Решение: Британците в редиците на ИД – да бъдат избити!

Новият британски министър на отбраната с радикални мерки
Обновена: 7 дек 2017 08:33 | 7 дек 2017 08:20, Златко Желев
52
Решение: Британците в редиците на  ИД – да бъдат избити!
Снимка: архив, Reuters

Британските граждани, воюващи в редиците на "Ислямска държава", трябва да бъдат локализирани и убити, а не да им се позволява да се върнат в страната, заяви новият британски министър на отбраната Гавин Уилямсън, цитиран от Франс прес.

"Смятам, че един мъртъв терорист не може да навреди на Великобритания", казва Уилямсън в интервю за "Дейли мейл".

"Ние трябва да направим всичко възможно, за да унищожим и премахнем тази заплаха", добавя той.

По оценки на властите близо 800 притежатели на британски паспорти са заминали за Ирак и Сирия, за да участват в боевете. От тях 130 са били убити, около 400 са се завърнали във Великобритания, а близо 270 все още се намират в Близкия изток, отбелязва Франс прес.

Гавин Уилямсън посочва също, че джихадистите, избягали в други страни, също ще бъдат преследвани и няма да им бъде разрешено да се върнат във Великобритания.

(БТА)
 


52
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
1
 
50
 
! Отговори
П.Петров преди 3 години
Не само британците, всички членове на Даеш трябва да се ликвидират!
24
0
 
61
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пф, не мога да повярвам! Най-накрая някакво смислено разсъждение по темата за смъртното наказание от официално лице! Явно Брекзит вече се отразява добре на хората във Великобритания.
23
1
 
59
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Представям си как Чърчил се чуди да се бием ли с нацистите или да проявим разбиране и да ги прегърнем изпълнени с любов. Кога се превърнахме в такива женички? Не може врага ти да има човешки права, не може той да ти точи ножа, а ти да го потупваш одобрително по рамото. Ако трябва ще се води тотална война, пълно изтребление, но заплахата трябва да се ликвидира - това е реалността, със захаросани приказки за лека нощ, плюшени мечета и т.н., атентатите ще продължават, жертвите ще растат.
22
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До онбашията"хубаво е това, ама без да се върне робството и колониализма маймуните винаги ще се пречкат и ще са проблем"Ами, дай да ти слагам синджира и да приключваме ...
21
1
 
65
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Гавин Уилямсън очевидно е част от един отмиращ вид, а именно мъже с разум. С разни гей карикатури западния свят пропадна до степен на пълна безпомощност. Те ни заплашват, те ни убиват, но не ние си имаме гей ценности и трябва да им отвърщаме с любов, да ги разбираме, да им помагаме, да сме солидарни с тях и т.н. Цялата тази лудост трябва да приключи, иначе с европейската цивилизация е свършено! Трябват ни лидери мъже, сурови, твърди и готови да взимат трудни решения, стига вече гей деградация.
20
12
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ейй, до оня ден ги обучавахте, сега се правите на луди за пред хората. Американците си ги прибраха заедно с жените и децата. Сигурно вече са ги пратили на почивка, преди следващата задача. Вие едва ли ще останете по-назад.
19
0
 
27
 
! Отговори
до 19 преди 3 години
Ми много правилно! Казано е нещо от сорта, че лозето не ще молитва, а иска мотика!
18
1
 
17
 
! Отговори
До 19 преди 3 години
Ама ти за нормален човек ли се имаш ? А, стига бе ! Неможе да си омъжен за африканец и да претендираш за нормален.
17
7
 
57
 
! Отговори
Хм, преди 3 години
ако Шойгу направи такова изказване, ще се понесе квичене по всички възможни демокрации... Но когато го каже британец, си е друго.
16
0
 
56
 
! Отговори
Циник преди 3 години
Няма проблеми - останалите джихадисти са вече в Германия !Цоцат социал!
15
2
 
60
 
! Отговори
L. преди 3 години
Явно общочовешките и хуманните ценности стигат докато не ни запари на гъзa. Можем да размахваме пръст на България, щото сме карали мечки да играят хоро, но за човешки животи - махаме с ръка и толкоз. Не означава, че не подкрепям.
14
1
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Този си рита партийната книжка, да не му спретнат някое секс скандалче за нещо от преди 30 години ...
13
3
 
75
 
! Отговори
Бойко Борисов преди 3 години
След като вече Сирия е свободна от джихадисти, тук пребиваващите сирийски бежанци ще ги върнем обратно за да си построят нова родина, а не да търгуват спекулативно с български лекарства. Рекох !
12
1
 
87
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
най-после да чуя нещо смислено от западняците като отношение към джихадистите....не само британците....всички трябва да бъдат избити....а тези,които са се върнали също да ги избият...така ,както те са избивали и са се гаврили с местното население...
11
2
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И семействата им, и семействата.
10
2
 
60
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Те са толкива англичани колкото ние Марсианци. До един да бъдат изпратени при аллаха им, щото върнат ли се, започва газене, колене, стреляне, газ, с кво набарат с това тепат.
9
4
 
75
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Затова има Велика Британия! Имало и думи на Сталин: "Има човек - има проблем! И къде са правата на човека, къде са ***?:))) Но, когато се говори на английски е друго! Ако беше на руски е недемократично!
8
2
 
50
 
! Отговори
Християнин преди 3 години
Одобрявам! Тази *** от добро не разбира, да се изтребват до край.
7
6
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ми -то ви ще остане без служители.
6
6
 
36
 
! Отговори
онбашията преди 3 години
хубаво е това, ама без да се върне робството и колониализма маймуните винаги ще се пречкат и ще са проблем