На бас, че биткойнът ще удари $50 000 в края на 2018 година

Инвеститор/и заложиха за луд скок на криптовалутата
Обновена: 22 дек 2017 07:13 | 22 дек 2017 07:10,
119
На бас, че биткойнът ще удари $50 000 в края на 2018 година
Снимка: visualhunt.com

Неизвестен инвеститор или група от инвеститори са направили залог за 1 млн. долара, че биткойнът ще поскъпне до края на следващата година до 50 000 долара - близо три пъти над текущите цени според фючърсните и спот пазарите на водещата криптовалута, съобщава "Уолстрийт Джърнъл", цитиран от БНР.

Още по темата

Ежедневни записи за търговия, публикувани в сряда вечерта от LedgerX, стартиращ електронен пазар за биткойн деривати, показват, че неидентифициран търговец или група от търговци са закупили биткойн "кол" опции (право за покупка на биткойн в бъдеще на дадена цена) с падеж през декември догодина.

Самият залог е за "кол опции" в цена на биткойн от 50 000 щатски долара, като подобен залог е първият по рода си на борсата LedgerX.

За тези биткойн опции са били платени малко под 1 млн. долара в рамките на последните 24 часа, като не е ясно дали става въпрос за една, или пък за няколко търговски сделки.

Към момента един биткойн се търгува за 16 844 долара, а дали ще стигне до космическите висини от 50 хиляди, ще разберем.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


119
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
5
 
9
 
! Отговори
до 25 преди 6 години
Недей да плямпаш глупости без да си запознат! Можеш да си купиш част от биткой дори и за 50 долара! Излишно е незапознати хора като теб изобщо да се изказват. Реклама било, това било- ти дори нямаш познания да си купиш, бе момче. Нямаш идея как стоят нещата, ама ръси акъл наляво надясно. Аман вече. Ограмотете се преди да пишете тъпизми.
24
6
 
7
 
! Отговори
Маймун преди 6 години
Добре, реално сега няма да кажа нещо, което всеки друг не си го мисли, но ЗАЩО продължавате да правите реклама на биткойн без да пишете, че е спонсорирана публикация? Вече никой нормален не може да си купи от тая простотия и да спечели, освен ако не се раздели с 20 к за 1 койн. Обаче после възниква въпроса - кой ще го купи? Това е балон, който стабилно се е надул. Така ще се пукне та стой та гледай. Момчетата, които разбират от фондови борси са си опекли нещата вече. От тук насам това е комар.
23
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вече почват да усещат, че долара няма да издържи дълго. Рано или късно ще кажат - момчета, системата с долара се срути, който кактвото имал - имал, вече го няма. Сега имаме нова система - биткойн, там всичко е анонимно (да бе, да) и там вече на никой не можете да се оплачета каквото и да стане с парите ви, от днес ще ползвате биткойн.
22
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Криптовалутите нямат нищо общо с развитието на икономиката и никога не са замисляни като такива. Зад тях не стоят реални стоки и услиги. Това са просто системи за транзакции - прехвърлят се виртуални числа от един участник на друг, и така може да си използва за разплащане, защото това прехвърляне е сравнително сигурно и не може да се хакне от хакери.
21
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ами намерете създателите и ги вкарайте в затвора, пратете им НАТО, ако един ден притежателите на криптовалути решат да си създадат собствена парична система отделна и различна от масонската, не виждам защо това да е престъпление :D Действията на правителствата и елитарните общества са мн по-големи престъпления, там престъпленията са за милиарди, ама на тях няма кой да им каже нищо, добре че има "бог", който е решил да се намеси и да заличи масонският капитализъм от лицето на Земята! Ще го видите
20
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Идеята за крипто-парите е подобна на златото- обвързване на растежа на икономиката с добива му...но при този вид икономика нямаш възможност да задлъждееш с 10 хил/за пет години , ако е предвидено че ще си в състояние да произведеш само 5 000 (примерно).
19
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Броят на всички биткоини заложен още от началото в програмата е 21 милиона. А който от "миньорите" успее да закачи достатъчен брой блокчета на блокчейна се награждава с нов биткойн който се създава специално за него. Един ден ще стигнат 21 милиона и повече край, няма да има ново, броят им е ограничен и е нормално да поскъпва цената.
18
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Който преди няколко месеца е чел и се е интересувал, спечели десетки хиляди долари от биткойни. Има и такива, които спечелиха милиони. Какво направих аз? Бях купил 4 биткойна, когато бяха 3000 долара. Продадох 2 от тях за общо 38 000. Другите 2 ги пазя. Да става каквото ще. Междувременно имам и бройки от няколко други валути, но за тях не е моментът за продаване. Престанете с "това било измама". Не е, пари се печелят и до добри (за някой богаташ сигурно 40к долара са нищо, но за мен са нещо).
17
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Въпросът е защо не са в затвора създателите на биткойн. В САЩ преди години група фермери се бяха опитали да създадат собсвена валута за да си обменят в стоки и всичките ги опандизиха, било противоконституционно, а за биткойн никой няма нищо против, никой не търси отговорност от създателите, и интересно кой е финансирал създаването му - доброволци? Които знаят, че за създаватне на друга валута се влиза в затвора, а Саддам и Каддафи ги убиха защото не искаха да ползват долара.
16
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Господ като иска да накаже накого, му взема ума...
15
7
 
4
 
! Отговори
инвеститор преди 6 години
ама много разбирачи има тука и от абсолютно всичко разбират...напълно реална е прогнозата, като се има предвид, че около 1% от потенциалните инвеститори са го захапали биткойн-а. А за тези, които твърдят, че е пирамида, да прочетат какъв е лимита на валутата - за разлика от еврата и доларите, от които пускат в обръщение милиарди всяка година, от тази валута скоро няма да има нови единици.
14
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 4Не си чел Маркс. Много ме радват хора, който обстойно разясняват напълно непознати им неща... :)))))))
13
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вече е 13 000 долара, за последните 12 часа цената спадна, защото най-големите притежатели на масонски пари увиха целият свят, че е балон, който щял да се пръсне, малко се притесниха от този балон, макар това скоро да не стане, даже може и никога да не се случи.
12
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименМаркс е бил пиаянка, която го е гледала майка му цял живот.
11
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 8Реално не мога да си купя нищо и с акциите на Apple, който придобих през 20010, нито с тези на Тесла, който мотая от началото на 2014 ...Но не вярвам, че биткойнът, ще продължи дълго да споскъпва. В един момент, половината ще поискат да си кешират инвестицията и глей ко става. Сега продават хора, които са го копнали или придобили, когато беше доста евтино, но тези намалят.
10
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Опцията въобще не предполага поседваща сделка. Ха на бас, че който най-силно вика какво прекрасно бъдеще имат криптовалутите, в момнта тихомълком разпродава.
9
5
 
8
 
! Отговори
Пърчови гащи преди 6 години
Другари, честно да ви кажа, много се колебая дали да инвестирам в биткойни или в рубли...Какво ще ме посъветвате?
8
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ХА ХА ХА ХА !НА БАС, ЧЕ ДОГОДИНА БИТКОЙНА ЩЕ СТРУВА 71 милиарда рублей?
7
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И реално нищо не можеш да си купиш с тях.
6
5
 
25
 
! Отговори
Иван преди 6 години
Биткойн е отживелица. На ред иде новата пернишка криптовалута пребиткойн