Папата зове за съпричасност към мигрантите: Те нямат вина!

"Има лидери, които не виждат проблем в проливането на невинна кръв"
25 дек 2017 10:45,
68
Папата зове за съпричасност към мигрантите: Те нямат вина!
Снимка: Reuters

Папа Франциск призова католиците по света да не забравят страданията на мигрантите, които "са изгонени от родните си земи" от лидери "искащи да проливат невинна кръв", предава AFP.

"Толкова много стъпки са скрити в стъпките на Йосиф и Мария", заяви Папата на богомолците в базиликата "Свети Петър".

"Ние виждаме следите на милиони хора, които не са избрали да си тръгнат сами, а са изгонени от земите си, напуснали са любимите си", допълни той.

Според него мнозина от погълнатите от настоящата мигрантска криза са били заставени да бягат от лидери, "които, за да наложат властта си и да увеличат богатството си, не виждат проблем в проливането на невинна кръв".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


68
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
64
0
 
1
 
! Отговори
crusader преди 6 години
Papata e iztreshtial. Okonchatelno reshenie na muslimskia vapros triabva!
63
0
 
5
 
! Отговори
финансист... преди 6 години
Папата най-добре да ги вземе във Ватикана.Той е със широко сърце.Освен това там са съсредоточени сериозни финансови средства.Ако вземат да не достигат-Меркел с радост веднага ще помогне.Но да ни ги натрапват на нас,които гледаме как изнасилват и извършват терори-моля моля.Ние нашите пенсионери не можем да си оправим,та ще даваме пари на чужденци от мюсулманските държави,които иначе биха могли да искат помощ от богатите арабски държави.Нали тъй?Ама онези защо се притискат като бълхи в ***?Защо?
62
6
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хем празник християнски чествате, хем сте забравили християнските принципи. Малко поне съпричастие имайте към хората които с загубили всичко. Че има измежду тях изверги - има. Но по-голямата част от тези хора бягат от войната.
61
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Този папа е тотално изперкал. Дсли не е купен с милиони от мър ша та сорос ?
60
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ние ли сме виновните тогава?
59
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А каква вина имат обикновените хора в Европа? САЩ започнаха да "демократизират" света с техни послушковци, за да могат да крадат повече - да си ги прибират. Защо не си отворят границата с Мексико и започнат да извозват с кораби бежанци от Латинска Америка, а? Нали все мислят за доброто на всички.
58
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ПОНЕ ДНЕС, НА НАЙ-СВЕТЛИЯ ХРИСТИЯНСКИЯ ПРАЗНИК, dnesbege-то НЕ ТРЯБВАШЕ ДА НИ НАПОМНЯ ЗА НАШЕСТВЕНИЦИТЕ !
57
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
празнувайте рождество Христово докато ви позволяват че след 20-30 г в Европа ще бъде забранено както е забранено по ислямският свят . БЛАГОДАРЕТЕ се на САЩ те до там докарват Европа
56
0
 
15
 
! Отговори
stalinista преди 6 години
Тоест да сме толерантни към ислямската ***, която нахлува, чупи си прави каквото иска и от толерантност да не празнуваме Коледа, да не ядем свинско месо, да носим бурки
55
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Меркел има вина и нейните господари от краварска Америка . Те краварите палят войни и създават конфликти ..и после старата остроумница кани гости . Весела коледа
54
0
 
9
 
! Отговори
Кина преди 6 години
Пълни глупости ! Пророчествата се сбъдват. Така наречените мигранти са истинските нашественици. Каквото не можаха с оръжие да сторят на Европа през вековете, ще го направят с размножителните си функции, а нещастните европейци даже ще си финаснират унищожението.
53
4
 
3
 
! Отговори
соло преди 6 години
За Асад ли става въпрос,който си стои на топло в двореца до като сирийците се давят в морето бягайки към Европа,а не към Русия.Тръба към Европа от Катар няма да има,ако трябва и последния сириец ще умре за благоденствието на руските олигарси.
52
0
 
8
 
! Отговори
поговорка преди 6 години
Да топлиш змия в пазвата си.
51
0
 
5
 
! Отговори
КуКлус преди 6 години
Тоя по ръката ли трябва да целувам ? По добре да целина моя по главата !
50
0
 
9
 
! Отговори
баси лицемерието преди 6 години
Тоя ЦРУ-то го направи папа,щото предния не слушаше!
49
0
 
10
 
! Отговори
ХХХ преди 6 години
Тоя им миеше краката да !
48
3
 
0
 
! Отговори
@ 45 преди 6 години
Ало граматическата полиция, ходи си земи един леппп за руската салата, наяж си търбуха и легай да спиш, че счупи тъпометъра :D
47
6
 
1
 
! Отговори
@ 44 преди 6 години
Настъпаха те по мазола ли елементарник селски ? Позна ли се *** ? Кой ти каза, че можеш да определяш кой да критикува простащината ти и кой не, а всичкознаещ селски *** ?
46
1
 
14
 
! Отговори
Християнин преди 6 години
А ние каква вина имаме ? Франциск ага .....ние каква вина имаме ? Или си пратеник на дявола или си като всички останали подлезурковци на "великата" Меркел ! Буеренос ефенди ама и нормалните мисюлмани не ги искат !
45
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоя образ ли беше готов да им мие краката!?