Присъди за 27 гюленисти в Турция – от 1 до 12 г. затвор

Сред осъдените са юристи, бивш началник на полицията
28 дек 2017 14:45, Елка Василева
20
Присъди за 27 гюленисти в Турция – от 1 до 12 г. затвор
Снимка: архив, Reuters

Двадесет и седем души бяха осъдени на различни срокове затвор в Турция по обвинение в принадлежност към организацията Фето, обвинявана за опита за преврат в Турция през юли 2016 г., съобщи ТАСС, позовавайки се на Анадолската агенция.

Сред осъдените има юристи, бивш началник на полицията и координатор на клетки на организацията. Те са получили присъди между една и 12 години лишаване от свобода.

Силите за сигурност в Турция задържаха вчера 54 души по подозрения за връзки с Фето, припомня ТАСС, цитирана от БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още по темата: ТурцияприсъдиФЕТО
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
3
 
2
 
! Отговори
ZULU преди 6 години
A TOZI SHIZOFREN RECO DETO PLACHESE ZA GULEN S GODINI KOGA STE TIKNAT VECHNO V PANDIZA,NAKOY DEN I NA NEGO STE MU POTRBVA SPARAVEDLIVO PRAVOSIDIYE.ISTORIATA POMNI VSICHKO.
17
0
 
11
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА-ХААААААААА преди 6 години
1 година- за тези които са пропяли и са се покаяли, реално са в затвора от 1 година , и си изтърпяха наказанието. За артистите 12 години :)И Тръм развя белия байрак, беше ограничил визите от Турция за САЩ за 1 година - до 2019,Ердоган му върна същото, ограничи визите от САЩ.Преди около 1 час , от посолството на САЩ писаха, че махат ограниченията за визи :)Има едни от европейското крило, за тях присъдите ще са по малки или ще отпаднат , Европа подкрепи Ердо за Ерусалим :)
16
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Шпионите на ЦРУ в затвора , браво на Ердоган върна държавата на турския народ.
15
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Гюлен е Турския вариант на Сорос.. Един ден тези които се финансират от Сорос , ще ядът дървото.
14
1
 
3
 
! Отговори
ole преди 6 години
Браво на Ер До.След това ще зачатка илюминатите и ционистите.След това ще се захване и с ''Братството на шарения дракон''''Алиса в страната на чудесата''и най накрая ''Отровните калинки от планетата на Очо Бочо''.
13
0
 
8
 
! Отговори
въпросът е преди 6 години
Някой представител на това азиатско, катунарско племе, което изтреби десетки хиляди Римляни за да им открадне земята и след това да се представя като жертва на гърците, може ли да ми обясни защо отоманците не ви затриха веднъж за винаги? Имаха 485 години и нищо не свършиха, тяхната вяра! Помислете върху този въпрос г-да. еврокатунари.
12
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ние очаквахме хиляди да вкара в затвора този диктатор, а то само 27 души със смешни присъди. Размекнал се е падишахът, станал е мекушав.
11
5
 
5
 
! Отговори
ГУРБЕТЧИЯТА преди 6 години
НЕ СЕ УЧУДВАЙТЕ ,ЧЕ ПРИСЪДИТЕ СА ОТ 1 ДО 12 Г . !ЕРДОГАН СИ ИМА СВОЯ ТАКТИКА ДА ЗАБЛУЖДАВА СВЕТА ! ТАКА ДРУГИТЕ ДЪРЖАВИ ЩЕ СИ ПОМИСЛЯТ ,ЧЕ ПРИСЪДИТЕ НАИСТИНА СА СПОРЕД ПРАВОСЪДИЕТО И СПОРЕД СТЕПЕНТА НА НА ВИНА НА ВСЕКИ ЕДИН ПОДСЪДИМ ! НАЙ-ГОЛЕМИТЕ СИ ОПОНЕНТИ ЕРДОГАН ОТДАВНА ГИ ТИКНА В ЗАТВОРА С ДОЖИВОТНИ ПРИСЪДИ , А ТЕЗИ СА МАЛОВАЖНИ , ТАКА ЧЕ 5 ИЛИ 6 ГОДИНИ ЗАТВОР УДОВЛЕТВОРЯВАТ ЕРДОГАН !
10
10
 
4
 
! Отговори
HawkTheOttomanFag преди 6 години
Надеждата ми е в кюрдите! Дано да съборят Ердогановата диктатура!
9
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Най-вероятно ще ги убият в затвора.
8
3
 
9
 
! Отговори
1 преди 6 години
Присъдите са доста малки,трябваше над 25години,да им дадат.
7
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 4Да, но сега има много страни, който го гледат. А и никой, който е клал наред, не е свършил добре ...
6
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ЕССР няма ли да им наложи санкции или плашат само мишки като нас?
5
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Г.УРБЕТЧИЯТААми султан Ердоган неслучайно сияеше от радост и каза - това е дар от Аллах !Аз ,а и не само аз , а дори съм слушал експерти по телевизията които мислят ,че този така наречен опит за преврат Ердоган сам си го е организирал за да може след това да скалъпява обвинения и да елиминира неудобните !
4
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Те са получили присъди между една и 12 години лишаване от свобода..Много милостив се оказа султанът. На времето за предателство са падали глави.
3
3
 
5
 
! Отговори
Mda преди 6 години
Orient
2
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Те още 15 години ще ги съдят, за принадлежност.Както едно време, съдиха хората за "контрареволюционни" действия, 20 години, след всякакви революции и техните контри.
1
7
 
8
 
! Отговори
ГУРБЕТЧИЯТА преди 6 години
" ЧИСТКАТА " ПРОДЪЛЖАВА С ПЪЛНА ПАРА !КАКТО КЪЛЪЧДАРОГЛУ БЕШЕ КАЗАЛ -СТАНАХМЕ СВИДЕТЕЛИ НА ДВЕ ДАТИ 15 ЮЛИ / ДЕНЯТ НА ПУЧА / ! ЕДИНИЯТ 15 ЮЛИ БЕШЕ НА НАРОДА , СПРЯ ПУЧИСТИТЕ И ТАКА ПРЕДОТВРАТИ ПРЕВРАТА ! А ВТОРИЯТ 15 ЮЛИ Е НА ЕРДОГАН , КОЙТО СЕ ВЪЗПОЛЗВА ОТ СЛУЧАЯ ЗА ДА ЗАПОЧНЕ ДА ЕЛИМИНИРА НЕУДОБНИТЕ КАТО ГИ ОБВИНЯВА ВЪВ ВРЪЗКА С ОРГАНИЗАЦИЯТА НА ФЕТО !