Другата версия: Битата шофьорка нападнала бившия военен

Младата жена удряла с чистачки мъжа и му счупила очилата
Обновена: 15 дек 2017 11:46 | 15 дек 2017 11:45, Екип на Dnes.bg
65
Другата версия: Битата шофьорка нападнала бившия военен
Кадър: Нова телевизия

Друга версия за битата шофьорка, която разказа вчера за премеждията си по улиците в София, се появи в медиите.
Според "24 часа" не тя е жертвата, а бившият военен, когото тя обвини в насилие.

Според историята, която младата жена разказа вчера, 59-годишният мъж направил няколко нарушения, а след това се опитал да я избута от пътя. Тя натиснала клаксона, за да не се ударят и размахала ръце. Малко след това мъжът спрял, питал я каква е тя, пъхнал ръка в колата и я ударил... циганската.

Още по темата
Нели е направила и снимка на разкървавената си уста и си е извадила медицинско.

Тя разказа, че след удара се обадила на тел. 112 и тръгнала след мъжа, за да го накара да изчака. Разказа и че при опита си за самоотбрана била счупила очилата му и каза, че е готова да му ги плати.

Според обвинения мъж обаче той е бил нападнат, защото младата жена го гонила три преки, удряла го с чистачката на колата си и дори счупила очилата му.

Шофьорът обвинява Нели, че го е засякла, той натиснал клаксона, но Нели се ядосала и го подгонила. Преследвала го няколко преки, преди бившият военен да спре и да слезе от колата.

Мъжът и свидетели разказват в показанията си, че тя грабнала чистачката на колата си и почнала да го удря. Когато счупила очилата му, шокираният мъж на свой ред също я ударил. Със замаха си разкървавил долната й устна.
Бившият военен е на 59 години и няма криминално минало.

За Dnes.bg свидетел също подкрепи бившия военен. На редакционния ни телефон 63-годишният Христо Александров разказа, че жената е карала агресивно, с постоянно натискане на клаксона, и че не я засича да кара по този начин за първи път. Той обясни, че е възмутен от това, че тя се изкарва жертва в случая.
 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


65
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
1
 
70
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А "журналистката" която изнесе вчера невярна и непроверена "новина" няма ли да си посипе главата с пепел.На всичко отгоре манипулира четящите тук, като не спомена за счупените очила, за които стана дума в интервюто.
32
0
 
66
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На въпросния светофар, на който се твърди че е започнал инцидента, има само една лента за ляв завой. Няма начин тя да е чакала за ляв завой в съответната лента, а господина да и е бил отляво. Има много съмнителни обстоятелства в разказа и.
31
1
 
58
 
! Отговори
king_for_a_day преди 6 години
Изводът - не бързайте да съдите. Обективната истина може да е различна от версиите и на двамата дори.
30
1
 
50
 
! Отговори
Симу от Смочево преди 6 години
До До ИМЕ-5Да, имаме задръствания в Германия, ама такива дивотии рядко се срещат...! Чалгата, бате Неграмотко и необесените комунисти след 89-та , са виновни за това....
29
1
 
62
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Видяхте ли, кукумявката лъже та се къса. Хубаво и фраснал една обратна чичото, като го напада, ще се отбранява. Но я пожалил все пак. И телевизиите се гепиха на театрото, взеха страна на лъжкинята. И сега кво, а? Жена зад волана е като *** в ***.
28
0
 
58
 
! Отговори
Вчера преди 6 години
като написах, че трябва да се чуе и другата старана, някои представители на 80-те % ми сложиха минуси. А сЯ да ви видя!
27
2
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не, военните са много кротки и културни мъже, не се и съмнявам, че човечеца се е опитвал да избяга, но в армията явно не ги подготвят добре, поради липса на финанси.
26
1
 
68
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тази е много нагла, още вчера в репортажа се виждаше как подскача като пинчер. Опита се през социалните мрежи и медиите да се оневини и нападне първа, но истината излезе наяве.
25
22
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Военния *** е спрял и е отишъл да се разправя, това е напълно ясно. А ако тя го е засичала, щеше да е отпред и няма как тя него да гони.Той я е засякъл, защото завива от дясната лента, а когато му е свирнала е слязъл да я плесне, защото е жена. Ако беше някой здрав мъж, военният щеше само да подпиква в гащите.
24
3
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Горкия военен, цялата му армейска подготовка не е моглада го предпази.Представете си ако тази жена нападне един обикновен човек, какво ще се случи.Единственото спасение е бягство.
23
1
 
36
 
! Отговори
До ИМЕ-5 преди 6 години
Не само ,,по цяла София", по цял свят има задръствания .И ако попътуваш навън ще видиш такива от които ще ти фръкне шапката млади момко.Заради ИНФРАСТРУКТУРАТА не може да съборят половин София за да има място за автомобилите.Ние сме цвете в сравнение с другите големи градове в Европа и по света.Погледни в Гуглето ,нали това е вашият,,мироглед" и тогава философствай .А ако си *** няма смисъл да гледаш,за това не се иска разум.
22
1
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Някои жени нападат, защото наивно си мислят "аз съм жена никой няма да ми посегне". Остават неприятно изненадани, когато им отвърнат. Чак да и разбива устата е нямало нужда, можеше да и обърше един хубав шамар да и дойде акъла (ако тя го е нападнала и удряла).
21
22
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Преследвала го няколко преки, преди бившият военен да спре и да слезе от колата.Как се разбира, че някой, който кара след вас ви преследва и защо спира и отива да се разправя?Нападателят е този, който първи слезе от колата. Лъжесвидетелят да се глоби 50 000 лв, ако няма - конфискация на имуществото!
20
1
 
55
 
! Отговори
до 19 преди 6 години
Не се мъчи, мила, вече стана за смях! И на детето ти му се подиграват вече и всеки го мисли за нагло, като лъжливатa му майка. Сама си го направи.
19
0
 
50
 
! Отговори
ха ха преди 6 години
"дамата" се е вмъкнала и пише коментар след коментар.Не става моме, и ти не ставаш
18
0
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
След като си скри очите на снимките, а в същото време ги качва в Сураттефтера, където е с цялата си физиономия, беше ясно, че лъже.
17
1
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
казах ви аз, че тая е за бой, ама вие не повярвахте!
16
26
 
35
 
! Отговори
Шоп преди 6 години
Дъртака лъже.Няма как ТЯ да ГО засече и после тя да е отзад и да го гони. А за да го удря с чистачка, той трябва да е излязъл от колата. А защо е спрял и излязъл, щом тя го е ГОНИЛА?Абсолютен лъжец, и свидетелят му е лъжец.
15
19
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какви военни сме имали само - почти могат да преборят жена с чистачка.
14
2
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мачкай кифлите