Любовница взела милионите на Мартин Петров? Звездата: Брутални лъжи!

Бившият национал е възмутен от лъжите по негов адрес
2 дек 2017 13:30,
153
Любовница взела милионите на Мартин Петров? Звездата: Брутални лъжи!
Снимка: архив "Булфото"

Футболната звезда Мартин Петров е възмутен от информациите, че любовница стои зад изчезването на крупна сума пари от банковите му сметки.

"Всичко има граници", не сдържа разочарованието си футболистът.

Миналата седмица стана ясно, че той е сигнализирал прокуратурата заради изчезването на 3,8 млн. лв. от сметката му в "Уникредит Булбанк".

Футболистът установил измамата на 18 август тази година при посещение в клон на банката. Тогава разбрал, че трудовият договор на назначения му от трезора личен банкер Ирина Ч.А. е прекратен още преди 10 месеца. В този период обаче уволнената служителка продължавала да предоставя на Петров информация за неговите сметки, депозити и операции.

Още по темата

Шокът за бившия национал дошъл малко по-късно, когато поискал официални справки за движението на парите му.

Оказало се, че в периода 2007 – 2017 година без негово знание, съгласие и подпис са извършени над 450 платежни операции по 13 негови сметки. Сред тях дори теглене на пари в брой на каса в офис на банката, закриване и откриване на депозити и превеждане на суми на трети лица, които Футболист №1 на България за 2006 година не познавал.

Малко след като информацията стана публична, се появиха информации, че Петров имал любовна афера с банковата служителка Ирина Ч.А, която е била негов личен банкер.

"Знам, че навсякъде по света има жълти новини, но в България се минават всякакви граници. Нямах намерение да взимам отношение, ако не беше толкова брутално посегателство срещу мен и семейството ми. Наистина не мога да повярвам, че за такива лъжи никой не носи отговорност. Що се отнася до моя личен казус, не давам изявления, защото имам адвокат в лицето на Тодор Табаков. Той е ангажиран, аз нямам право да говоря и се извинявам, че не мога да задоволя интереса на коректните медии", каза Петров пред "Труд".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


153
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
60
4
 
19
 
! Отговори
Пръч преди 6 години
Мега лошо за банката. Трябва да му върнат парите защото ако сега се юрнат хората да си теглят ще ги катурнат и тях за нула време.Слава богу, че пари в банки нямам аз
59
6
 
9
 
! Отговори
suncho82 преди 6 години
До Иваниване ти си срам за България ***. Мартин Петров е известен фуболист най-вече със своята бързина. Не е бил голаджия,но е уважаван навсякъде. Неслучайно в играта фифа коментаторите изговарят името му ,за разлика напримерно от Иниеста. Мисля,че не си в час.
58
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
BANKATA E NEVINNA,ZNAEM KOI E SHEFA I VECE 100 G.MARTINE IMAL SI PARI,ZAGUBIL SI GI.ZA TEZI PARI NE SI RABOTIL NITO NA POLETO NITO VAV FABRIKA.
57
5
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Имах веднъж разплащателна сметка във въпросната банка, но я закрих след една транзакция на дребна сума. Некоректна банка и 'лабав персонал! А Левон винаги ми е бил в списъка с врагове на България. Ужасно противен мазник! Определено мястото му е на ешафода! Ако имам власт, той ми е номер едно в списъка!
56
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е то ясно коя ще е следващата Райфайзен банка на годината в България за 2017 година Тя и КТБ- то беше банка на годината ..ама на ко стана всички си спомняте .А по казуса с Мартинчо ,ДА тя не му е любовница ,просто така си е по чук.в.ал .ТАКА ГО ПРАВЯТ ПО МОДЕРНО МУ НА ЗАПАД ... Абу.ригении
55
15
 
8
 
! Отговори
anonymous преди 6 години
Аз защо нямам 4 милиона ??
54
10
 
8
 
! Отговори
Иван преди 6 години
Защо ни занимавате с тези пияндета и купонджии? Да си ходят по жени и купони и никога да не се връщат в националния отбор по футбол. Те са срам за Българя. Известни са с милионите си, а не с добрия си футбол.
53
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
V BALGARSKA BANKA PARI DARJAT LI SE VE LUD LI SI VIJ KOLKO KRADLIVI KMETCETA V BALGARIA SA PO BOGATI V PATI OT MERKEL
52
1
 
20
 
! Отговори
До Хитър Петко (55) преди 6 години
Те и КТБ бяха стабилни и всички милионери там си държаха парите. Че даже и държавата. ХАХАХАХХА
51
14
 
4
 
! Отговори
Хитър Петър преди 6 години
До БАНКЕРьУникредите няма да фалира никога, там си слагат парите милионери. Фирмата, за която работя има сметка там и чрез тази банка ми плащат заплатата. Банката е стабилна и не може да фалира. Трябва някой да я източи, за да се случи това.
50
5
 
18
 
! Отговори
БАНКЕРь преди 6 години
ВРЕМЕ ЗА ГЛАСУВАНЕ!Избираме коя банка първа ще падне след КТБА. ОББ (Гласуваме с палец надолу)Б. Уникредит (Гласуваме с палец нагоре)
49
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 50Ами нали затова е била въпросната служителка - да се занимава тя с тези неща, а не клиентът.
48
2
 
16
 
! Отговори
samovar преди 6 години
бойкотирайте бг банките бе хора. на всеки 5/10 години прибират всичко. тези пък и не могат да дочкат да фалират
47
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз имам 1000 лв по сметката , че ме уведомява като правя превод , а той как не е разбрал , че му източват парите не знам.
46
1
 
8
 
! Отговори
Пенчо преди 6 години
До Анонимник 47А бе Умнико ти тея нули за нищо ги нямаш.Поне шести клас завърши ли?Парите ще ги плащат умници като тебе(Уни кредит) щото мекерето Левон щр си измъкне.
45
1
 
19
 
! Отговори
Чичо Тони преди 6 години
Като ви чета коментарите явно повечето от вас не са стъпвали в банка и нямат никаква представа как работи една банка. Даваш разрешение на едно лице (счетоводител или др.) да има достъп до с/ките със или без право да извъшва трнзакции и контролираш виртуално какви ги върши. Важния въпрос е какво е "контролиал" М.Петров през тези 10г. В 21 век да имаш милиони по сметките си и да не ползваш виртуално банкиране си е откровена глупост. Явно акъла му е в краката, а главата има мускули.
44
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
адвоката че го довърши ритнитопковеца ... сигура въпрос на време свирено!мин заплата 460 -4000000 смятай ква хапка сладка !
43
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Едни руски бандити откраднаха парите на един честен чове,сега друг руски бандит-пркурор ще разследва измамата,дали руските бандити няма да се покрият ?Вие вярвате ли ,че Цацаров-прокурор назначен от Русия,ще разследва другия рудки доносник и шпионин Левон Хмпарцумян
42
5
 
14
 
! Отговори
Пенчо преди 6 години
До Анонимен 40КО пушиш е ДрогарЮ? Хората плащали по 50-100 Иляди за обяд! Ти Россия за нормална държава ли я имаш бре?(обяда там струва 50-100000 рублеЙ)
41
4
 
19
 
! Отговори
Бивш от БНБ преди 6 години
Колко струва ресурса от 3.8 млн. лева за бързи кредити през парите на Мартин Петров? Отг. 0 лева. Тоест, всичко е само чиства печалба.+450 операции?.. Това е доста изгодна схемаА колко още ОПЕРАЦИИ през други сметки на ДРУГИ клиенти на УниКредит? Това може да е доста по-мащабно, отколкото ИЗГЛЕДЖА.Give us the facts, and we will give you the law...