За четвърти мандат: Путин се кандидатира за президент

"Русия ще върви напред и никой и никога няма да я спре"
Обновена: 6 дек 2017 22:43 | 6 дек 2017 20:31,
113
За четвърти мандат: Путин се кандидатира за президент
Снимка: БТА

Руският президент Владимир Путин обяви днес, че ще се кандидатира за нов мандат на изборите догодина, предоха осведомителните агенции.

"Да, аз ще се кандидатирам за поста президент на Руската федерация", каза той пред ветерани и работници от автомобилния завод ГАЗ.

На митинг в завода в град Нижни Новгород той предрече, че "Русия ще върви напред и в това движение напред никой и никога няма да я спре".

Путин отбеляза, че едва ли има по-добро място от Горковския автомобилен завод да обяви кандидатурата си и благодари на присъстващите за подкрепата.

Президентските пълномощия на Владимир Путин изтичат на 7 май 2018 г. Ако победи на изборите, той ще бъде президент за още шест години, тоест до 2024 г.

За пръв път той бе избран за президент на Русия през 2000 г. На 31 декември предходната година президентът Борис Елцин подаде остава и посочи Путин за и.д. президент.

През 2004 г. Путин бе преизбран, след това - през 2008 г. - президент стана Дмитрий Медведев и Путин зае премиерския пост, а през 2012 г. Путин спечели нов президентски мандат и Медведев се върна на премиерския пост, припомня ТАСС, цитирана от БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


113
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
87
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В ГЕРМАНИЯ ПЪРВО ДА СИ ВИДЯТ БЕЗЦЕННАТА БАБА МЕРКЕЛ, ПЪК ТОГАВА ДА ГЛЕДАТ РУСИЯ И ДА КРИТИКУВАТ Г-Н ПУТИН (АКО ИМА ЗАЩО)!
86
3
 
2
 
! Отговори
121 преди 6 години
До *** че в България да не би да има избори просто се имитират такива и разнасят чували с бюлетини
85
3
 
1
 
! Отговори
123 преди 6 години
До Анонимен че в България да не би да има избори само се разнасят листи с чували и се имитира изборен процес
84
3
 
3
 
! Отговори
123 преди 6 години
До Анонимен не ТЕ а светът ще отиде при тях те нямат нужда нито от земя нито от ресурс те са горда нация която много пъти в историята е доказала че може да се справи да му мислим ние българите че вече много от нас не знаят ни род ни родина а езика отдавна го смениха от 9 мил вече сме 5 а до 2020 сигурно 3 мил просто изчезваме докато се занимаваме да угодничим на чужди политици
83
0
 
4
 
! Отговори
За 84 преди 6 години
Вовка Офшорното е няколко милиарда напред ..
82
0
 
7
 
! Отговори
Ха Ха преди 6 години
Някой може ли да назове обитател на Кремъл , които е сдал властта след избори?Ми няма такъв ...
81
4
 
3
 
! Отговори
seira преди 6 години
СРАВНЕТЕ "ДРУГАРИТЕ" КОБУРГГОТСКИ И БОРИСОВ С ПУТИН!ДА ВИЖДАТЕ НЯКАКВА РАЗЛИКА?
80
8
 
8
 
! Отговори
seira преди 6 години
СВЕТЪТ СЕ НУЖДАЕ ОТ РАВНОВЕСИЕ НА СИЛИТЕ И НОВА НАДЕЖДА!БЪДЕЩЕТО НА РУСИЯ Е САМО НАПРЕД И НАГОРЕ. РУСНАЦИТЕ УСПЯХА ДА ИЗДИГНАТ СВОЯ АДЕКВАТЕН ДЪРЖАВНИК - ЛИДЕР, А НИЕ?!НА СТРАНАТА НИ Е НЕОБХОДИМА ЯСНА ПОЛИТИЧЕСКА ВИЗИЯ, СПРАВЕДЛИВОСТ И ПРАВОВ РЕД, НАЛАГАНИ СЪС ЗАКОННИ СРЕДСТВА!А НИЕ, ГОТОВИ ЛИ СМЕ КАТО НАРОД, ДА ИЗЛЪЧИМ ТАКИВА ПОЛИТИЦИ - ДЪРЖАВНИЦИ, КОИТО ДА НИ ПОВЕДАТ?СЪБУДИ СЕ НАРОДЕ!!!АМИН!
79
5
 
8
 
! Отговори
българин преди 6 години
Как може от 100 години сценарият да е един и същ - среща с работници в завода , сърдечна и непринудена атмосфера , работниците молят партийното величество да не ги оставя и да продължава да ги води към светлото бъдеще , заобиколени от врагове , той великодушно се съгласява ! Няма други като рашките ! Ние може да сме 80% , но те са 100% де..ли!
78
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
чака ги още по-голяма изолация в света скоро ще изпреварят и Северна Корея по простотия
77
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това е гарантът за мир и спокойствие в света . Желаем здраве и успех в това , което е замислил !
76
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Hafen die Wahrheit Кой има повече от 900 военни бази по света? Кой организира "цветните" революции в Северна Африка и Украйна и създаде там хаос и войни? Кой създаде мюсюлманско Косово на Балканите и бомбардираше Югославия с обеднен уран, благодарение на който и там и тук скочиха раковите заболявания! Кой унищожи Ирак под претекста, че имал химическо оръжие, а целта беше петролът! Кой създаде Ал Кайда и се правеше, че воюва с ИДИЛ години наред, като докрая подпомагаше "умерените" терористи??
75
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Леле каква изненада!
74
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не забравяйте, че и Маркс, и Енгелс са родени в Германия, но не са германци.
73
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Русия е велика с политици като Путин, Медведев и Сергей Лавров."=============================Подобно твърдение е или неразбиране или откровена манипулация.Какво търси в този ред фамилията на прословутият Айфончо?
72
8
 
16
 
! Отговори
Александър преди 6 години
Четвърти или четиринайсти не е важно.В тези времена той доказа качествата си на водач! Политик, който може да взима решения и да гледа напред, въпреки безспирните удари под пояса и помия, която изсипва западът върху него. Лидер, който управлява със остър ум и твърда ръка Русия.За разлика от щатите, където президентът със сигурност не е човекът, който взима важните политически (и не само) решения.
71
10
 
15
 
! Отговори
Гост+ преди 6 години
Русия трябва да върви напред - надеждата на прогресивното човечество срещу налагания Нов Световен Ред. Съвременните предизвикателства ще изискват все по-смели и бързи решения от Путин.
70
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не забравяйте, че и Маркс, и Енгелс са германци. Втория е живял и работил в Лондон, при кралицата. От тях тръгва комунизма - от двама германци от аристократичен произход. Нощо добро не е дошло от Германия и Франция за света.
69
11
 
14
 
! Отговори
ВАЛЬО преди 6 години
До св.св.Маркс и Енгелс: ПРЕЗ ПОСОЧЕНАТА ГОДИНА ,КОИ УПРАВЛЯВАХА В РУСИЯ БЕ ,ГЛАВОЧ ? ПУТИН ЛИ ПРЕДИЗВИКА ТОЗИ ГЛАД ?КАЗАХ ВЕЧЕ ,ЛЪЖИ ,ДЕМАГОГИИ И МРЪСНИШКИ НОМЕРА ,ВЪРТЕТЕ НА СЪБРАНИЯ НА СБИРЩИНАТА СДС-ГЕРБ.
68
11
 
16
 
! Отговори
ВАЛЬО преди 6 години
До Hafen die Wahrheit: СУВЕРЕННИТЕ ДЪРЖАВИ ГИ РАЗСИПАХА АМЕРИКАНЦИТЕ И ТОВА Е ФАКТ НЕОСПОРИМ. РУСНАЦИТЕ СЕ НАМЕСВАТ САМО СЛЕД ПОКАНА НА СЪОТВЕТНИТЕ ПРАВИТЕЛСТВА И ВЪЗСТАНОВЯВАТ МИРА. ФАКТ НЕОСПОРИМ. ПРИМЕРА С ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА ,СЪЗДАДЕНА ОТ САЩ Е НАЙ ПРЕСНИЯ . ЛЪЖИТЕ ГИ ПРИКАЗВАЙТЕ НА ПАРТИЙНО СЪБРАНИЕ НА СДС И ГЕРБ.