Суматоха: Ердоган изненадан, мъж го атакува на сцената

Мъжът искал просто да го прегърне
25 дек 2017 14:37, Александър Попов
130

Мъж създаде паника, след като се качи на сцена, на която реч трябвало да изнесе турският президент Реджеп Ердоган, съобщи в. "Хюриет дейли нюз".

Бодигардовете на държавния глава реагирали бързо и успели да отблъснат мъжа. Инцидентът станал в провинция Шърнак.

Мъжът по-късно обяснил, че единствената му цел била да прегърна президента, но не бил разбран.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


130
Още по темата: ТурцияРеджеп Ердоган
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Каква охрана, ясно се вижда, че първи до нападателя стига фотограф. Охраната му се включи когато вече няма смисъл от нея (нападателя имаше достатъчно време да нанесе поражение)
24
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Памперса е отишъл.
23
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Василев научи турски като искаш да се правиш на голямата работа.Всичко турско всъщност не е турско, най-големите холдинги са в ръцете на разни други. Сабанджъ Холдинг е собственост на семейство Сабанджъ, а те са евреи. И от там като се почне и може да се окаже, че доста неща не са в турски ръце. Включително и добиването на полезни изкопаеми.
22
8
 
7
 
! Отговори
БЯЛ ВЪЛК преди 6 години
Тоя цъ,рвул ще се крие като Кадафи по каналите хаха.....
21
4
 
6
 
! Отговори
До хахаха преди 6 години
Да не ви приберат само всичките роднини дето са по запада и се възползват от блажените му, но от една година на сам станаха много национално настроени със знамена, зарче та с турски цветове по колите се демонстрации изразяващи чист комплекс. Та да не ги изпратят по живо по здраво обратно в Азия, в нормалната им среда
20
5
 
16
 
! Отговори
Некъф преди 6 години
днес.бг и на коледа ли ще ни натрапвате тоя мустакат ***
19
5
 
13
 
! Отговори
Василев преди 6 години
Селяни прости, връщайте се на работа, стига с тези празници и почивка!Пак взехте да се трепете по пътищата, ами след една седмица ще има 100 човека убити на пътя!В Сирия няма толкова убити, хем водят война!Какво го дъвчите Ердоган???В Турция няма такава корупция каквато има в България, а отгоре на всичко турците не са си продали златните находища на чужди корпорации и банки!!!Анадъмно???Агент Тоби Айрлин!ЦРУ!!!
18
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аха, значи сега признаваме че е било робство, вече не е съвместно съществуване? Добре е когато картите са на масата, затова българите ще ви мразим до гроб! Вас скритите лимонки, които като ви е угодно сте турци като ви натиснат и ставате българи! Нас не са ни отказали от вярата дори и след толкова неравностойно кланета! Но колелото се върти
17
0
 
9
 
! Отговори
1 преди 6 години
Това не е атакуване а любов))
16
3
 
7
 
! Отговори
До 22 преди 6 години
Ако с редовен се случи нещо, то ще е последвано от преврат и смяна на власти има щото лоби в Турция и тогава ще видиш как тези 60млн ердоганчета стават себе си! Само ти и някой други заблудени вярвате в идеализма на Психопата, останалите се радват че ги кара да се чувстват със някакво въображаемо самочувствие. А по високите етажи всичко е интереси и борба за власт, няма идеологии!
15
16
 
6
 
! Отговори
истината боли преди 6 години
До До до 5А вашето племе е е българско то е изцяло турско след 500 години турско робство и кръвосмешение вече няма чисти българи. Има само такива които се мислят хаха. В момента има 50% *** в България, 20% Турция и останалото 30% помаци
14
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ПОМИСЛИХ ДА НЕ Е БОКО.ЩОТО ТОЙ Е СПЕЦИАЛИСТ ПО ПРЕГРЪДКИТЕ И ЦЕЛУВКИТЕ.
13
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А какво ни интересува това нас НОРМАЛНИТЕ ХОРА
12
3
 
8
 
! Отговори
Ееееех..... жалко, преди 6 години
А аз така се надявах да се прегърнат и целунат и при Аллах да отидат на момента да си хитруват - току виж на Коледа стават и чудеса.
11
5
 
12
 
! Отговори
шматка преди 6 години
Ердоган и друг Доган ги обичат тези сценични маймунджулъци .Сега и той ще стане хироу хихи.Турските драми са по дълги и от Дързост и к...
10
5
 
12
 
! Отговори
До до 5 преди 6 години
Квадратоглавите не сте само азиатско племе, миш - маш сте, от всякъде сте взели по малко! Обаче си прав за едно, време ви е да ви върнем изцяло в Азия, в Европа нямате място, твърде примитивни сте!
9
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ердоган чете доклад. Изведнъж някой в залата кихва.- Кой кихна? (мълчание...)- Първи ред, стани! Да се разстреля! Бурни аплодисменти.- Кой кихна? (мълчание пак...)- Втори ред, стани! Да се разстреля!Дълго нестихващи аплодисменти.- Кой кихна? (мълчание...)- Трети ред, стани! Да се разстреля!Бурни аплодисменти в цялата зала, всички стават, възгласи "Слава на великия Ердоган!"- Кой кихна?- Аз, аз... (ридания...)- Наздраве, ефенди!
8
0
 
8
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА-ХААААААА преди 6 години
ДА СЕ СМЕЕШ ЛИ ДА ПЛАЧЕШ ЛИ :)))))ХАХАХАААААААА
7
2
 
6
 
! Отговори
До 9 преди 6 години
Ей не се Отказа от глупостта си в защита на мустакатия. Кой е казал, че трябва да влезеш през скенерите? Не може ли да е бил там от няколко дни и да чака пишман - султан? Я ни светни за ответната реакция срещу тази възможност!
6
5
 
4
 
! Отговори
Ердоан преди 6 години
Как може да не го охраняват по-добре, и то в Шърнак. Сега ще смени цялата охрана. Тези в носа ли си бъркат. Та това е Ердоан-надеждата на всички мюсюлмани по света.