Признанията на Мехмед: Влязъл за пари, но Дамла го чула и...

Майката на момичето му дала ден по-рано 50 лв., той дошъл за още
Обновена: 21 дек 2017 15:00 | 21 дек 2017 15:00,
162
Признанията на Мехмед: Влязъл за пари, но Дамла го чула и...
Снимка: "24 часа"

Мехмед, братовчедът на Дамла, който бе арестуван за убийството й вчера, е търсел пари в дома на роднините си. Малкото момиченце обаче го видяло и той я убил.

Това ставало ясно от признанията на младия мъж, пише rodopi24.

Майката на Дамла дала в събота 50 лева назаем на племенника си Мехмед, а часове по-късно той влязъл в апартамента в блок "Слава" в центъра на Момчилград да търси още пари.

Още по темата

При тършуването призори в неделя обаче от шума се събудила 7-годишната му братовчедка.

Мехмед удушил Дамла, а после облепил главата й с тиксо. Нямал време да тършува из жилището, избягал навън и се скрил.

След 7.30 часа се появил в Спешното отделение на болницата в Момчилград.

Тези признания направил самият заподозрян за жестокото убийство в Момчилград.

Както Dnes.bg писа майката на Дамла, Садет Мусаы бе освободена от ареста днес. Тя бе арестувана заради това, че е оставила детето си без надзор и така го е подложила на опасност.

Жената излязла от ареста по чехли и тръгнала в неизвестна посока и се разминала с близките си. Те се насочили към болницата, предполагайки, че жената е тръгнала към моргата да прибере трупа на дъщеря си.

Садет Муса успяла да стигне до Момчилград с такси.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


162
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
6
 
33
 
! Отговори
Обективен преди 6 години
Преди 1989-та децата сами ходеха на училище още от първи клас, сами се връщаха и най-често, когато няма баба или дядо в къщи, сами си учеха уроците в къщи и нямаше такова масово израстване в саксия, както е сега. Сега децата не могат нищо да направят самостоятелно, защото ги водят за ръчичка и не ги оставят сами, както изисква закона, което определено не е добре за децата и за родителите. На 7 години е малка, ама не чак толкова, че да не може да остане сама в къщи. То и възрастен да има там, няк
19
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Даването на определния и отсъждане без да се познават фактите и хората е признак на слаб интригантски характер
18
16
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В живота човек има приоритети. Децата би трябвало да са сред тях. За оставиш само дете на 7 г.??? Неправилна преценка. Ще работиш през деня, ако прецениш правилно ситуацията. Мои роднини си оставяха по време на социализма децата в седмична градина. Защо? Защото работели на смени. Време в което имаше работа, отпуск и болничен не беше проблем. Не ги разбрах тогава, сега не разбирам тази жена. Съжалявам.
17
6
 
8
 
! Отговори
инспектор Стрезов преди 6 години
И мащехата не е читава. Работили са заедно, тя го е завела у тях, но детето се е събудило и ги е видяло. Заплашило е, че ще каже на баща си и са му видели сметката.
16
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Па и бабата, като знаеш че щеркати работи на смени и няма на кой да остави детето, де се литнала по Турция
15
4
 
11
 
! Отговори
х преди 6 години
До ХмИнтересното е, че Мехмед не е сред приятелите на леля си във Фейсбук, а и са работели заедно. Да не се окаже селския луд?
14
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ами и аз като дете нямаше при кой да стоя и майка ми на извънредните смени ме вземаше и седях в стайчката за почивка на цеха. Гадно е но поне е някакъв компромис.
13
16
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе неможе да оставиш само дете за през нощта само, ама била на работа, бабата я била немало и т. н. това са глупости и отпуск може да си вземе и болничен..... хиляди начини има, това е малко дете
12
5
 
27
 
! Отговори
Анадолец преди 6 години
До баба Яга"Може, може...Дупе знае 2 и 200...Сега какво - и 5 заплати да взимат, ще ги харчат за цветя на гробищата ли? Да почива в мир малката душчка!"Частично си прав...Дано на никой не му се наложи да остави детето си заради това, че е принудена да се изхрани!!!
11
10
 
12
 
! Отговори
Баба Яга преди 6 години
До гербист-столичан То няма лошо да работи, ама не и през нощта. Денем детето е на у-ще, вероятно - целодневно, няма да остане без надзор...Но да го зареже нощем?! Акълът ми не го побира. Е, сега ще може да си бачка 24/7...майката.
10
6
 
40
 
! Отговори
Анадолец преди 6 години
"7 годишно дете неможе да го оставиш само за през нощта, наложило се , трябвало е или да си смени смените или да си вземе 2-3 отпуска докато се върне бабата, отделно че може и болничен да си вземе, няма лекар който да и откаце в такава ситуация"Колега не подкрепям изцяло, че е оставено детето... Но ти знаеш ли колко работодатели има к.елеши??? Не дават ни отпуска, съкращават ако си вземеш болничен...
9
5
 
11
 
! Отговори
Баба Яга преди 6 години
До Анадолец Може, може...Дупе знае 2 и 200...Сега какво - и 5 заплати да взимат, ще ги харчат за цветя на гробищата ли? Да почива в мир малката душчка!
8
6
 
57
 
! Отговори
Бай Иван преди 6 години
Да почива в мир детето.Ужасна трагедия.Стига се политиканствали.Нищо общо няма етноса тука.Имайте малко уважение кам паметта на детето и скрабта на семейството.
7
7
 
22
 
! Отговори
до Анадолец преди 6 години
7 годишно дете неможе да го оставиш само за през нощта, наложило се , трябвало е или да си смени смените или да си вземе 2-3 отпуска докато се върне бабата, отделно че може и болничен да си вземе, няма лекар който да и откаце в такава ситуация
6
5
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Няма значение какъв етнос си, много жалка история, която ни кара да се замислим дълбоко.
5
15
 
13
 
! Отговори
гербист-столичан преди 6 години
Ами майката не е трябвало да ходи да работи, а да си гледа детето. Къде е тръгнала да работи?Толкова години се развиваме и вървим напред, а народа не разбира че трябва да се промени.
4
15
 
7
 
! Отговори
Баба Яга преди 6 години
До Анонимен Ами то - турчин, ***..все тая...
3
8
 
9
 
! Отговори
Хм преди 6 години
В друга медия пък нищят любовна драма между лелята и племенника й.
2
6
 
27
 
! Отговори
Анадолец преди 6 години
"Много странен случай.Само 7 годишно дете не се оставя."Частично си прав... Ама не може само с една заплата!!!
1
14
 
32
 
! Отговори
Анадолец преди 6 години
"Садет Мусаы бе освободена от ареста днес. Тя бе арестувана заради това, че е оставила детето си без надзор и така го е подложила на опасност.Жената излязла от ареста по чехли и тръгнала в неизвестна посока и се разминала с близките си. Те се насочили към болницата, предполагайки, че жената е тръгнала към моргата да прибере трупа на дъщеря си."Защо е пренудена жената да я остави без надзор!? От кеф ли? Аз се учудвам как е издържала по време на ареста горката!