Да те обират, докато оперираш – апаш обра медсестра

Камери са заснели крадеца, той обаче още не е задържан
Обновена: 12 дек 2017 09:56 | 12 дек 2017 09:52, Камелия Цветанова
37
Да те обират, докато оперираш – апаш обра медсестра
Охранителна камера е заснела крадеца. Снимка: Кадър Нова тв

Медицинска сестра от дентална клиника в София се прости с парите си, изработени с усилен труд на две места. От чантата й, на едно от работни й места, били задигнати повече от 1000 лева – възнаграждението й за два месеца.

Охранителите камери в клиниката, в която е извършена кражбата, са запечатали лицето на заподозрян за престъплението мъж.

Кражбата била извършена, докато потърпевшата Елизабет Донкова асистира на операция на пациент.

"С доктора работихме в кабинета, по това време в чакалнята нямаше никой. Свършихме работа, отидох да се обличам и установих, че портмонето ми е празно. Ключът от съблекалнята беше оставен на вратата случайно, за съжаление. Мъжът от записите се разхожда до помещението, вижда ключа и отваря", разказа Елизабет пред Нова тв.

Така тя остава без пари, а половината от сумата е трябвало да внесе в банка като вноска за кредит. Сега жената изпада в ситуация да живее до следващата си заплата със заеми.

"Лекарката ми даде пари, но как ще ги връщам просто не знам", призна Елизабет. 

Според нея е напълно възможно крадецът да е посещавал и преди това клиниката, защото начинът, по който се движи показва, че мястото не му е непознато.

Елизабет е пуснала жалба в полицията, но крадецът все още е на свобода.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ще го намерят ***, я как хубаво се вижда на камерата.
7
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ще го намерят сигнална, я как хубаво се вижда на камерата
6
27
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Българинът обича пари в брой. 1000 лв (ако са били толкова) да носиш в чанта е върхът на глупостта. Заплатите отдавна са по банкови карти, а кредитите се изплащат автоматично от сметките. Нещо не е ок тук
5
1
 
43
 
! Отговори
23423 преди 6 години
Няма да го хванат, не се надявайте. Стотици подобни случаи има на снимани крадци и нишо. Полицията надали има софтуер за разпознаване на лица иначе имат снимките от личните карти на всички. Ако имат софтуер пък дали знаят да работят с него? Ако пък знаят има ли хора които да го правят? Все пак тук приоритет на полицията са следните по тежки престъпления: 1.каране без включени фарове, или без колани. 2. каране над 60 км след някой знак забит на прав равен участък с добра видимост, но с храсти!
4
7
 
15
 
! Отговори
отдавна казано преди 6 години
На който не му мисли главата, цял живот ще му теглят краката !
3
20
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е това вече е трудно за разбиране. Жената всеки ден ли носи в чантата си 1000 лева? Всеки ден ли забравят отключена въпросната съблекалня? Крадецът всеки ден ли има шанс за обир от подобно естество? ******** се е усетил, че имуществото на хората в клиниката не се съблюдава стриктно и е изчаквал търпеливо на ръба на засадата. Камерите, разбира се, са му последният проблем.
2
0
 
34
 
! Отговори
тт преди 6 години
С Шекер махала майтап няма...
1
0
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Добре дошли в България! Страната на безнаказаните престъпници! А този *** като го хванат да си изработи откраднатото с обществено полезен труд.