Османският блян на Ердоган: Нови граници на Балканите

Георги Димов: Ердоган иска да възстанови империята
10 дек 2017 14:34,
301


С искането на турския президент Реджеп Ердоган за ревизия на Лозанския договор от 1923 година се цели ревизия на границите на ЕС с Турция и суверенитета на Гърция и България. Това коментира пред Bloomberg TV Bulgaria бившият генерален консул в Одрин Георги Димов.
Още по темата


Ердоган и управляващият елит Турция изповядват ислямистки национализъм или национал-ислямизъм.

"Те искат да бъде възстановена Османската империя“, добави гостът в студиото.

След адекватната, по мнението на Димов, реакция от страна на българското външно министерство, държавата може да предприеме и други действия – като например да забави приемането на акредитивните писма на новия турски посланик у нас.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


301
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
214
1
 
11
 
! Отговори
АНТИТИРОРИСТ преди 6 години
До АнонименДо 119 - да, прав си. Пълна сбирщина на терористи. Показва го и цялата досегашна история. Предстои взаимно да се изтребят. Много скоро. Буквално започва още отн догодина. Догодина до амина!
213
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен (коментар номер 231)"На куково лато ште си платят турците ше им пръднат на *** 2023 ште ви дете какво става"То от турците какво друго да се очаква,освен да си направят една турска хомо оргия,всичките тур.чо.ля да си пъхат оная работа в задниците си и да си *** взаимно. Т.ъ.п.и турци,вашето време е дошло. Време е да си събирате парцалите и да си ходите в Анадола. В Анадола можете спокойно да си умерете от собствените си стомашни газове.
212
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен (коментар номер 231)"На куково лато ште си платят турците ше им пръднат на *** 2023 ште ви дете какво става"То от турците какво друго да се очаква,освен да си направят една турска хомо оргия,всичките *** да си пъхат оная работа в задниците си и да си *** взаимно. Т.ъ.п.и турци,вашето време е дошло. Време е да си събирате парцалите и да си ходите в Анадола. В Анадола можете спокойно да си умерете от собствените си стомашни газове.
211
0
 
12
 
! Отговори
Осман на сапун преди 6 години
не бойтесь,юнаци, има българско военно чудо!!! Турците заплашени са.
210
2
 
17
 
! Отговори
pagane8 преди 6 години
Ердоган е долен, подъл, агресивен ислямист и неоосманист! Преди няколко години на огромен митинг в Одрин /Едирне произнесе патетична реч, в която едва ли не открито се заканва да отнема територии от БГ, цитирам: "Ние трябва да се върнем там, където са били нашите прадеди"! И всичко това под носа ни, както се казва, на броени километри от границата ни!!! А ББ се хвърля да го прегръща и му се мазни като ....!
209
11
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На куково лато ште си платят турците ше им пръднат на *** 2023 ште ви дете какво става
208
0
 
10
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
Защо се трият неудобни коментари?Това ли ви е демокрацията?
207
3
 
22
 
! Отговори
Русия е велика преди 6 години
Крим е руски , свикнахте ли?Турция ще си плати за 5 века робство, за сваления руски самолет и за убития руски посланик в Турция.
206
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако Турция,Ердоган,турците,гадните ***,албанци,босненци заплашват Балканите,Гърция,България и Сърбия;то такива трябва да знаят,че турските пуйки ще се пекат на бавен огън.
205
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Време е кюрдите да обявят независим Кюрдистан.
204
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Турците ще имат да плащат. Трябва да си платят тези мръсни и проскубани пуйки(имам предвид турци) от Пуйкстан( Турция). Турци,рано или късно,Турция ще изчезне,както и вие. Вие сте едни ***. Ще си платите за всички зверства и злодеяния ,които сте извършили преди цели 5-6 века. Ще си платите за невинно убитите християни-гърци,българи,сърби. Ще си платите за осквернените и унищожени православни храмове и манастири. Ще си платите за цялото зло,което ни причинихте. Турските ви сапунки са лъжи!
203
6
 
17
 
! Отговори
seira преди 6 години
АКО НЯКОЙ СИ ВЪОБРАЗЯВА, ЧЕ НЯМАМЕ ОРЪЖИЕ - МНОГО СЕ ЛЪЖЕ!ТИЯ "МЕДИЙНИ БАЛОНИ" ЗА БГ АРМИЯТА СА ЗА ПРЕД ФОРУМИТЕ!АМИН!
202
1
 
6
 
! Отговори
Istinata преди 6 години
Haha. Kvi tankove be brat. Nashta armia i triabva edna bakteria i antidot. Koit ni napadn3 s mnogo rezano naselenie napravo go izchistvame i tva e. Sled nas i potop. E tva triabva da ni e voenia otgovor inache niamame nikavshans
201
8
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
турция е сбирщина от терористи и ще си загине такава.
200
4
 
24
 
! Отговори
seira преди 6 години
АЛО, ОСМАНЛИИТЕ ... ПО-КРОТКО ...ДА НЕ ВЛЕЗНАТ НАШИТЕ ТАНКОВЕ В ИСТАНБУЛ!!!АМИН!
199
5
 
6
 
! Отговори
Здравен Инспектор преди 6 години
Докато Ердоган мисли как да станат Империя ние трябва да мислим как ще се справим с проблема при бъдещо увеличение на нива на радиация в Кърджалийско.
198
5
 
7
 
! Отговори
Дежа Вю от ВСВ преди 6 години
Османе ако знаеш как искам това което искаш и ти да се случи представа си нямаш.Не се шегувам!!!
197
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Селския бръснар мечтае
196
5
 
25
 
! Отговори
Българка преди 6 години
До Герге ШопаСвалиха руския самолет, после на крака ходи да се извинява на Путин...Плати обезщетения на семейството на загиналия летец, сякаш това може да замени бащата на невръстните деца... "Голям" политик, няма що, кръ-во-лок като предците си, останал си е в Средновековието... Краят му ще е като всички тирани.
195
25
 
6
 
! Отговори
Герге Шопа преди 6 години
Ердо вече размахва пръст на САЩ и на Русия. На Русия даже самолета свали. Ердо е голям държавник, Бойко да не го ядосва и да се старае към дружба между двата народа