Любовница взела милионите на Мартин Петров? Звездата: Брутални лъжи!

Бившият национал е възмутен от лъжите по негов адрес
2 дек 2017 13:30,
153
Любовница взела милионите на Мартин Петров? Звездата: Брутални лъжи!
Снимка: архив "Булфото"

Футболната звезда Мартин Петров е възмутен от информациите, че любовница стои зад изчезването на крупна сума пари от банковите му сметки.

"Всичко има граници", не сдържа разочарованието си футболистът.

Миналата седмица стана ясно, че той е сигнализирал прокуратурата заради изчезването на 3,8 млн. лв. от сметката му в "Уникредит Булбанк".

Футболистът установил измамата на 18 август тази година при посещение в клон на банката. Тогава разбрал, че трудовият договор на назначения му от трезора личен банкер Ирина Ч.А. е прекратен още преди 10 месеца. В този период обаче уволнената служителка продължавала да предоставя на Петров информация за неговите сметки, депозити и операции.

Още по темата

Шокът за бившия национал дошъл малко по-късно, когато поискал официални справки за движението на парите му.

Оказало се, че в периода 2007 – 2017 година без негово знание, съгласие и подпис са извършени над 450 платежни операции по 13 негови сметки. Сред тях дори теглене на пари в брой на каса в офис на банката, закриване и откриване на депозити и превеждане на суми на трети лица, които Футболист №1 на България за 2006 година не познавал.

Малко след като информацията стана публична, се появиха информации, че Петров имал любовна афера с банковата служителка Ирина Ч.А, която е била негов личен банкер.

"Знам, че навсякъде по света има жълти новини, но в България се минават всякакви граници. Нямах намерение да взимам отношение, ако не беше толкова брутално посегателство срещу мен и семейството ми. Наистина не мога да повярвам, че за такива лъжи никой не носи отговорност. Що се отнася до моя личен казус, не давам изявления, защото имам адвокат в лицето на Тодор Табаков. Той е ангажиран, аз нямам право да говоря и се извинявам, че не мога да задоволя интереса на коректните медии", каза Петров пред "Труд".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


153
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
120
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до123 - какво странно има? човека има хубава заплата , а фугболис ти не разбира от финанси. оставил е нещата на банкерите.
119
4
 
0
 
! Отговори
РККА преди 6 години
уф пак скандало жълто в медиите....
118
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дали в един момент Мартин няма да затрие всичко хубаво сторено от него. Работя с тази банка и много други банки, и изнесеното от журналистите ми звучи много странно. Нещо не се връзва. При всяка смяна на банкера обслужващ сметките ми ми пращат мейл, има и позвъняване. А тук става въпрос за смяна на личен банкер.
117
2
 
12
 
! Отговори
жена преди 6 години
Едно моя приятелка имаше връзка с адвоката Тодор Табаков. Беше го хванала здраво. Но изведнъж се сети, че има съпруга и деца адвокатчето.
116
4
 
22
 
! Отговори
8965 преди 6 години
не разбирам как от 2007 до 2017 г. няма да се сетиш да видиш какво се случва със сметките и за 10 г. един път ли не ти се наложи да отидеш до банката?!
115
6
 
11
 
! Отговори
фейк фешън преди 6 години
Бойко футбоглиста на НРБ нямаше ли и той една лична банкерка или може би и някоя лична журналистка ПР да имаше или поне една лична синоптичка , та бизнес харема с мутресите взе да се клати .
114
3
 
17
 
! Отговори
Факъра преди 6 години
Марти, като боцка ти беше хубаво, а сега ревеш!
113
6
 
8
 
! Отговори
Bulgarin преди 6 години
S cialoto mi uvajenie kum Marto, da ne izleze nakraq che e iskal da pravi pari ot burzi krediti ili druga shema , chrez tazi taka narechena lichna bankerka i nakraq da sa go izpurjili?Prosto zvuchi neveroiatno toi da ne e naqsno za vsichki trezi tranzakcii po smetkata mu!100 procenta e nqkukva shema i zatova sa opitali da go izpurjat, poneje i toi e v igrata, no toi ne se e ostavil i revna po mediita! Dano da gresha, no sluchaini neshta nqma!
112
2
 
23
 
! Отговори
Ужилен преди 6 години
ЕТО ДА ВИДИТЕ КВО Е ЖЕНА ДА ТИ ПАЗИ ПАРИТЕ. НАКРАЯ НЕМА НИКОЙ, "ВАЖНО ДА СМЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ" и ДОВИЖДАНЕТая голяма фурия ще излезе. Ебата мастията
111
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И да не научи децата си на всичко на всяка цена.
110
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Някакъв си хванал ръчна мацка.Бил въшлив от пари.Но не демонстрирал лукс и класса.Жената се омъжила за него родила му три деца,ходи на работа.Мина ли 15 години от как се оженили.Един ден отваря пощенската кутия и какво да види ...извлечение по сметки на съпруга си.Шок! Тя за 15 години съвместен живот не е знаела,че съпруга и е бизнесмен и разполага със завидни финансови сметки.Изпаднала в шок от новината.А интересен мъж!?Как е успял за толкова години да съхрани богатството си любовта на жена си
109
3
 
31
 
! Отговори
Карма преди 6 години
на жена и на банка вяра да нямаш. Къв късмет е да ти се паднат и двете, бухаха
108
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Преди ,време бяха писали в някъде.Счетоводителка 22 години върти частен бизнес на някой си.Този човек толкова и вярва,че така си разпитвал платежни предварително на воля бил в чужбина нещо такова.Счетоводителката ударила кьоравото.Имитира подписа му с капачка от дезодорант печат .И фарчат крупни суми и пачки.Горкия докато се усети.Празна сметка.Това е по действителен случай. Защо си мислите че като е счетоводителка не и се ще да си бръкне с "кацата с мед" и да се облажи?!Някои се поддават.
107
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В СЛУЧАЯ И БАНКАТА Е ЖЕРТВА ЩОТО СА НАЕЛИ АНДРЕЖКА ДА ИМ ВЪРТИ БИЗНЕСА С ЛИЧНИТЕ КОЖОДЕРИ :D И КОЙ ОБЯВИ , ЧЕ БАНКАТА Е УНИ КРЕДИТ :DНЕ ГО ЗАЩИТАВАМ НО МУ СЪЧУВСТВАМ ВСЕ ПАК ПЪЛНО Е С *** ХОРА НО ТОВА НЕ ЗНАЧИ, ЧЕ ТРЯБВА ДА СЕ ВЪЗПОЛЗВАМЕ ТО ТЪПОТАТА ИМ :D
106
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
109Предварително си разписват платежните с печат и подпис на титуляра.Как така уважение всеки му вяра никому!!!
105
4
 
12
 
! Отговори
ФУТЪПБОЛИСТ преди 6 години
До ППСТИГНАЛО СЕ Е ДО ТАМ ЩОТО ЛИЧНИЯ МУ КОЖОДЕР Е РАЗБРАЛ , ЧЕ ТОЯ У ГЛАВАТА НЕМА НИКОЙ :D РАЗКРИЛ Е ЛИПСАТА ЧАК СЛЕД КАТО ЖЕНА МУ Е ВИДЯЛА ИЗВЛЕЧЕНИЕТО И МУ Е КАЗАЛА, ЧЕ МУ ЛИПСВАТ ПАРИ И ЧЕ ТОВА ЧЕ Е ИМАЛ 5 МИЛИОНА НЕ Е СЪЩОТО КАТО ДА ИМА 1 МИЛИОН :D АКО ВСИЧКИ ФУТБОЛИСТИ СА УМНИ КАТО ТОЯ ЛЕЛЕ :DНЕ ЗНАМ В КОЙ КЛАС СЕ УЧЕХА ЧИСЛАТА НО ТОЗИ НЕ МОЖЕ ДА РАЗБЕРЕ, ЧЕ 1 НЕ Е РАВНО НА 5 :D
104
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 50За да ти изтичат парите трябва да имаш спесимен...,право да теглиш и превеждаш пари да си частно лице.Да си с правомощия.От сметката ти ако я знаят и IBAN и през Интернет банкиране си на нула пиле. Докато ти изпратят извлечение.Три дена яли...пили... и се веселили.Счетоводство ще ти обясни те ги знаят тези неща.
103
0
 
16
 
! Отговори
ПП преди 6 години
Във всеки слух има доза истина. Ясно е, че банкерката се е облажила от парите, въпроса е как е стигнала до там.
102
3
 
12
 
! Отговори
ЛИЧЕН КОЖОДЕР :D преди 6 години
КОЛКО МУ Е АКЪЛА НА ТОЯ ТОВА ВСИЧКИ ГО РАЗБРАХМЕ!!!ИНАЧЕ АКО СЕ ДОКАЖЕ, ЧЕ СЛУЖИТЕЛ НА БАНКАТА БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ КОЯ Е ИЗВЪРШИЛ ОПЕРАЦИЯ ДАЛИ 1 ИЛИ 1001 БЕЗ СЪГЛАСИЕТО НА ТИТУЛЯРА ПО СМЕТКАТА БАНКАТА НОСИ ОТГОВОРНОСТ!!!НО В СЛУЧАЯ СУМАТА Е МАЛКА ЗА КОЯТО И ДА БИЛО БАНКА ТЕХНИТЕ ПЕЧАЛБИ ГОДИШНИ СА В ПЪТИ ПОВЕЧЕ :DАКО НЯМА И ДРУГИ ИЗГОРЕЛИ ТОВА ЩЕ МИНЕ И ЗАМИНЕ НО АКО И ДРУГИ ИЗПИЩЯТ ТОГАВА ЛОШО ЗА БАНКАТА :D
101
3
 
16
 
! Отговори
начи преди 6 години
Понеже подозираме, че нашия предраг клиент нищо не разбира от сложните банкови операции, които правиме, затова му препоръчваме наш служител да му бъде личен банкер. Ся, ако някакви пари започнат да блуждаят и се отклоняват по някакви други места, това е защото нашия клиент нищо не разбира от сложните ни операции.