Хванаха Кучкаря пак за изнасилване, жертвата – на 19 г.!

Мъжът блудствал с дъщерята на своя приятелка
2 яну 2018 20:18,
18
Хванаха Кучкаря пак за изнасилване, жертвата – на 19 г.!
Снимка: Pixabay

41-годишния Христо Събев-Кучкаря е бил задържан от полицията за пореден опит за изнасилване на момиче. Белезниците щракнали в последния ден на миналата година, а се очаква в сряда прокуратурата да поиска постоянен арест за насилника, пише "Труд".

От Апелативна прокуратура във Варна потвърдиха, че районната прокуратура в Шумен е задържала за срок до 72 часа Христо Събев-Кучкаря. Той е привлечен като обвиняем за блудствени действия с 19-годишно момиче, като случаят е особено тежък.

Момичето е подало сигнал, че Кучкаря е блудствал с нея в квартирата й в Шумен. Насилието станало на 24 декември, а момичето се оплакало чак на 31 декември. Криминалисти успяли да открият и задържали Кучкаря. Според запознати, той се оправдал, че бил поканен от момичето, напил се и не помнел какво е вършил. По данни на жертвата, под предлог, че ще й помогне да ремонтира нещо в квартирата си, Христо е извършил сексуалното насилие.

Жертвата на насилника е дъщеря на негова бивша приятелка. Преди време момичето, което страда от лека дебилност, е било в дом "Детелина". Това не е първа подобна проява на Кучкаря – през 2012 г. той е обвинение в блудство с 15-годишно момиче във вилната зона на Шумен и се укрива дълго от полицията.

При задържането му тогава през месец август оказва яростна съпротива и вади нож срещу полицаите. В досието му има кражби и блудства. Бил е освободен от затвора през 2014 г.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
19
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какво блудство с 19 годишна? Тя е пълнолетна. Напълно е осъзнавала риска и възможните последствия.
12
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
През 2012 г. бил изнасили 15 годишна, вече през 2014 г. бил на свобода и през 2017 г. пак решил да изнасилва като е сметнал, че към 2019 отново ще е на свобода докато измре от старост на свобода ! МОЖЕ ДА ПОЧВАТЕ ДА МЯТАТЕ КОЯТО СИ ПОИСКАТЕ И СТЕ НАВЪН ДО ДВЕ ГОДИНИ, ВЕРОЯТНО МОЖЕ ДА МИНЕТЕ И С ПРОБАЦИ АКО ВИ Е ПЪРВА СРЕЩА В СЪДА ! МАДЕ ИН БУЛГАРИЯ...
11
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Един закон трябва само да се направи - Кастрация за изнасилвачи. И това е всичко ще спре , а тея които откажат ще го помнят цял живот. Иначе е несериозно ...
10
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не и е направил ремонта
9
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Бил е освободен от затвора през 2014 г. Защо ??????????? В досието си пише, че не за навън. Хора като този трябва да гният цял живо по затвоите !
8
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕРЖАЛ МИ Е за родителите ти,те са имали надежди и.................................................
7
0
 
21
 
! Отговори
Andreshko преди 6 години
Да вземат да го скопят или насилят и него.
6
9
 
3
 
! Отговори
БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР преди 6 години
Хич не се учудвам на шопските ценности демонстрирани от индивида
5
3
 
40
 
! Отговори
Варна преди 6 години
За едно куче ,което беше влачено от кола се вдигна шум до небесата , а за изнасилване нищо не се случва. Докато ИЗВЕРГИ ,като този си ходят свободно по улиците и НИЕ ХОРАТА ,които си дремем и не правим нищо ,не ни чака нищо добро.
4
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кучкаря, мучкаря, а нито ред за изнасилената от хъхрещ гад старица. От Сунгурларе. Или оня банкянския еднокнижник, още не ви е нацъкал есемесите?
3
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ама и тя пък, бившо гадже на майка и, викнала го да и ремонтира, станало на 24., оплакала се на 31., поне е същата година де, поне.
2
1
 
35
 
! Отговори
АК-47 преди 6 години
Този *** какво прави на свобода??? И каква е тази съдебна система, която не го е вкарала в затвора до живот. Не корумпираност, това вече е направо престъпно, това не са съдии, а събирачи на подкупи.
1
0
 
60
 
! Отговори
Абсурдистан преди 6 години
Хванаха Кучкаря пак за изнасилване----------------------------------------------------Някой знае ли колко пъти трябва да го хванат, за да го вкарат в затвора?