Братовчедът убил Дамла. Защо? Не казва!

25-годишният мъж е съзнавал какво прави и може да носи отговорност
20 дек 2017 16:55,
120
Братовчедът убил Дамла. Защо? Не казва!
Снимка: Facebook

25-годишен мъж е задържан и обвинен за убийството на 7-годишната Дамла в Момчилград, съобщи главният прокурор Сотир Цацаров.

Още по темата

Мъжът е братовчед на детето, не е правил опит да се укрие, но е изграждал алибито си за фаталната нощ.

По думите на обвинител №1 той е съзнавал какво прави и може да отговаря за действията си. Мотивите му към момента не са ясни.

По-рано днес полицията на два пъти заграждаше апартаменти в града, в опит да открие веществени доказателства за зловещото убийство, станало в неделя сутринта.

Пропомняме ви, че Дамла бе открита мъртва от майка си Садет.

Досега жената бе единствената задържана по случая, но по обвинение не за убийство, а заради това, че е оставила детето си без надзор.

Късно снощи с нея бе извършен следствен експеримент, чакаха се ДНК експертизите.

Очаквайте подробности!
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


120
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
9
 
12
 
! Отговори
socialen преди 6 години
Борисов вкара Страната в тотална катастрофа.
54
3
 
16
 
! Отговори
Излишните преди 6 години
Когато децата стават излишни- случаят в Бургас със закланото в асансьора дете - бащата в чужбина, създал ново семейство.- случаят с музикантката заминала по корабите и оставила 3 годишно дете на "приятели"- Дамла - майката по чужбина, бащата и той, бабата решила и тя да припечелва в Турция. Намерили една втора употреба булка, но тя успя само 3 дена да опази детето.
53
5
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Само в България те затварят в арест, след като си загубил детето си и се късаш от мъка и шок"Глупости. При убийство на дете, особено вкъщи, родителите винаги са първите заподозрени. Това е нормалната разследователска практика в цял свят.
52
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Abe viiiee. Xora li ste ili ........ Kak moje da ste tolkova bezchustveni i zlobeeshti sreshtu romite ili turcite tuk ne stava duma za nqkoi deputat ili neshto drugo a za ubistvo na dete mojeli takova neshto samo kato vi cheta komentarite se otvrashtavam ot tqh ami ako vashti deca bqha na neinoto mqsto ta tova e dete zashto ste tolkova zli be hora samo po komentarite da razberesh kakvi hora ste
51
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Stefanaky
50
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До varg...ние в България ли живеем или в Анадола....Още не.
49
11
 
12
 
! Отговори
анализатор преди 6 години
Ердоган е една мишка и скоро пак ще се крие по канализациите както се беше скрил като долен плъх когато му правиха преврат ! На Ердо скоро ще му плюят под опашката !
48
6
 
26
 
! Отговори
алооооооо преди 6 години
Лека пръст на детето!И виновникът, доживотен затвор!А расистката ***, която ръси злобата си тук в сайта, нека да спрат с дивотиите си!!!
47
12
 
22
 
! Отговори
до 63 и 64 преди 6 години
като обичаш анадoлa повече от ВЕЛИКА БЪЛГАРИЯ, тогава защо се обясняваш в български форуми? МАРШ В АНАДОЛА
46
12
 
33
 
! Отговори
знаещ преди 6 години
Хайде стига с това майката, та майката. Тази мъъърла не й е майка. Оженила се е за бащата миналата година и е мащеха на детето. Тя има голям син, който работи в Турция. Бащата я е взел да му гледа детето докато работи и той по чужбина. Истинската майка отдавна се е запиляла някъде по магистралите на Европа. Турска сапунка.
45
16
 
52
 
! Отговори
турист преди 6 години
За една седмица в Момчилград чух само двама да говорят на български - една баба се скара на внучето си в парка, че ще падне от колелото и един баща подканяше 4-5 годишната си дъщеричка да си тръгват. Чудехме се защо момичето в близкото кафе, където закусвахме сутрин все бъркаше поръчките, а после разбрахме, че тя не разбира какво й говорим. В Джебел е същото. Тези райони отдавна сме ги изпуснали.
44
9
 
23
 
! Отговори
zorka преди 6 години
Glupaci , da ne ste posmeli da pishete povece tapotii . Vsichki hora sa ravni pred Bog ,vsichki deca zaslujavat shtestie i hubav jivot ,vseki ubiec zaslujava udarite na zakona s palna sila !!!Jalko za tova prekrasno dete ,to sashto zaslujavashe hubavo detstvo ! Ne e noramlen chovek tozi koito moje da posegne na dete ,dano da bade nakazan i da gnie po zatvori i v ada !
43
35
 
26
 
! Отговори
До 57 преди 6 години
Това е проблемът- че сте турци и живеете тук. Дивашките ви навици трябва да търпим.
42
12
 
24
 
! Отговори
. преди 6 години
Само в България те затварят в арест, след като си загубил детето си и се късаш от мъка и шок, докато убиецът е на свобода, през това време драскачите чули недочули дрънкат простотии, обвиняват без присъда майката на детето, без никой да се извини, без никой да им потърси отговорност и мен са ме оставяли сам вкъщи, докато са се мъчили да слижат хляб на масата, как може да затваряш тази съсипана жена за това, че е била на работа ? Болни хора управляват и уж налагат закона в тая дупка.
41
13
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всички деца са невинни а колкото до турците те са си нация това че нашите *** се правят на турци само ни обижда съседите.Ние сме имали обща история и не можем да променим миналото но сме готови да пазим бъдещето
40
4
 
50
 
! Отговори
Турчин Пловдив преди 6 години
Сигурно е ужасна болка да си загубиш рожбата по този начин и то причинено от някой който ти е роднина.... Жалко много жалко... Съболезнования на семейството и почивай в мир мило дете.!!!На никои да не се случва подобно нещо!
39
7
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Помаците не говорят турски и не разбират,само някои са изключение.Няма лоша нация ,има лоши хори.
38
11
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хиляда процента малката е хванала брачеда с лелята на калап и буклука е убил детето
37
16
 
24
 
! Отговори
До 48 преди 6 години
Ти ходил ли си в Момчилград, дурак? На турски е написана член от семейството ти. Те са помаци, не са турци. Изразявайки се правилно и не помагай на насажданата им лъжа, че са турци. Обслужващ чужди интереси по този начин, хейтърски настроен нагаждачо!
36
9
 
6
 
! Отговори
Кортестианец преди 6 години
колониалистите ги е движела единствено neдофилията! а не любовта към "бога".