Нова година – нова рожба: Как да заченете момче

Хранителният режим е от значение, съветват експерти
1 яну 2018 20:45, Eкип на Puls.bg
11
Нова година – нова рожба: Как да заченете момче
Reuters

Като единствен що годе сигурен метод за зачеване на бебе с желания пол се сочи инвитро оплождането. Според специалистите по въпросите на забременяването обаче има и няколко чисто практични трика, които бъдещите родители може да прилагат за повишаване вероятността да си направят бебе от мечтания мъжки пол.

В предходен натериал разгледахме няколко препоръки за двойките, които искат да повишат шанса бебето им да е момиче и се убедихме какъв майсторлък се изисква за това. Оказва се, че и зачеването на момче не е никак лесна задача. Има обаче няколко препоръки, спазването на които може да повиши вероятността видеозонът няколко месеца по-късно да покаже наличието на издайническите атрибути на мъжкия пол.

Препоръки за зачеване на мъжка рожба

Доказано е, че сперматозоидите, които носят Y-хромозома и кодират мъжкия пол на бебето, се движат малко по-бързо, но пък преживяват по-кратко след еякулация. Тези особености трябва да се имат предвид от двойките, които "работят" за мъжки наследник. Има няколко мерки, които ще позволят на някой от по-бързите мъжки сперматозоиди да достигне първи до яйцеклетката и да даде път за развитие на мъжка рожба.

Счита се, че изживяването на оргазъм и специфичните вибрации на гладката мускулатура на влагалището ускоряват придвижването на спермата към матката и яйцеклетката. Това дава допълнителен начален тласък на и без това по-бързите сперматозоиди, носещи Y-хромозома и повишава шанса някой от тях да оплоди яйцеклетката. Тази особеност поставя много важна и деликатна задача пред бъдещите бащи в случаите, когато сексът е ориентиран към зачеване. Тук важността на оргазма на жената се удвоява.

Още съвети за зачеване на момче може да прочетете в Puls.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Прочетете само първото изречение от текста. Останалото е излишно.
8
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Защо момче ако момиче ми е по-близо до душата?
7
3
 
5
 
! Отговори
Факт преди 6 години
Големите Мъже'' имат само женски. ,,Мъже'' с главно ,,М".Те са спокойни,и сигурни,непукиси.По време на война,поради стресът,се раждат само мъжки,а по време на Мир,женските,преобладават.В България,по време на войните,1-ва,и 2-ра,са се раждали само мъжки,поради стресът.Чак като са свършвали войните,са започвали да се зачеват женски.Младите татковци,новобранци в семейният живот,са по неспокойни,и притеснени от по улегналите,,ветерани'',и в повечето случаи правят първото мъжко.Божа Работа.
6
9
 
12
 
! Отговори
Баща на две момчета преди 6 години
Хватката е следната: за момче трябва да се поизпотите здраво. Мъжа трябва да е доминиращ и водещ, той да определ всичко. И запомнете, в никакъв случай не пускайте жената да е отгоре! Ако оставите тя да тя да е водеща страна, ще направи женско. Споделям моя опит, имам и момиче.
5
6
 
9
 
! Отговори
знаещ преди 6 години
Мъжкия спермзоид е в лявото мъдо завързваш дясното и действаш.
4
7
 
4
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
От опит знам "момчетата са по кьошетата по точно казано в ъгъла" когато правиш деца ако бъркаш и имаш тази възможност по на дълбоко в ълите на жената ще са момчета.
3
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Глупости на търкалета. С жена ми много искахме да имаме момче. Съответно тя е доктор и има достъп до горе-долу каквото ви хрумне като информация.По начало шанса е 50/50. Най-ефективния метод се оказа някакво скъпоструващо(около 40 000$) разделяне на сперматозоидите, което се правело само в САЩ, което дава шансове 65-70% да се улучи желания пол. Тоест, от 50/50, отивате на 65/35.Всички други (известни към 2016-та) методи и проучвания имат по-малка успяваемост. Да не кажем, че нямат никаква.
2
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Във в. "Позвънете" излиза един съвет, който е истина. Няколко познати го ползваха и садоволни от резултата
1
3
 
29
 
! Отговори
Разбрал преди 6 години
Аха, значи ако е правен с оргазми, демек с кеф е момче. А ако е насила е момиче. Сега разбирам защо жените са толкова намръщени и негативни. То си почвало още от зачеването.