Вендета! Пребиха нашият ритач от метрото в Берлин

Затворници са го нападнали за отмъщение за атаката над момичето
252
Вендета! Пребиха нашият ритач от метрото в Берлин
Снимка: кадър YouTube

Българинът, който изрита жена в берлинското метро, е бил пребит в затвора, съобщава германският вестник „Билд”, позовавайки се на свои източници.

Още по темата

Миналата година 28-годишният Светослав Стойков изрита без причина в гърба 26-годишна студентка в берлинското метро. Момичето полита напред и си чупи ръката, а Стойков и придружаващите го трима мъже продължават по пътя си без да ѝ помогнат.

Нападението беше заснето от охранителните камери в метрото.

По-късно Стойков беше осъден на три години затвор заради нападението.

Той е бил преместен от затвора в Тегел в този в Хайдеринг от съображения за сигурност. Още същия ден той бил пребит от другите затворници и е откаран в болница.

"Явно затворниците са знаели, че при тях идва прочутият ритач от берлинското метро и са изчакали подходящ момент”, пише btv като се позовава на "Билд".

Вестникът посочва, че вероятно причината за побоя е отмъщение за атаката над момичето в метрото, заради което Стойков беше осъден.

Състоянието на българина не се съобщава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


252
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
93
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Малко му е. Като се върне от болницата, да го пребиват всеки ден, а може и да до го уважават подобаващо откъм южния подход на гърба.
92
3
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Браво, една добра новина. тия затворници бих ги черпил по една бира.
91
2
 
13
 
! Отговори
petio raichev преди 6 години
locha rabota-samo sa go bili......tano ima vreme i za necho drugo...
90
13
 
23
 
! Отговори
плефнелиеф с ладата преди 6 години
Тези германци, които са го били,да знаете Путин ги е накарал!Сега Меркел ще им издърпа ушите.
89
1
 
43
 
! Отговори
Хах преди 6 години
Оправи ми деня тая новина.
88
0
 
42
 
! Отговори
SS преди 6 години
Писах тук още след присъдата, че щом тоа се появи в затвора, ще се търкаля по три пъти на ден надолу по стълбите в затвора след умели професионални шутове. Ама тази колективна закачка мина и най-смелите ми очаквания :) Да се надяваме, че пък в другия затвор ще вземат и да го опъват.
87
8
 
3
 
! Отговори
Жоро преди 6 години
До Анонимен 89 Нас ни избиват само ако четеш либарастката преса.Няма по нормано място на този свят,ако искаш сигурност,законност,свобода на изразяване и шанс за изявяване.Ако това,което изброих make sense to you,не се вторачвай само в лошото,а се опитай(чети)да разбереш защо американският народ избра Доналд Трамп.
86
1
 
26
 
! Отговори
Даскал преди 6 години
"Той боя изгражда, той не разгражда!" На тоя има още много да му изграждат характера в затвора, па дано като излезе си е взел поука.
85
1
 
2
 
! Отговори
Жоро преди 6 години
До Анонимен 84 Съгласем с тебе на 100%,но аз мислех,че темата е друга.И защо "трябва"да си анонимен?Наистина не разбирам.
84
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ВЪВ ГЕРМАНИЯ ИМА ЗАКОНИ ИМА СЪД ИМА ПРОКУРАТУРА!!!ТАМ ДА ЗА МЕСЕЦ ОБВИНИТЕЛЕН АКТ АЗ ОЩЕ ДВА ДЕЛО И ГОТОВО ОНЯ Е В ЗАТВОРА ДА СИ ИЗЛЕЖАВА ПРИСЪДАТА!!!--------ВЪВ БЪЛГАРИЯ НЕ МОГАТ ЕДИН ОБВИНИТЕЛЕН АКТ ДА ВНЕСАТ НАД ПОЛОВИН ГОДИНА ОТ ПРОКУРАТУРАТА :D СЛУЧАЯ С БИТИТЕ ДЕЦА ОТ КЛУБА ЗА ГРЕБАНЕ ПОСЛЕ СЪДА НИ ТОЙ САМО 6 МЕСЕЦА МУ Е ДО ВТОРОТО ЗАСЕДАНИЕ :D ЖИВА ТРАГЕДИЯ!!!ПРОКУРАТУРАТА НИ Е ПОД ВСЯКАКВА КРИТИКА ЩОТО НЕ ПОВДИГАТ ОБВИНЕНИЯ ДА НЕ ИМ СЕ НАЛАГА ДА РАБОТЯТ !!!
83
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Жоро 81.....не живея в България от 21 г., а в Испания.....като гледам и чувам там у вас в щатите ви избиват като пилци по дузини наведнъж......защото имате закони ???......лош начин да покажеш къде живееш....
82
1
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какъв българин ? чист ром пият, нискокултурен, без причина за ромски кеф рита момичето независимо дали е германка или българка. В България щеше да прави същото, и още делото щеше да се влачи бог знае колко.
81
12
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ФалконетиНали отначало се каза че е румънска "професионалистка" и че конфликтът е своднически. Не че одобрявам ритниците като способ за уреждане на взаимоотношения.Сега пък, била студентка.Или аз съм пропуснал някаква информация?
80
2
 
18
 
! Отговори
Педро ел негро преди 6 години
Аве, Жоре, и в САЩ имат хората сериозни проблеми особено с черни и латиноси. Че нали убиха за няма нищо сина на най-големия им комик - Бил Косби. Човекът слезнал от колата да сменя гума, ама в грешния квартал.
79
3
 
35
 
! Отговори
Фалконети преди 6 години
В Германия дори затворниците имат чувство за справедливост и не търпят някой да рита невинна жена по стълбите.
78
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ЖороГолям залък лaпни, голяма дума не казвай.всеизвестно е какви проблеми създават тамошните гета. Стане ли населението им по-многобройно от белите в САЩ, знае се колко "велики" ще се окажат "великите САЩ"!Ще станем свидетели на такива репресии, че не ми се мисли.Затова, най-разумното е: Никакви помощи на безделниците; ограничаване на раждаемостта на онези, които в продължение на поколения са неградивни личности.
77
2
 
28
 
! Отговори
Европеец преди 6 години
А за Шведа дето изрита камериерката в Sunny Beach порицание и глоба!
76
13
 
12
 
! Отговори
Жоро преди 6 години
До qwer Не трябва да се пенявиш толкова много.Ако е ***,той е пак български ***.Живея във великите САЩ от много год. и скромно ще споделя с тебе.Ние тук нямаме проблеми с ***,които са с хиляди повече от тези в Булгария.Те просто са американци и по наште закони тук са хора като всички други.Но тук наказваме престъпниците и се гордееме с това.Вие в Бълагария сте на обратният полюс.С две думи-накратко-сърбайте си попарата.Никой не ви е виновен и спрете да се оплаквате.
75
2
 
28
 
! Отговори
promo преди 6 години
а шведа където рирна камерката в главата - пие бира в някой бар и се радва че не е от тикволандия
74
1
 
45
 
! Отговори
Сп??нс !? преди 6 години
И "ритача" от автобусната спирка в Бургас за колко години го вкараха в затвора?Ей тъй от любопитство питам.