоенните клубове "Патриоти" и "Руски рицари" обменят опит в боравенето с оръжие.

През 2001 година руската държава разработи образователна програма, която отдава голямо значение на възпитанието в патриотизъм. Военните училища и паравоенните летни лагери са точно част от тази програма.

А на какво още се обучават децата вижте в следващата галерия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


182
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
89
6
 
28
 
! Отговори
Ебавидемокрацията преди 6 години
Така се пада Родината,а не с влизане в НАТО. Някога и в България имаше средно сержантско училище след 8ми клас. Сега имаме епилирани гейчета от бащи демократи.
88
9
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Същото както в щатите. Щатите имат военни училища за младежи, а принципа на действие е същия.
87
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
От военно училище до паравоенен клуб разликата е огромна. Русия иска да се справи с паравоенните клубове, но не може. Те са страшно много и някои от тях въобще не са безобидни, в смисъл приличат на секти.
86
7
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Навремето в България имаше един спортен клуб, наречен Организация за съдействие на отбраната. Аз започнах в 4 - ти клас. Плувахме, бягахме, гребяхме, стреляхме и ходехме на спортни лагери. Беше хубаво и понякога трудно. Но като спечелиш беше радостно. Пак бих го правил ако имаше начин.
85
14
 
33
 
! Отговори
аааауууууууу преди 6 години
И какво лошо има в това??...Докато в Европа ги учат на толерантност и гей-ценности-в Русия ги учат на родолюбие и патриотизъм...Да не ми кажете,че е по-добре тия пубери да се врът по барове и дискотеки-или постоянно да висят в нета-където мозъците им стават на пихтия...
84
22
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Те друго нямат в главите освен военщини.
83
21
 
21
 
! Отговори
гхм преди 6 години
Руските сливи са досущ като ИДИЛ-промиват мозъците на децата от 8 годишни....трагедия са просто!! Ще ги ползват за пушечно месо, ама айде децата малки и не разбират-смятайте колко малко е умствения багаж на т. нар. им родители!!
82
13
 
14
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 6 години
Неандерталци
81
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мачкай, Гришо!
80
9
 
13
 
! Отговори
руски кенеф преди 6 години
"Руски рицари" навярно и руски ренджери и тамплиери..ха.ха.ха може и мускетари..ха.ха
79
14
 
22
 
! Отговори
Българин преди 6 години
"В тях децата са подложени на тежки тренировки, учат се на дисциплина и разбира се - патриотизъм"Така трябва да бъде. А в европейските училища се учат как да стават ***.
78
9
 
9
 
! Отговори
психиатър преди 6 години
До ОфицерПигмента с който се багрят зелените чорапи на военните е слабо токсичен, но при продължителна употреба се абсорбира от организма. Повлиява мозъчната функция в посока неспособност за оценка на обективната действителност и налудно-команоидни халюцинации.
77
7
 
18
 
! Отговори
шматка преди 6 години
На Дойчо Велев глупостите.Нима щатските скаути правят нещо друго.
76
9
 
13
 
! Отговори
ТHE Патриот преди 6 години
учат се от деца да стрелят по атлантически третополови похвално :)
75
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Знаете ли чеЗнем и освен това уж хомофоба Джугашфили също е обичал да ака на вътре, но за разлика от предшественика си е спазвал по-строга конспирация.
74
4
 
9
 
! Отговори
Знаете ли че преди 6 години
Ленин, Троцки и Зиновиев са били пеераси?Троцки и Зиноеиев са плвкали пролетарското дупе на Ленин. Надежда Крупдкавж е била прикритие на ЛенинСталин е знаел и ги епрезирал Един от първите Декрети на Ленин е за премахване на смъртното наказание на хомосксуалистите
73
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До За 88Гейството има дълбоки традиции сред рашските ръководители. Справка загиналия от усложнения на цифилис Улянов известен в гей-средите като Ленин.
72
6
 
7
 
! Отговори
решение преди 6 години
Глад, ексремизъм, войни. Това ни очаква през следващите години. Децата които се родиха в Русия благодарение на БП и Шел за извозване на нефта и газа от бившите съветски републики сега търсят място за изява. А като няма къде, все може да се спретне някой конфликт и да се освободи от излишните. Цинковите ковчези не могат да уплашат кремъл. За тях това е решение . . .
71
5
 
11
 
! Отговори
до 86 преди 6 години
Когато кажеш на ***, че гащите отзад са му кафяви и мирише кофти, той вместо да се засрами, изкъпе и изпере, вирва брадичка и ти отвръща - А, защо в Америка бият тъмнокожите ?!
70
7
 
4
 
! Отговори
За 88 преди 6 години
И двамата с Айфоня са духовни ***...Всъщност Путин е новия Горбачов- пълен лузърНа Горбачов му взеха Кзточна Европа, на Путин - Украйна