Папата зове за съпричасност към мигрантите: Те нямат вина!

"Има лидери, които не виждат проблем в проливането на невинна кръв"
25 дек 2017 10:45,
68
Папата зове за съпричасност към мигрантите: Те нямат вина!
Снимка: Reuters

Папа Франциск призова католиците по света да не забравят страданията на мигрантите, които "са изгонени от родните си земи" от лидери "искащи да проливат невинна кръв", предава AFP.

"Толкова много стъпки са скрити в стъпките на Йосиф и Мария", заяви Папата на богомолците в базиликата "Свети Петър".

"Ние виждаме следите на милиони хора, които не са избрали да си тръгнат сами, а са изгонени от земите си, напуснали са любимите си", допълни той.

Според него мнозина от погълнатите от настоящата мигрантска криза са били заставени да бягат от лидери, "които, за да наложат властта си и да увеличат богатството си, не виждат проблем в проливането на невинна кръв".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


68
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
0
 
27
 
! Отговори
ХРИСТИЯНИН преди 6 години
Папата става по-папа от Папата .Не каза и ЕДНА ДУМА за убитите в Атентатите хора от Мюсюлмани в Европа , заслужаваха го горките хора да ги почете като Памет .Един Политик , от старите , беше казал - В Европа дори Атеистите са Християни .
23
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ПуйкатаИма верни неща в това, което казваш.На своя земя имате право да се браните от всеки, който е дошъл като агресор.На чужда земя сте в правото си да изисквате да се държат с вас човешки, ако и вие зачитате домакините.
22
0
 
29
 
! Отговори
Защо да съчувствам преди 6 години
на лица, идващи в Европа с омраза в сърцето спрямо християнския свят?Те открито заявяват, че са дошли тук с мисията да наложат тяхната религия!Тази тяхна религия дърпа света векове назад, унищожава културни достижения, лишава хора от човешките им права и поощрява избиването на онези, които изповядват други религии.Само мазохист или душевно болен може да съчувства на такива!
21
0
 
30
 
! Отговори
Не всеки заслужава преди 6 години
Някой има ли представа колко милиона са здравите млади хора, идващи от страни, в които няма военни действия, нито пък някой ги преследва заради етноса, религията или политическите им убеждения?Тези хора не желаят да си дадатзор да получат образование и професия и да работят в родината си. Идват в Европа, за да живеят от социални помощи.За какво точно да му съчувствам на такъв?
20
0
 
17
 
! Отговори
Съпричастност?Да, но преди 6 години
само спрямо онези, които наистина бягат от война, която не са предизвикали сами и не са годни за военна служба. Съпричастността спрямо тях е редно да сеизразява в подпомагане на издръжката на бежанските лагери.Такива лагери се устройват в държави, съседни на тази, в която се води войната. Тези лагери са ВРЕМЕННИ.Свърши ли войната, всеки да се прибира откъдето е дошъл.Докато са бежанци, да спазват законите на страната, която ги е приела.Това е.
19
0
 
37
 
! Отговори
Санитар преди 6 години
И *** и плъховете, които нападат дома ви нямат вина - те просто са си родени вредители ... но това не означава че трябва да приемаме паразите - напротив, трябва планирано и хладнокръвно да ги изтребваме !
18
0
 
29
 
! Отговори
Скарлет преди 6 години
Европа е във война с радикалния ислям!!! Терорът се превърна в рутина от теэи ГЛАВОРЕЭИ НАШЕСТВЕНИЦИ!!! Тоталитарна диктатура, умело эамаскирана от европейските лидери, която толерира донастаняването на ХАЛИФАТА в Европа!!! Весела Коледа!!!
17
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Има нещо сатанинско в този католик
16
12
 
7
 
! Отговори
Пуйката преди 6 години
А когато Тамплиерите и не само благословени от ВАТИКАНА клаха всичко по пътя си и в ЕВРОПА чак до ЕРУСАЛИМ ? На това какво се вика ДЕМОКРАЦИЯ ли пак ? Тия от ВАТИКАНА са най-голямото зло след АМЕРИКАНСКИТЕ *** и руските *** като Сталин !
15
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Папата зове за съпричасност към мигрантите: Те нямат вина!"Прав е че по принцип нямат вина. Почват да имат като грабят, изнасилват и правят атентати в страните които са ги приели.
14
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Така е. Виновниците за положението в света не са масите заливащи Европа и давещи се в средиземноморието. Това е предизвикана истерия, това е проповядвано и дирижирано преселение. Виновниците всички знаем кои са. Онези, които съсипаха светските Ирак, Сирия, Либия, онези които мародерстваха в Афганистан, Кувейт и къде ли още не. Онези които избиха МИЛИОНИ в БИ в името на Цион. Голямата (САЩ) и малката (Израел) сатана са виновни за мъките на европейци, адиатци, африканци, латиноамериканци, всички.
13
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А каква вина имат католици, протестанти и православни, та им натрапват "хора", които не уважават домакините си и религията им?
12
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
NAZOVI TIA LIDERI IMAT IMENA TEB AKO TE E STRAX I NETI IZNASIA KOI DA GO NAPRAVI
11
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ПРАВ Е ПА-ПА ,ЧЕ ТЪМНИТЕ НЯМАТ ВИНА,ВИНАТА Е НА ЦИОНИСТИТЕ ОТ ФАЩ И ИСРАЛсъ КОИТО ЗАПАЛИХА КОНФЛИКТИТЕ В БЛИЗКИЯ ИЗТОК И АФРИКА,ЗАТОВА НАЙ СПРАВЕДЛИВО Е ЩАТИТЕ И ИЗРАЕЛ ДА СИ ГИ ПРИБЕРАТ.
10
0
 
25
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 6 години
Нека да бягат-- ама да бягат при своите-- Иран Ирак Сауди Арабия Дубай Либия Тунис Египет- А те искат все да бягат към късите полички и малодушните страхливи европейци--Папата винаги е прав- но не чак толкова- Европа загива и то пред очите на главните виновници-Брюксел .Много ги боли европолитиците че бежанците не искали в БГ - Ами слава на Бог и Папата- добре че сме бедни и нещастни - един път и това да е било за добро на България !! Никой не иска в БГ *** ) Честита Коледа българи )
9
4
 
20
 
! Отговори
Д’Ебил преди 6 години
Светът нищо хубаво не е видял от християнството. От исляма пък ептен. Християните зверски убиха първата жена учен, Хипахия. Само защото е била астроном и е смятала че Земята не е центъра на света. Именно свещениците сега укриват нелегални имигранти. Така помагат директно на терористите.
8
0
 
35
 
! Отговори
zeus преди 6 години
Папата излезе слуга на ционистите...
7
0
 
28
 
! Отговори
БЯЛА КОЛЕДА преди 6 години
Папата е стар г,лупак, не го слушайте... Да се помолим на Исус да закриля нашата бяла раса, и да не дава войни между белите народи. Да ни предпазва от ордите от близкия изток, да ни предпазва от мюс'юлманите, Амаин !!!
6
0
 
24
 
! Отговори
Шопо преди 6 години
Свети отче,и я не съм виновен !
5
0
 
24
 
! Отговори
Papst преди 6 години
Папата призова германките да свалят *** за Силвестър.