Да те обират, докато оперираш – апаш обра медсестра

Камери са заснели крадеца, той обаче още не е задържан
Обновена: 12 дек 2017 09:56 | 12 дек 2017 09:52, Камелия Цветанова
37
Да те обират, докато оперираш – апаш обра медсестра
Охранителна камера е заснела крадеца. Снимка: Кадър Нова тв

Медицинска сестра от дентална клиника в София се прости с парите си, изработени с усилен труд на две места. От чантата й, на едно от работни й места, били задигнати повече от 1000 лева – възнаграждението й за два месеца.

Охранителите камери в клиниката, в която е извършена кражбата, са запечатали лицето на заподозрян за престъплението мъж.

Кражбата била извършена, докато потърпевшата Елизабет Донкова асистира на операция на пациент.

"С доктора работихме в кабинета, по това време в чакалнята нямаше никой. Свършихме работа, отидох да се обличам и установих, че портмонето ми е празно. Ключът от съблекалнята беше оставен на вратата случайно, за съжаление. Мъжът от записите се разхожда до помещението, вижда ключа и отваря", разказа Елизабет пред Нова тв.

Така тя остава без пари, а половината от сумата е трябвало да внесе в банка като вноска за кредит. Сега жената изпада в ситуация да живее до следващата си заплата със заеми.

"Лекарката ми даде пари, но как ще ги връщам просто не знам", призна Елизабет. 

Според нея е напълно възможно крадецът да е посещавал и преди това клиниката, защото начинът, по който се движи показва, че мястото не му е непознато.

Елизабет е пуснала жалба в полицията, но крадецът все още е на свобода.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хора не носете такива суми. Плащайте с карта на касата, като не си държите картата и пина заедно. Не разбирам как на входа на мола, теглят пари и влизат да пазаруват. После олеле обраха ме. Като нямаш кеш пари, какво ще ти откраднат?
27
2
 
0
 
! Отговори
Аз, полицаят преди 6 години
Точно така, сега ще ти разгледам жалбата, преждевременно може да очакваш някой чичко да ти каже да не дълбаеш по въпроса, а отговор на жалбата очаквай след две години от умрял човек. П. С. Истинска ситуация. Тия не са свет. Дано ти имаш късмет, ама практиката ми е от рода на крадеца вика дръжте крадеца - ти си виновен за всичко. Прогнила държава сме. Искат само пари и те горките, ама всичко зависи от ръководният кадър, от Бойко и МФ, а най вече от нас като народ.
26
2
 
3
 
! Отговори
Ujo преди 6 години
...сега ще се назначи проверка! ... След това ще се създаде комисия!!... После ще се сформира кризисен щаб и.....до три месеца в законовия срок ще се изготви доклад и становище по случая!!!!! Какво сте ревнали!??! А,,,,?!... и всички тези процедури си ги плащате с данъците... Нали знаете? :)
25
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В софийския Майчин дом всеки ден обират (крадат парите и документите) на някой щастлив татко. Уж има охрана, уж има камери, но никой не връща поне документите. Имам съмнение, че документите отиват по направление - продадени на "бежанци", които с тях се добират до така желаната Германия.А шефовет на охраната сигурно са вътре в схемата с кражбите.Така че, майчета не раждайте в Майчин дом.
24
1
 
1
 
! Отговори
Защо ми се струва., преди 6 години
че носи НЯКАКВА УНИФОРМА??? И надпис на лявата страна?Може спокойно , който разбира от тези работи да УВЕЛИЧИ и да прочете!
23
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 24 "Едни крадът по малко ,други по много.Кой както може. "Често, тези които не могат, си отиват честни. За съжаление...
22
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Камери са заснели крадеца, той обаче още не е задържан"ами много ясно, че не е, полицаите са заети да правят клопки за шофьори без колани, разбира се! откъде накъде ще се занимават с крадци, патладжанена престъпност, измами и т.н. Шофьорите са далеееч по-доходоносна и лесна плячка
21
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Едни крадът по малко ,други по много.Кой както може.
20
2
 
20
 
! Отговори
666 преди 6 години
Тоя бие на Кондьо
19
0
 
20
 
! Отговори
стар кадия преди 6 години
Горката жена няма шанс да си върне парите. Асан ще каже,че се е върнал да си вземе носната кърпичка и пак ще има "неизвестен извършител". Пише се много лесно,за има-няма 15 секунди. А за да заловиш " неизвестния" трябва да се пребориш с банда адвокати-хиени и БХК.
18
0
 
9
 
! Отговори
123 преди 6 години
Ама хич не е бай *** тоя. Ама хич.
17
2
 
21
 
! Отговори
Ами преди 6 години
Докато не започне масова евтаназия на *** няма да се оправим!
16
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Матов си е човека, от русите, работливи и честни шведи. Той не е крал, просто си е взел това което му се полага, както ги научи доцента от Банкя.
15
2
 
28
 
! Отговори
nghfghd преди 6 години
този крадец ми прилича на *** , нали се сещате!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
14
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До dvsdvДа носи, що да не носи и 10 000, ама у себе си.
13
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Обзалагам се, че тоя на Снимката щяха да го убият с камъни в някоя от държавите, където поначало живеят лилавеещите индивиди като него.
12
3
 
57
 
! Отговори
dvsdv преди 6 години
Що за сбъркани хори има - не е проблем че някой бил откраднал ами ще жената имала 1000 лева в портфейла. Ами нейни са си, какво ви бърка? Ако иска и 10 000 да си носи. Проблема е ще полицията не се бори с кражбите само ги регистрира. Пълно е с джебчии по молове, по градски транспорт. 3-4 полицаи под прикритие спокойно могат да ловят по една група на ден - една по засукана полицайка с хубава чанта за примамка и другите наблюдават. Това защо не се прави?
11
8
 
7
 
! Отговори
До 5 преди 6 години
Ей, шоферски ***, пак успя да завъртиш темата към проблемите на великата шоферска общност, а?! Всичките воните и не интересувате никого, разбра ли?
10
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като му гледам физиономията мога да кажа, че го чака блестяща политическа кариера!
9
2
 
28
 
! Отговори
АНТИ преди 6 години
Един асистира - друг обира,портфейла на сестричката фалира.Щом нашенеца хване келепира,никаква камера не мой го спира.Щом има ключ във клиника дентална,бай *** прави кражба "гениална".