На бас, че биткойнът ще удари $50 000 в края на 2018 година

Инвеститор/и заложиха за луд скок на криптовалутата
Обновена: 22 дек 2017 07:13 | 22 дек 2017 07:10,
119
На бас, че биткойнът ще удари $50 000 в края на 2018 година
Снимка: visualhunt.com

Неизвестен инвеститор или група от инвеститори са направили залог за 1 млн. долара, че биткойнът ще поскъпне до края на следващата година до 50 000 долара - близо три пъти над текущите цени според фючърсните и спот пазарите на водещата криптовалута, съобщава "Уолстрийт Джърнъл", цитиран от БНР.

Още по темата

Ежедневни записи за търговия, публикувани в сряда вечерта от LedgerX, стартиращ електронен пазар за биткойн деривати, показват, че неидентифициран търговец или група от търговци са закупили биткойн "кол" опции (право за покупка на биткойн в бъдеще на дадена цена) с падеж през декември догодина.

Самият залог е за "кол опции" в цена на биткойн от 50 000 щатски долара, като подобен залог е първият по рода си на борсата LedgerX.

За тези биткойн опции са били платени малко под 1 млн. долара в рамките на последните 24 часа, като не е ясно дали става въпрос за една, или пък за няколко търговски сделки.

Към момента един биткойн се търгува за 16 844 долара, а дали ще стигне до космическите висини от 50 хиляди, ще разберем.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


119
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
85
0
 
5
 
! Отговори
Пеевски преди 6 години
Като пуснем в продажба откраднатите биткойни на стойност 3,5млрд. ще пиете по една студена вода!
84
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Зависимостта на човечествотоот рептилоидите е по-тежкаотколкото баба ти с шортитеможе да си представи .След смъртта душата (или умът)не умира . Но рептилоидите саизмислили начин да го под-мамят да се преражда отновои отново на Земята и дасе ползват от неговата енергия .
83
1
 
4
 
! Отговори
На баба ти шортите преди 6 години
Много приказвате, но преди малко прочетох, че биткойна току що е загубил 20% от стойността си!
82
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На борсата има едно правило-- купуваш когато е евтино ипродаваш когато е скъпо .Тоест сега се купува . Ако нямашпари вземаш назаем . Когатосе вдигне цената продаваш ,връщаш заема и ти оставапечалба от разликата безтаксите .
81
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ламбурджини няма -- имаЛамборгини."". Lamborghini car prices are close to $200,000. ""
80
15
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Прави ми впечатление, че всички които наричат криптовалутите балон и пирамида са със спряно парно! В градски транспорт винаги пътуват прави до перфоратора и "ползват" един билет минимум 2 седмици. Хора които оцеляват буквално на ръба от заплата до заплата, и едвам смогват да платят месечните си сметки. Коментират парите на другите и не виждат трохите в тяхната паничка. Манталитет на мизeрници и бачкатори за жълти стотинки до живот....
79
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ще се осмелите ли да повярвате, че има свят без пари?Възможен ли такъв свят? Колкото повече хора повярват в такъв свят, толкова по-реален ще става той. Ето ви пример с биткойна- ВЯРАТА го прави силен, нищо друго....Ще се осмелите ли? Мислите създават реалността...
78
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Цената може да е паднала ноникой не ги предлага безплатно .Всичко е режисирано и няманищо случайно .На борсатаспекулантите печелят и от вдигането и от падането нацената . Т . е . биткойнът можеда върви нагоре , надолу , надясноили наляво -- спекулантитеще печелят винаги , въпросът едали повече или по-малко .
77
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Криптовалутите са опит да се създаде следващото стъпало на глобализацията ( нищо, че се говори за децентрализация ). Вече силните на деня няма да са отделни държави или корпорации, а само няколко човека. И те ще дърпат конците на целия свят.
76
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
СЕГА е 14440$, преди час беше 12900$, иначе в неделя беше 19660$, луда работа!
75
2
 
2
 
! Отговори
Ванката преди 6 години
Поредният балон. Очаквам след гръмването на имотния балон през пролетта да последва и спукването на този, а металите да добавят 25-30 процента към сегашните стойности. Наблюдавйте пазара на имоти в Германия и Великобритания.
74
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Биткойнът както и изобщо парите , повтарям изобщо парите , са въведениили натрапени на човечеството отрептилоидите . Да , целта е да сеизвлича печалба и да бъде контролираночовечеството . При това положениеда се твърди че фиат парите са нещоповече от биткойна е безсмислено --и двете форми имат една и съща цел .Биткойнът е израз на новите технологии.
73
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Подарявам предколедно три мотики за копане на биткойни.
72
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
pak bogatite po-bogati, a niakoi zavalia shte si izgubi parichkite za nishto. Bit koina e samo za BOGATI hora.
71
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Спира тока и оставаш без пукнат грош....Колко требва да си т***п, за да направиш такова нещо? Или дяволски хитър?
70
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако нямой ми обещае да го купи за 100 000 долара, ще купя на 50 000 долара.
69
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
То може и да струва 20 хилки в зелено, но в магазина с "него" едно кисело мляко не можеш да си купиш!---Мляко не купува, но купува Ламборджини. ;) А до няколко години и мляко ще може.
68
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
То може и да струва 20 хилки в зелено, но в магазина с "него" едно кисело мляко не можеш да си купиш!
67
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
криптовалутите няма да изчезнат, бъдете сигурни. дали ще е биткойн или друго, инвестициите ще растат. ако си мислите, че еврото и долара не са балони, се лъжете. криптовалутата има много по голяма стойност и малко по-малко ще превземе пазара. това което виждате сега е само началото. времените сривове няма да окажат влияние на дългосрочните тенденции. идва и интернета на нещата, а той също ще използва токени за разплащания. по-добре инвестирайте сега, защото след година вечеще сте изпуснали влака
66
2
 
5
 
! Отговори
Малко размисли преди 6 години
Трябва да си сляп да не виждаш какъв театър се разигра с криптовалутите. Първо лятото Китай се отказа,преди 1 месец Ю. Корея която беше топ сила,сега тази седмица ЕЦБ излезе с препоръка ,че трябва да се осветлят сделките и собственоста на криптовалутите......И да се плащат данъци при транзакции.....еми то това ги приравнява с парите. И умните се разбягаха, още докато не е излязъл ФЕД с препоръка ......а това е въпрос на време. Целта е Биткойна е измама, ние ще ви направим Фед койн и Еврокойн.