Владимир Путин размаха пръст: Не се месете в изборите ни!

Призова да се внимава с чуждестранната намеса през март
Обновена: 26 дек 2017 08:26 | 25 дек 2017 21:45, Александър Попов
267
Владимир Путин размаха пръст: Не се месете в изборите ни!
Снимка: Reuters

Руският президент Владимир Путин призова днес да се внимава за чуждестранна намеса в президентските избори в страната през март, предаде ТАСС.

Законът за чуждестранните агенти може да бъде усъвършенстван, призна Путин на среща с ръководствата на двете камари на парламента. В същото време той подчерта, че нормативният акт трябва да изпълнява своята функция - да не позволи намеса отвън във вътрешните работи на Русия.

Путин призова за внимателно изучаване на работата на чуждестранни компании в социалните мрежи по време на предизборната кампания в Русия.

Още по темата

Делът на рекламите на руските медии Ар Ти и "Спутник" в западните социални мрежи бе стотни от един процент, въпреки целия шум по въпроса. А у нас чуждестранните компании имат много по-голямо присъствие в социалните мрежи, коментира руският президент.

Путин призова Държавната дума и Съвета на Федерацията да се занимават не само с политическа борба преди изборите, но и да не забравят за законотворческата си работа.

Руският президент се обяви за премахване на 13-процентовия данък печалба върху средствата, връщани в страната от чужбина, както и за нова амнистия за връщане на капитали в Русия, предаде Ройтерс.

Агенцията припомня, че на фона на големия отлив на капитали през 2014 г., влошаването на отношенията със Запада заради Украйна и ниските цени на петрола, руските власти обявиха амнистия за онези, които връщат капитали в страната. Тя изтече в средата на миналата година.

Сега не се налага широко използване на руските въоръжени сили в Сирия, отчете Путин, цитиран от ТАСС. Той уточни, че руските военни в тази страна ще изпълняват целенасочени задачи в борбата срещу тероризма, ако се налага.

Ситуацията с терористичната заплаха в Афганистан щеше да е още по-лоша, ако там нямаше американски войски, коментира Путин. Той призова за обективно признаване на този факт, въпреки "сложните отношения" между Русия и САЩ.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


267
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
161
2
 
7
 
! Отговори
САМО ПУТИН И ВЕЛИКА преди 6 години
ПУТИН Е СИГУРНО НА 200 ПРОЦЕНТА ЧЕ ЩЕ СПЕЧЕЛИ ИЗБОРИТЕ ТОВА Е АБСОЛЮТНО СИГУРНО БЪДЕТЕ СИГУРНИ В ТОВА
160
1
 
9
 
! Отговори
usa = на джудже преди 6 години
Това е Властелина на Вселената - Владимир Путин. Ванга го е предрекла ; "Всички ще паднат в краката на Владимир " Русия ще я направи отново Велика. Така както навремето Наполеон каза ; " Русия доказа че е непобедима.
159
2
 
14
 
! Отговори
САМО ПУТИН И РУСИЯ преди 6 години
ДА ЖИВЕЕ ВЕЛИКА РУСИЯ И ВЛАДИМИР ПУТИН С РУСИЯ И ПУТИН НАПРЕД АЗ СЪМ ГОЛЯМ ФЕН НА РУСИЯ И ПУТИН ВИНАГИ СЪМ ПОДКРЕПЯЛА РУСИЯ.
158
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
След месец ще лъснат всичките милиарди на олигарсите в рашка. ***(к)ин и компания са в стрес,че няма да могат да си харчат откраднатите пари на запад.
157
5
 
2
 
! Отговори
Българин преди 6 години
ДаГоДу джуджето и всичките му фенове.
156
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Изборите в Русия1. Путин2. Пак Путин3. концлагер.
155
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 190Я кажи за един руснак управлявал по дълго от джуджето за последните 200 години ?
154
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Горкото джудже ! Не стига, че фалшифицират псевдоизборите, притеснил се, че няма да има 120% гласували з анего !Пу !
153
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ТракТи май искаше да кажеш нещо, но не се получи. Седни, помисли, ако имаш малко от дефицитното сиво вещество и напиши нещо разбираемо! За каква жаба става дума, оленце?
152
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ами колко драскачи се хранят от Русия? 188 /255/ поста за 12 часа! Егати темата! Доходоносна! Дращите за нещо, което и така е пределно ясно - изборите ще спечели Владимир Владимирович Путин!Въпрос: колко години Съединените щати бяха управлявани от фамилия Буш? Благодаряза точния отговор! Путин поне не основа династия.
151
5
 
3
 
! Отговори
Трак преди 6 години
Видяла жабата , че подковават коня и тя вдигнала крак.Джуджето пак стана за смях.
150
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 187 Теб трябва да те върнат да си научиш граматиката в пети клас, бе ***! Как не ви е срам да драскате глупости и то на развален български!
149
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Идьотите, които плюете Навални и Собчак, не си ли давате сметка, че се месите в руските избори?
148
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И да се плюнчите, и да не се плюнчите срещу Русия,Путин ще си спечели изборите ,защото има хиляди причини руснаците да обичат и уважават лидера си!Не забравяйте, че вие мизерствате в бокова България ,оставете хората да си уреждат живота .
147
4
 
0
 
! Отговори
СатаНАТО преди 6 години
Крадецът вика Дръжте крадеца.Познат прийом.
146
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Гузен негонен бяга.
145
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Боко колко години ще управлява още?Стадото все го избира, ама стават все по.малко, че платиха на 300000 ромеи.
144
3
 
3
 
! Отговори
антизападопоклонник преди 6 години
До Боби,Този път не позна! Най-голямата изненада за тези избори засега е факта, че Генадий Зюганов се оттегли и няма да се кандидатира! Вместо него КПРФ реши да издигне кандидатурата на Павел Грудинин(успешен ръководител на затворена стопанска организация)! Този, последния всъщност се явява независим кандидат и дори и не е член на КПРФ! Само че по нашите медии ще се убият да пишат за Навални, а за Грудинин които всъщност се очертава да е основния опонент на Путин на предстоящите избори не пишат
143
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
то така или иначе няма нужда да се меси никой . нали 180% от алкохолизираното стадо щяло да гласува за него :)
142
1
 
11
 
! Отговори
Бранимир преди 6 години
Обявете резултата от сега защо ще харчите за избори то са знае путин до живот