Японци държали щерка си 15 г. под ключ, оставили я да умре!

Тя починала на 33 години, тежала едва 19 килограма
28 дек 2017 12:00, Елка Василева
20
Японци държали щерка си 15 г. под ключ, оставили я да умре!
Снимка: архив, Reuters

Японската полиция арестува семейна двойка за това, че в продължение на 15 години държали дъщеря си изолирана от света и я оставили да умре от студ в неотоплена стая, предаде ДПА.

Задържаните са съответно на 55 и 53 години. Те затворили дъщеря си в изолирана стая в къщата си в Осака, когато тя била на около 16-17 години, защото имала умствена изостаналост, която я тласкала към насилие.

Когато младата жена починала, тя тежала едва 19 килограма, въпреки че била на 33 години.

Родителите й разказали по време на разпитите в полицията, че дъщеря им разполагала с примитивна тоалетна в стаята си. Вода получавала от тръба, свързана с външен резервоар. Стаята била с площ 3 квадратни метра.

Около нея родителите на младата жена инсталирали 10 охранителни камери, за да я наблюдават и да се уверят, че никой друг няма да я забележи. Стаята имала врата, която се отваряла само отвън.

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още по темата: дъщеряЯпониястуд
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
*** МИЛИЦИОНЕРИ!!
8
1
 
9
 
! Отговори
Продължение преди 6 години
Зетят отишъл в милицията и казал какво е видял.Когато милицията извадила оттам тази нещастна жена,тя била вече над 30 г., а когато са я зазидали е била на 16 г.Родителите се оправдали, че момичето започнало да показва признаци на психични отклонения и затова я били затворили там.Само че дъщерята съвсем адекватно отговаряла на всички въпроси.Казала,че не одобрили приятеля й. Когато я питали как да ги накажат, казала да им причинят същото, каквото и те на нея.За този случай писало по вестниците
7
6
 
6
 
! Отговори
Знам от мои близки, преди 6 години
че в България, много отдавна, е имало подобен случай. Някъде през 50-те години, на село, родители зазидали по-голямата си дъщеря в стаичка в мазето. Оставили прозорче, през което да й дават храна и вода.Имали по-малка дъщеря. Когато тя чувала звуци, идващи от мазето, те й казвали, че е имала сестра, която е починала и се превърнала във вампир. Поне това е казала след време по-малката сестра. Когато тя се омъжила, зетят заподозрял нещо, видял че в мазето има стая с човек вътре - продължавам
6
4
 
11
 
! Отговори
Ст. преди 6 години
Сега те в стаята
5
0
 
13
 
! Отговори
Гого преди 6 години
Въпреки всички ситуации в живота , винаги има такива с нелогични обяснения.Има родители , които отдават своя живот на децата си с физически и душевни дефекти и други - погубващи децата сиРодител или "родител" ?
4
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В японската култура е много срамно детето ти да е с някакъв недъг - умствен или физически ... затова се стига до такива трагедии.
3
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Urodi roditeli da puknat
2
0
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
***,сега и тях да ги затворят при същите условия,за същото време.
1
0
 
74
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не знам тази дали е била умствено изостанала, но тези определено не са били с акъла си! Да са чували за специализирани заведения, където се грижат за такива хора?