Владимир Путин размаха пръст: Не се месете в изборите ни!

Призова да се внимава с чуждестранната намеса през март
Обновена: 26 дек 2017 08:26 | 25 дек 2017 21:45, Александър Попов
267
Владимир Путин размаха пръст: Не се месете в изборите ни!
Снимка: Reuters

Руският президент Владимир Путин призова днес да се внимава за чуждестранна намеса в президентските избори в страната през март, предаде ТАСС.

Законът за чуждестранните агенти може да бъде усъвършенстван, призна Путин на среща с ръководствата на двете камари на парламента. В същото време той подчерта, че нормативният акт трябва да изпълнява своята функция - да не позволи намеса отвън във вътрешните работи на Русия.

Путин призова за внимателно изучаване на работата на чуждестранни компании в социалните мрежи по време на предизборната кампания в Русия.

Още по темата

Делът на рекламите на руските медии Ар Ти и "Спутник" в западните социални мрежи бе стотни от един процент, въпреки целия шум по въпроса. А у нас чуждестранните компании имат много по-голямо присъствие в социалните мрежи, коментира руският президент.

Путин призова Държавната дума и Съвета на Федерацията да се занимават не само с политическа борба преди изборите, но и да не забравят за законотворческата си работа.

Руският президент се обяви за премахване на 13-процентовия данък печалба върху средствата, връщани в страната от чужбина, както и за нова амнистия за връщане на капитали в Русия, предаде Ройтерс.

Агенцията припомня, че на фона на големия отлив на капитали през 2014 г., влошаването на отношенията със Запада заради Украйна и ниските цени на петрола, руските власти обявиха амнистия за онези, които връщат капитали в страната. Тя изтече в средата на миналата година.

Сега не се налага широко използване на руските въоръжени сили в Сирия, отчете Путин, цитиран от ТАСС. Той уточни, че руските военни в тази страна ще изпълняват целенасочени задачи в борбата срещу тероризма, ако се налага.

Ситуацията с терористичната заплаха в Афганистан щеше да е още по-лоша, ако там нямаше американски войски, коментира Путин. Той призова за обективно признаване на този факт, въпреки "сложните отношения" между Русия и САЩ.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


267
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
101
10
 
7
 
! Отговори
Русофилски лъжи преди 6 години
До Анонимен........Руснаци и украинци са братя, но англосаксонската глобалистка мафия успя да ги вкара във война. Обикновените украинци и руснаците в Източна Украйна са жертва на *** от десен сектор-неофашисти.........Руснаците нямат вече братя, а украинците са жертви на психясалото кремълско джудже и на великоруския шовинизъм.
100
5
 
8
 
! Отговори
Русофилски лъжи преди 6 години
До Анонимен......Освен това 20 години преди Катинската гора, поляците са избили 80 000 руски военопленници. И са завзели територии на Русия. А руснаците са уъбили само 12 000 полски офицери. Ако бях аз, то в Полша......Ако беше ти и България нямаше да я има, а да бъде Задунайска руска губерния. А тия лъжи, които тиражираш ще ги говориш на сборището край Копринка. Тамааудиторията кълве на всичко.
99
6
 
6
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
Навални е чужд агент, няма шанс в Русия.Руснаците си научиха урока.
98
8
 
4
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
До Русофилски лъжиТова не е пропаганда с/у Украйна.Руснаци и украинци са братя, но англосаксонската глобалистка мафия успя да ги вкара във война.Обикновените украинци и руснаците в Източна Украйна са жертва на *** от десен сектор-неофашисти.
97
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Руските управници вимаги са били психопати и параноици и все чуждестранни агенти и заговори им се привиждат.
96
3
 
9
 
! Отговори
Русофилски лъжи преди 6 години
До анонимен....Скоро фашагите в Киев, които убиват руски деца и жени, ще бъдат наказани!.... Дори и в руската *** вече не използват такава долнопробна пропаганад срещу Украйна. Застинал си на ниво 2014-а година.
95
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
По стар руски обичай джуджака представя Русия за жертва на Запада. Руската *** винаги се е представяла за невинна жертва и е приписвала всички свои мерзости, които е правила на другите страни и народи на своите вечни противник - цивилизованите западни държави.
94
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Болшевиките защо говорят за гейове?Ленин какъв е бил?Да прочетат в руски сайтове.
93
1
 
3
 
! Отговори
До 128 преди 6 години
Това е фалшива новина
92
5
 
5
 
! Отговори
антисоросоид преди 6 години
Днес нещо са се активизирали платените сороски антибългарски драскачи. Далече е още 2 февруари ама сигурно правят сухи тренировки от сега още
91
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Темата за базата в Уляновск и до днес не е удобна за болшевиките, но указът на Медведев за премахване на базата на НАТО в Русия е подписан едва през 2015 г. Т.е. твърде е пресно за да се правят, че я е нямало тази база.Бил кацнал само един самолет на НАТО в тази база. Ами ето, значи даже е използвана. А отдаването на руското въздушно пространство на НАТО за ползване? И то за няколко години Всички тези неудобни факти за Путин не се казват на нито една пресконференция с него.Никой не смее да каже
90
5
 
8
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
Скоро фашагите в Киев, които убиват руски деца и жени, ще бъдат наказани!
89
5
 
9
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
Украйна се командва от неофашистите от десен сектор, бандеровците не са толкова интересни.Украйна е буферна държава, която западните сили (Англия, Франция и САЩ) излопзват в хибридната война с Русия.Русия е велика, Крим е руски, свикнахте ли?
88
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
То странното е, че след като Запада налага санкциите на Русия Медведев не веднага отнема базата в Уляновск от НАТО. Тея вече до такава степен са клекнали пред НАТО, че забравят да се изправят.Иначе много удобно се плюе НАТО навсякъде и се премълчава известният на всички факт с базата в Уляновск.Все едно този факт не съществува.Иначе даже имаше по едно време в руските медии снимки на влакова композиция с оръжие на НАТО преминаваща транзит през Русия.Путин сигурно е "забравил" за фактите.
87
8
 
5
 
! Отговори
Зозо преди 6 години
Точно пропутинските БГ-минетчии да говорят за гейство е смешно. Да коментират меката на гейпорното - Петербург!
86
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Писна ми от лъжите на болшевиките.1. Били се сражавали срещу Германия през Втората световна. А кой влезе във войната на страната на Германия поделяйки си Полша и анексирайки независима Полша? Кой изби 12000 полски офицера в Катин?2. Бандеровците били фашисти. А как така Бандера е лежал в нацистки концлагер? Това е същото както при поляците, които са се сражвали срещу нацистите и после са убити от болшевиките защото са знаели какво е станало в Катин и веднага са били обявени за фашисти.
85
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Русия е велика, Крим е руски, свикнаха ли лицемерите от Англия, Франция и САЩ и слугите им в България?
84
3
 
7
 
! Отговори
чекист преди 6 години
До АнонименАми ти не четеш или по скоро не разбираш. В случая Путин се отнася положително към присъствието на Запада/по специално САЩ/ в Афганистан . Прави го защото има силни гласове в Русия , не само да спре логистичната помощ за войските на НАТО/транзит, бази, специалисти/, а и да се помогне на талибаните с оръжие, спътникова информация, както американците им помогнаха през 80те
83
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Русия е велика с политици като Путин, Медведев и Сергей Лавров!
82
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
111 Ще видиш ти едни мъже на втори февруари