Любовница взела милионите на Мартин Петров? Звездата: Брутални лъжи!

Бившият национал е възмутен от лъжите по негов адрес
2 дек 2017 13:30,
153
Любовница взела милионите на Мартин Петров? Звездата: Брутални лъжи!
Снимка: архив "Булфото"

Футболната звезда Мартин Петров е възмутен от информациите, че любовница стои зад изчезването на крупна сума пари от банковите му сметки.

"Всичко има граници", не сдържа разочарованието си футболистът.

Миналата седмица стана ясно, че той е сигнализирал прокуратурата заради изчезването на 3,8 млн. лв. от сметката му в "Уникредит Булбанк".

Футболистът установил измамата на 18 август тази година при посещение в клон на банката. Тогава разбрал, че трудовият договор на назначения му от трезора личен банкер Ирина Ч.А. е прекратен още преди 10 месеца. В този период обаче уволнената служителка продължавала да предоставя на Петров информация за неговите сметки, депозити и операции.

Още по темата

Шокът за бившия национал дошъл малко по-късно, когато поискал официални справки за движението на парите му.

Оказало се, че в периода 2007 – 2017 година без негово знание, съгласие и подпис са извършени над 450 платежни операции по 13 негови сметки. Сред тях дори теглене на пари в брой на каса в офис на банката, закриване и откриване на депозити и превеждане на суми на трети лица, които Футболист №1 на България за 2006 година не познавал.

Малко след като информацията стана публична, се появиха информации, че Петров имал любовна афера с банковата служителка Ирина Ч.А, която е била негов личен банкер.

"Знам, че навсякъде по света има жълти новини, но в България се минават всякакви граници. Нямах намерение да взимам отношение, ако не беше толкова брутално посегателство срещу мен и семейството ми. Наистина не мога да повярвам, че за такива лъжи никой не носи отговорност. Що се отнася до моя личен казус, не давам изявления, защото имам адвокат в лицето на Тодор Табаков. Той е ангажиран, аз нямам право да говоря и се извинявам, че не мога да задоволя интереса на коректните медии", каза Петров пред "Труд".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


153
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари