9 автомобила се нанизаха при катастрофа в София

Инцидентът е станал на столичния бул. "Рожен"
3 яну 2018 10:23,
19
9 автомобила се нанизаха при катастрофа в София
Снимка: Вяра Деянова

Човек е пострадал след поредица от катастрофи, които станаха на бул. "Рожен" в столицата, съобщиха от МВР. Раненият е откаран за преглед в болница.

Общо 9 автомобила са участвали в поредицата от удари, както и автобус № 85. От МВР уточняват, че катастрофите не са верижни, а са се случили една след друга.

Вероятната причина за пътнотранспортните произшествия е разлята на пътя строително-монтажна смес.

Първият сигнал за инцидент на бул. "Рожен" е подаден около 7:15 часа тази сутрин.

След 9 часа обаче е започнало почистването на булеварда от хлъзгавата монтажна смес, предизвикала инцидента, съобщи bTV.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
1
 
7
 
! Отговори
Някой преди 6 години
Към 07,10ч минах от там,едва овладях колата.Вината е на пътна полиция.След подаден сигнал,трябваше да спре движението веднага за да се избегнат произшевствията.Слава Богу,че се е разминало без жертви!
12
1
 
4
 
! Отговори
anonimen преди 6 години
Няма! Важно е да се строи.....
11
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А щетите сега ще ги поеме ли този който е разсипал строителната смес?Ами ако не дай Боже имаше жертви?Или както обичайно е в БГ-бития бит.....
10
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако БЪРГАРИН напише коментар като 2 ще го изтрият до нова година
9
2
 
16
 
! Отговори
До 9 dtrump преди 6 години
Не съди само по себе си!
8
19
 
9
 
! Отговори
dtrump преди 6 години
толкова тьп народ няма никьде другаде
7
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Цели 2 часа какво са правили че на са почистили на мутрите сместа която са изсипали? Чакали са още катастрофи? Както е и станало! Докога сеянчетата ще се правят на управници и ще ни убиват? Коя е фирмата която е изсипала сместа на пътното платно? Не е известна ли? От извънземен произход ли е? Няма ли да си плати за нарушаване на правилата за превоз на строителни материали? Не няма тази фирмичка не е на обикновен човечец тя е на нашият човек с който си делкаме евромонгизките!
6
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Виновни са МВР(КАТ), които поне след първият сигнал за катастрофа в 7:15 не са затворили за движение опасният участък, до почистването му.
5
1
 
30
 
! Отговори
haa преди 6 години
Минах от там сутринта към 7:15. Огромно количество цимент ба голям участък от пътя беше разлято в платното спускащо се от надлез Надежда в посока Илянци. Точно по наклона. Имаше поне 7-8 катастрофирали, линейка. Втори път минах към 9:30 и миеха пътя с водоноски. Не са виновни шофьорите, в тъмното е нямало как да видят това. Виновен е водачът на циментовоза (вероятно) кой то не беше там, не е сигнализирал.
4
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нищо! Важното е че Фандъкова се бори с мръсния въздух в София причинен от мръсните дизелови автомобили. Че има стари, почупени, пушещи димящи строителни и товарни автомобили, това е маловажно, нали?
3
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Към 7.05 минах от там. Някаква *** имаше на пътното платно. Стори ми се, че в пресечката имаше ударена кола.
2
19
 
3
 
! Отговори
И преди 6 години
пак в Пловдив, а?
1
29
 
2
 
! Отговори
турчин преди 6 години
БГ проказата пълзи ли пълзи гьотверяни блъснали са се за да сгънат парите от гражданската после на тенекиджия и почват старата песен на нов глас.