Хванаха адвокат, опитал да внесе наркотици в затвора

Дрогата била в дрехите му, щял да се среща със затворници
2 дек 2017 16:50,
12
Хванаха адвокат, опитал да внесе наркотици в затвора
Снимка: Архив, Reuters

Адвокатът от Варненската адвокатска колегия Йордан Роев е бил задържан за внасяне на наркотици в затвора във Варна. Новината съобщи окръжният прокурор Владимир Чавдаров, предава БНР.

Роев е бил задържан с наркотици - 4,37 грама хероин и 5,03 амфетамини, които е скрил в дрехите си. Предстояла му е среща с двама затворници.

Прокурорът Владимир Чавдаров каза, че случаят е уникален, защото за първи път представител на Адвокатурата е задържан за такова тежко престъпление.

Срокът на задържане е 72 часа. В понеделник ще бъде гледана мярката му за неотклонение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За да се намали престъпността трябва наказанията да са свързани с индивидуална мноого тежка работа. Ако не може да работи физическа работа, слага се на един компщтър да събира и изважда на ум големи числа. Ако не иузпълни нормата за минутата - токов удар. Ако сбърка - токов удар. когато прави прогрес да се увеличават числата, да се дават по - сложни сметки. И за всяка грешка - наказание.
11
0
 
12
 
! Отговори
Ричарт преди 6 години
На такива адвокати престъпници, трябва за винаги да им бъде отнето правото да практикуват професията си. Само по този начин може да превърнем територията България в нормална държава.
10
1
 
9
 
! Отговори
гост преди 6 години
За да се намали престъпността, условните присъди трябва да не съществуват. Освен това трябва да отпаднат имунитетите на еничарите. Защото имунитета е майката на престъпността. Адвокатите които са едновременно от другата страна на барикадата като този където е дилър на пандизчиите, трябва при тях в пандиза да обърне резбата. Във затвора може да прави многократно опити дали мъж може да забременее.
9
1
 
7
 
! Отговори
професия с имонитет преди 6 години
Хората които са нарушавали законите по законен начин с помощта на професия която има имунитет, също са престъпници и мястото им е в затвора. Адвоката нарко пласьор задължително трябва да бъде затворник за назидание на много негови колеги. Затворниците ще го удостоят с необходимото внимание и ще му обърнат хастара, ще му стане навик да търси сапуна под душа. Ако някога излезе от пандиза ще бъде много женствен.
8
0
 
6
 
! Отговори
ДЖИПСИ преди 6 години
Само адвоката пласьор си знае колко човешки съдби е погубил. След като се възползва от професията си да работи във сивия сектор като нарко дилър, то в пандиза ще бъде бъде дежурен по долапче и ще обира краставиците сутрин. Правосъдието ни е снизходително към престъпниците и сигурно и него ще го пуснат с условна присъда. Но много ще му подхожда да бъде булка на затворниците.
7
0
 
7
 
! Отговори
гост преди 6 години
Адвоката дилър трябва да го вкарат при неговите клиенти в пандиза, за да им бъде теляк, масажист и любовница. След като им прави услуга със снабдяването на наркотиците, то нека и в затвора да им прави пълна услуга. Така ще бъде най интелигентната мека китка в затвора.
6
1
 
3
 
! Отговори
възмутен преди 6 години
Комунистическото разбиране, на военните пагоните им намалява присъдата ако ги съдят, и правоимащите които са с имунитет за да не ги съдят, се увеличава престъпността по високите етажи на властта. След като депутатите не искат да създадат служба която да преследва политици престъпници и корумпирани депутати, управляващи и военни, то поне да вземе решение да не бъдат повече от два мандата в управлението на държавата. Адвоката дилър се възползва от възможността да бъде престъпник.
5
0
 
11
 
! Отговори
убеден съм преди 6 години
Не съм запознат със случая, но съм убеден че този адвокат е или бивш полицай или има нещо общо с наш,та полиция......пишете ми така ли е!
4
2
 
6
 
! Отговори
интересно преди 6 години
И СЕГА ЩЕ ДО ВКАРАТ ЛИ В ЗАТВОРА ЗА ДА МУ ПРЪСНА..ЗА ОТ ... ЦЕЛУВКИ !!
3
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Човека е заработвал на втора работа, като дилър. Да подпише за 4 часов работен ден да си плати осигуровките и какво толкова?
2
0
 
30
 
! Отговори
Бай Танас преди 6 години
Верно, че е уникален случай - ЗА ПЪРВИ ПЪТ :) :) :) е задържан. Демек досега са ги пропускали ...Уникални прокурори, уникални изказвания и още по-уникални интерпретации с текста в медиите :)
1
3
 
24
 
! Отговори
ТАКА де.... преди 6 години
Чудесен ''адвокат'',иначе всички адвокати са за прибиванье.