Деца в руските окопи: Войник, но не на игра

В Русия има повече от 200 военни училища. Желаещи за тях – също
182

Снимка: Reuters

В Русия има повече от 200 военни училища. В тях децата са подложени на тежки тренировки, учат се на дисциплина и разбира се - патриотизъм.

Шанс имат само най-добрите, а който издържи докрай, може да разчита на стремглава кариера, пише в свой материал DW.

Освен нормалните предмети, които се преподават във всяко друго училище, тук децата изучават и боравенето с оръжие. А и как да се справят в определени тежки условия.

Боравенето с оръжие заема централно място в учебния план. Малките кадети прекарват с оръжие в ръка и голяма част от свободното си време. Докато връстниците им се отдават на безгрижни детски игри, членовете на паравоенните клубове "Патриоти" и "Руски рицари" обменят опит в боравенето с оръжие.

През 2001 година руската държава разработи образователна програма, която отдава голямо значение на възпитанието в патриотизъм. Военните училища и паравоенните летни лагери са точно част от тази програма.

А на какво още се обучават децата вижте в следващата галерия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


182
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
129
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В *** децата от малки се готвят за убийци. Трагедия
128
2
 
7
 
! Отговори
азиатска му работа преди 6 години
по подобие на османската империя ,руската империя също поддържа еничарски корпус.Млади момчета от поробените 140 народа от руската империя насила са принудени да се бият за шепа руски олигарси които преди са били от комунистическата върхушка на СССР....и това в 21 век
127
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Младите руслямски джихадисти..
126
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ЗозоНе само че са конструирали Калашников, САЩ са съставили първият "Петилетен" стопански план на СССР и са изградили цялата индустрия на Болшевиките:покойният проф Антъни Сътън е написал редица книги, в които е обяснил, че самите Американци, са изградили заводите на Москвич (с технологии на BMW), заводите на ГАЗ (с технологии от Ford), заводите на Лада (с технологии на FIAT), петролната индустрия на СССР (с технологии на Occidental Petroleum, NYSE: OXY), и т.н. ... ... ... и т.н. ......
125
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Браво! Така трябва да се възпитават подрастващите и у нас , ако искаме да знаят някой ден историята на България! А у нас е обратното възпитават се на евротолерастия, еврогейство и пошлост! Докато не сесмени политическата система у нас няма да се оправим!
124
2
 
7
 
! Отговори
Щ. Атанасов преди 6 години
До реалист Казвате "В Русия гей-браковете са непознати."...Но в РУСИЯ МНОГОТО ТАЙНИ ГЕЙ ОБЩЕСТВА СРЕД ЕЛИТА И СРЕД СРЕДНАТА КЛАСА също са НЕПОЗНАТИ!
123
1
 
6
 
! Отговори
Какво прави Путин? преди 6 години
Хитлерюгенд (на немски: Hitlerjugend, Хитлерова младеж) е младежката организация на Националсоциалистическата германска работническа партия, просъществувала от 1922 до 1945 година. Създадена е през 1922 г. като младежка секция Jugendbund (Младежки съюз), за млади мъже между 14 и 18 години. Остава под командването на СА до май 1932 г. От 1933 до 1945 г. е единствената официална младежка организация в Германия и е паравоенна.
122
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бабы нарожают.
121
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
То и в окопите на ИДИЛ е същата работа. Такова е бъдещето - хибридна армия.
120
1
 
6
 
! Отговори
до 129 преди 6 години
хитлер югенд е названието, а хитлер Юрген са просто две немски имена
119
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какъв Хитлер Юрген бе хахах. Чул недочул се прави на компетентен .
118
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
От края на 1990-те години Русия се представя като много добричка, родолюбива и православна държава!!!...Но тези училища приличат повече на лагери за необолшевишки православен джихад!
117
4
 
14
 
! Отговори
Путлапах акбар преди 6 години
Подобна експлоатация на деца имаше в ИДИЛ и при Хитлер...
116
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като Хитлер юрген, то така почват световните войни
115
11
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Чудно е да се видят деца които се занимават с нещо смислено и полезно вместо да висят по кафенетата с цигарки в ръцете.
114
15
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тия май не са мръднали от времето на Сталин. Тогава са пращали деца на фронта, сега ги подготвят за същото. Да се чуди човек дали в Русия времето не е спряло? Май да и нищо не се е променило от 1940 г.
113
4
 
7
 
! Отговори
Зозо преди 6 години
До Безплатен руски тролОт 1949 г. М.Калашников работи в гр. Ижевск, където АК-47 е пуснат в масово производство (1949). Там сътрудничи с германския оръжейник Хуго Шмайсер (Шмайзер), създател на щурмовата пушка МР-43. Оръжията им си приличат на външен вид, но имат различна конструкция. Тази версия се оспорва от редица историци, според които АК-47 е разработен в действителност от екипа на Хюго Шмайзер в Ижевск в периода 1946-48 като за основа е използвана автоматичната карабина STG-44
112
11
 
7
 
! Отговори
Безплатен руски трол преди 6 години
Крайно време е някой да каже как Хуго Шмайзер е направил АК 47, а Михаил Калашников е бил *** селянин дето не е знаел от къде се пуска струга, и поради тази причина се е учил да прави сапове за чапи и лезгяри...да, да не се смей, точно такива като теб.
111
14
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
САЩ са велика страна и притегателна сила за милиони хора от цял свят, докато в Русия дори родните пишман рАсафили не щът да ходят. Да питам как е синчето на Ниновица в САЩ? Хаха, как само баламосва крепостните, а те й вярват! И на милионера Валерката Симеонов вЕрват и на другия голЕм патреот Волен жълтата книжка вЕрват буухахахаха! И на Путин вЕрват че ще мине дунава и ще ги направи началници в ТКЗС, хахаа! Русофил = крепостен оФчи мозък!
110
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Населението на САЩ е 5% от световното , а има 2,3 милиона! затворници - 25% от затворниците в света, 716 затворника на 100 хил. души, на първо място в света!!! ...А в тюрмата на народите от 140 млн население като изключим елита от 1,5 млн всичко останало са затворници в собствената си страна. Средно се падат по 100 затворника или крепостни на човек.