Признанията на Мехмед: Влязъл за пари, но Дамла го чула и...

Майката на момичето му дала ден по-рано 50 лв., той дошъл за още
Обновена: 21 дек 2017 15:00 | 21 дек 2017 15:00,
162
Признанията на Мехмед: Влязъл за пари, но Дамла го чула и...
Снимка: "24 часа"

Мехмед, братовчедът на Дамла, който бе арестуван за убийството й вчера, е търсел пари в дома на роднините си. Малкото момиченце обаче го видяло и той я убил.

Това ставало ясно от признанията на младия мъж, пише rodopi24.

Майката на Дамла дала в събота 50 лева назаем на племенника си Мехмед, а часове по-късно той влязъл в апартамента в блок "Слава" в центъра на Момчилград да търси още пари.

Още по темата

При тършуването призори в неделя обаче от шума се събудила 7-годишната му братовчедка.

Мехмед удушил Дамла, а после облепил главата й с тиксо. Нямал време да тършува из жилището, избягал навън и се скрил.

След 7.30 часа се появил в Спешното отделение на болницата в Момчилград.

Тези признания направил самият заподозрян за жестокото убийство в Момчилград.

Както Dnes.bg писа майката на Дамла, Садет Мусаы бе освободена от ареста днес. Тя бе арестувана заради това, че е оставила детето си без надзор и така го е подложила на опасност.

Жената излязла от ареста по чехли и тръгнала в неизвестна посока и се разминала с близките си. Те се насочили към болницата, предполагайки, че жената е тръгнала към моргата да прибере трупа на дъщеря си.

Садет Муса успяла да стигне до Момчилград с такси.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


162
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
7
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе как ще оставяте 7 годишно дете през ноща само бре, вие в ред ли сте, не ви ли минава през главата, че то няма да мигне цяла нощ само при мисълта че е самичко, при всеки по необочаен шум ще подскача, въобще разсъждавате ли с главите си
39
15
 
11
 
! Отговори
До 58 преди 6 години
Безотговорност е да не оставиш детето да се научи на самостоятелност според възрастта и възможностите си, както ти искаш. Проява на голяма отговорност е да поемеш риска е да го направиш. Не може вечно да си до детето си, вкл. и като стане на 100 години. Детето трябва да се научи да се справя само с живота според възможностите си, а ти твърдиш, че това е безотговорно. Много по-безотговорно е, да не го оставиш докато стане пълнолетно, както явно искаш и тогава да го хвърлиш неподготвен в живота.
38
5
 
3
 
! Отговори
Анадолец преди 6 години
"Недей да оправдаваш една лудост с друга"Колега, това не е оправдание а обективност!!!
37
4
 
7
 
! Отговори
До Анадолец преди 6 години
Недей да оправдаваш една лудост с друга
36
4
 
5
 
! Отговори
До 56 преди 6 години
Какво да ти каже човек, просто си безотговорен човек, щом разсъждаваш пп този начин
35
6
 
22
 
! Отговори
Анадолец преди 6 години
"Абе неможе да оставяш 7 годишно дете само за чрез нощта, това е безотговорно, може хиляди други неща да се случат, горкото дете на каквое било подложено"На каво беше подложено момиченцето, което в училище почина от ритник на съученика си??? Виж то не беше само!!!
34
19
 
13
 
! Отговори
До 54 преди 6 години
И защо да не може?! На 7 години детето не е толкова малко, че да не може да остане само в къщи, вкл. и през нощта.
33
12
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе неможе да оставяш 7 годишно дете само за чрез нощта, това е безотговорно, може хиляди други неща да се случат, горкото дете на каквое било подложено
32
2
 
9
 
! Отговори
Анадолец преди 6 години
"Пълни глупости пишеш и ще ти кажа защо,защото 17 срещу 25 годипен много има повече шанс при нападание."Момичето, което получи ритник от съученика си в училище и почина...какъв шанс имаше?
31
5
 
11
 
! Отговори
@48 преди 6 години
Виж сега. Не оставяй детенцето си само, поне докато не се ожени/омъжи и тогава някой друг ще поеме грижите за него - да не е само горкото, че го е страх и ще се травмира.
30
10
 
17
 
! Отговори
До 48 преди 6 години
Аз преди много години когато още не ходех на училище съм оставал сам във вилата ни за повече от 24 часа и не виждам за какви травмирания пишеш. Все някога децата трябва да се научат да се оправят сами. Няма докато навършат пълнолетие родителите да правят всичко вместо тях.
29
10
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да оставиш детето само през дена за час-два *** дойди, да го оставиш само за през ноща си е за бой, и никой да не влезе, децата на тая възраст се страхуват и може да се травмира зацял живот
28
9
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Поколения българи са ходили сами на училище и са оставали сами в къщи още от деца, сега някакви измислиха как децата да бъдат лишени от самостоятелност и да не могат да се научат как сами да се оправят в живота. Та нали например като водиш за ръчичка детето на училище до 12 годишна възраст, то като стане на 13 години няма да знае как да се пази при пресичането на улиците, колкото и години преди това да си му го обяснявал докато го водиш за ръчичка.
27
8
 
12
 
! Отговори
онбашията преди 6 години
това да не се оставят деца без надзор е чиста евролиберащина, и на 20 години да беше, пак ще я убие някой ако влезе през нощта. деца не се оставят без надзор докато могат да се убият сами, което е някъде до към 4-5, макар че никога няма гаранция
26
13
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хахаха, егати измислената история. Версията, че лелята и племенника са имали афера е много по-вероятна.
25
4
 
14
 
! Отговори
Анадолец преди 6 години
До 27"Мои роднини си оставяха по време на социализма децата в седмична градина. Защо? Защото работели на смени. "И сега какво майката е виновна, че сега "няма седмични градини"...така ли???
24
4
 
33
 
! Отговори
Анадолец преди 6 години
За тези, които викат, че 7 годишно дете не се оставя само... Да частично сте Прави, но кво да се направи ако си принуден по някакъв начин да го оставиш...А я си помислете ако момичето беше не на 7 а на 17... Кой ще ти даде гаранция, че пак няма да влене някой в къщата ти и да и направи нещо!!! Да вярно майката има вина в това, но е принудена жената да я отави и за това цял живот няма да си прости за грешката, че е оставила детето само да спи!
23
6
 
16
 
! Отговори
До 27 преди 6 години
А разбираш ли, че има огромна разлика между дете до 6 години, което ходи на детска ясла или детска градина и дете на възраст от 7 до 12 години, което ходи на училище. Така и не стана ясно защо деца, които вече ходят на училище, трябва да бъдат непрекъснато под надзора на възрастни!? Най-малкото това пречи на развитието на децата, отделно че създава проблеми и на родителите.
22
8
 
6
 
! Отговори
от Момчилград преди 6 години
До АнонименПа и бабата, като знаеш че щеркати работи на смени----------------Тя не е щерка, а снаха и то от 1 година. Бабата отиде да гледа сестра си за пари в Турция. И Садет живяла в Турция с мъжа си и сина си, но са я изгонили, че е много шавлива и тя се е прибрала в България.
21
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е нали много работлив бил тоя Мехмед, работил на две места, па взимал пари на заем, нещо не е баш така