Владимир Путин размаха пръст: Не се месете в изборите ни!

Призова да се внимава с чуждестранната намеса през март
Обновена: 26 дек 2017 08:26 | 25 дек 2017 21:45, Александър Попов
267
Владимир Путин размаха пръст: Не се месете в изборите ни!
Снимка: Reuters

Руският президент Владимир Путин призова днес да се внимава за чуждестранна намеса в президентските избори в страната през март, предаде ТАСС.

Законът за чуждестранните агенти може да бъде усъвършенстван, призна Путин на среща с ръководствата на двете камари на парламента. В същото време той подчерта, че нормативният акт трябва да изпълнява своята функция - да не позволи намеса отвън във вътрешните работи на Русия.

Путин призова за внимателно изучаване на работата на чуждестранни компании в социалните мрежи по време на предизборната кампания в Русия.

Още по темата

Делът на рекламите на руските медии Ар Ти и "Спутник" в западните социални мрежи бе стотни от един процент, въпреки целия шум по въпроса. А у нас чуждестранните компании имат много по-голямо присъствие в социалните мрежи, коментира руският президент.

Путин призова Държавната дума и Съвета на Федерацията да се занимават не само с политическа борба преди изборите, но и да не забравят за законотворческата си работа.

Руският президент се обяви за премахване на 13-процентовия данък печалба върху средствата, връщани в страната от чужбина, както и за нова амнистия за връщане на капитали в Русия, предаде Ройтерс.

Агенцията припомня, че на фона на големия отлив на капитали през 2014 г., влошаването на отношенията със Запада заради Украйна и ниските цени на петрола, руските власти обявиха амнистия за онези, които връщат капитали в страната. Тя изтече в средата на миналата година.

Сега не се налага широко използване на руските въоръжени сили в Сирия, отчете Путин, цитиран от ТАСС. Той уточни, че руските военни в тази страна ще изпълняват целенасочени задачи в борбата срещу тероризма, ако се налага.

Ситуацията с терористичната заплаха в Афганистан щеше да е още по-лоша, ако там нямаше американски войски, коментира Путин. Той призова за обективно признаване на този факт, въпреки "сложните отношения" между Русия и САЩ.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


267
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
81
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Че то за Афганистан нали и вие помагахте бе Путин?Медведев не подписа ли указ за отдаване на НАТО на военната база в Уляновск, заедно с летище за всякакъв калибър самолети?Не бяхте ли вие и вашата прехвалена партия ("Единая Россия") тези, които разрешихте транзитни полети на самолети на НАТО над Русия?Какво се правите сега на недоволни? Вие също участвахте в Афганистан на страната на НАТО срещу някакво символично заплащане.
80
12
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Жужана е типичния коммунист - винаги обвинява другите в собствените си грехове :)))Той се меси навсякъде, а уж се месели другите в неговите избори ;)И децата знаят че той ще спечели, нали всичко това се подготвя от над 15 години ?!
79
20
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На никой не му пука за тая сибирска ***.За какво да се бъркат в Русия ?!Света си върви напред, а Русия си стои в 19-ти век.Да зареждат с горива ЕС и да си стоят в Сибир.Изобщо не са нужни на света тези аллкоххолици.
78
9
 
11
 
! Отговори
Гост+ преди 6 години
Що не хакнат изборите в Русия? - всички имат добри хакери, та Путин после да разследва една година защо не е спечелил. Защото Путин не може да загуби господа, а Русия не би се преструвала на бананова република за да оправдае евентуална загуба на Путин с намеса отвън. Лицемери, лицемери.....
77
10
 
10
 
! Отговори
БГТРАКИЕЦА преди 6 години
ОТ СЕГА БЪКА ОТ ЧУЖДЕНСТРАННИ АГЕНТИ,ТЕЗИ ПАРИ ДТА ГИ ДАВАТ ЗА ПЛАТЕНИ АГЕНТИ МОЖЕШЕ ДА ГИ ДАДАТ НА БЕДНИТЕ,*** НАЛИТЕ ПЕЧАТАТ ПАРИТЕ,МОГТ ДА ДАВАТ КОЛКОТО СИ ИСКАТ САМО ДА СТАНЕ ТЯХНАТА РАЗРУШЕТЕЛНА ПОРЕДНА ДЪРЖАВА.РУСОФОБЧЕТАТА ЩЕ УМРАТ ОТ ЯД, ЧЕ ИМА ЕДИН ЧОВЕК КОТО МИСЛИ ТРЕЗВО И С ГЛАВИТЕ СИ А НЕ С ВОЕННИЯ СИ КОМПЛЕКС.
76
1
 
2
 
! Отговори
До 106 Зозо преди 6 години
Зозчо, нежно чадо . Как си чувстваш след вчерашната "гореща" вечер ?
75
2
 
2
 
! Отговори
До 110 преди 6 години
Ама как само се издаде сам, че се влюбваш в мъже ! По какви си падаш ? Предполагам , че по африканци , нали ?
74
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
107 какво ли ще пишеш след втори февруари
73
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тик так тик так втори февруари идва в крак
72
5
 
5
 
! Отговори
До 104 Берлин преди 6 години
Споко бе. Ти ще си първия който ще се възнесе от полонии в новата година ама май е по сигурно от свръх сороска доза ....
71
8
 
13
 
! Отговори
Зозо преди 6 години
Какво е казал Джуджи-велики няма никакво значение, а форумните путинчета са жалка история!
70
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
УжасТ!
69
17
 
27
 
! Отговори
Голямо разнообразие преди 6 години
на руските избори: Путин -космонавт,Путин -от московската джамия, Путин от православната КГБ църква, Путин-балерина,Путин -танкист, Путин -шахматист, ....и за по-голяма част от руснаците Путин на токчета ..ха.ха
68
17
 
18
 
! Отговори
путларах акбар преди 6 години
Путин размаха пръст: Не се месете в изборите ни!..ха.ха.ха какви избори бе клоун ? Избора е един..ха.ха руска култ-урааааааааааааааааа
67
9
 
11
 
! Отговори
бг преди 6 години
Ама продължават да изпълняват наставленията,идващи от Израел,САЩ и Световния Еврейски Конгрес.
66
18
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Те и украинците работят в момента за без пари в Русия. И всичките като мнат границата стават руснаци... Русия винаги ще им а евтина работна ръка от Украйна. Те затова им разрешиха да се отделят - за да могат да ги експлоатират безпроблемно.
65
12
 
19
 
! Отговори
бг преди 6 години
Навални е по-голем *** от Азис,Соломон Паси и Лютви Местан.
64
3
 
4
 
! Отговори
ехеее преди 6 години
До Обичам експерти Нови заводи викаш а? Има ли още таджики да работят за без пари?
63
15
 
18
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
Русия и Китай вече не търгуват с долари.Други страни вече също бягат от долара-Индия, Бразилия, Южна Африка, Венецуела , КНДР и т.н.САЩ са пред фалит- няма кой да купува хартийките им без покритие.Оранжевите революции вече не вървят...............всички разбраха западните гадни номерца.Америка загива.........................
62
12
 
22
 
! Отговори
Русия е велика преди 6 години
Крим е руски ЗАВИНАГИ!Свикнаха ли западните лицемери от Англия, Франция и САЩ и слугите им в България!